kızlar merhaba ben hamilelik belirtilerin neredeyse hepsini yaşadım adete 13 kala göğüsler dolgunlaştı damarlar belirdi hatta adete 7 gün kala süt bezeleri büyüdü 5 gün kala baş dönmeleri mide bulantıları oldu kasık ağrılarım hafifti 2 dakika girip geçiyodu sol kasığımda pıt pıt diye tabir ettiğimiz şeyler oluyordu ağzımda uyanınca metalik tat açırı yeme isteği ve doyumsuzluk ayrıca sık idrara çıkma adete 4 gün kala akıntılar kesildi çok ayakta durunca bel ağrılarım oluyordu ayrıca göz bebeklerimde büyümüştü fakat 18.05 de akşam adet oldum hiç bir ağrım sızım olmadan geldi kırmızılar ayrıca ateş değerlimide yazıyorum dil altından dijital derece ile ölçüm yapmıştım.
20.günden itibaran ölçüm yaptım yataktan çıkmadan önce
20 gün =36.8
21.gün=36.6
22.gün=36.7
23.gün=36.4
24.gün=36.5
25.gün=36.5
26.gün=36.5
27.gün=36.8 kırmızılar geldi akşam
28.gün=36.9
ben hiçbir şey anlamadım arkadaşlar ama hayırlısı oldun diyorum.görüşlerinizi bekliyorum.
MERHABA KIZLAR BENDE VARIM BENİ DE ALIN ARANIZA...hihoyyyt
ADETİME 2-3 GÜN VAR AMA BENDE AĞRI FALAN YOK.GÖĞÜSLERİMDE ŞİŞLİKTE YOK BU İYİYE Mİ İŞARET KÖTÜYEMİ.AMA NEREDEYSE 4-5 GÜNDÜR KAHVERENGİ AKINTIM GELİYOR GENELDE ADETTEN ÖNCE BENİM ÖYLE OLUYOR BU NE ŞİMDİ ANLAMADIM YA KAFAM ÇOK KARIŞIK.:çok üzgünüm:
iyilik canım senden naber sizin haberlerinizi bekliyorum merak ediyorum girip bakıyorum gelişmeler varmı diye kaydirigubbakcemile3 ben dün doktora gittim şimdilik herşeyin yolunda gittiğini söledi haftaya ultrasonda görmeye gidicez keseciği inşallah görürüz aksilik olmaz inşallah sizin haberlerinizide alırız tez zamanda :Saruboceq:
Bugün adet günüm ve acaip olacakmisim gibi sancilar ve kramplar giriyor. Bir kac saat icinde sökülürüm galiba. Ne var keske gelmese bu kirmizilar kim küsecek sanki.
Ben de ikide bir wc ye koşuyom bakıyom bişey yok,
Ne adet olcakmış gibi bi sancım var ne de hamileymişim gibi belirti kafamçokkarıştı
saol canım Allah razı olsun bakalım ben daha keseyi görmeden tam inanamıcam sanırım keseyide ancak haftaya görebilirmişiz inşallah bir aksilik çıkmaz nedense içimde hep o tedirginlik var bide normalde yarın benim adet günüm bide olursam diye korkuyorum açıkçası bu yüzdende diyorum keşke erken öğrenmesemiydim Allah korusun bişi olurda adet olursam çok çok daha büyük hayal kırıklığı yaşarım canımtebrikler canım siteye giremiyordum kaçgündür. bu sabah uyandığımda aklıma sen geldin ve senin için siteyi karıştırırken hamile olduğunu öğrendim.. çok sevindim..çok şanslısın.hemen ikinci ayında tutturdun ne kadar güzel ... rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.....
ateş düşmezse hamilelik vardır diye yazıyordu kızlar senin tablon gercekten ilginc canım
hosgeldin aramıza canım a.s.
ben iyiyim canım ikinizinde iyi olduguna sevindimbende hala akıntı ve yumurtlama yok CADIARZU ben bu kadar gecmi yumurtluyormuşum yaw :uhm: daha önce takip etmemiştim ilk kez takibe alayım dedim şaşırdım walla bugun 21. gun hala yok gelen giden delikafadulden
inşallah olmazsın canım :Saruboceq: gelmese ne küseriz nede darılırız gitsin gelmesin birdaha delikafadulden
rahat ol stres yapma canım inşallah :CüvCüv::CüvCüv: :Saruboceq:
jasmin gözün aydın arkadaşım rabbim sağsağlimkucağına almayı nasip eder inşallah ....
kitty yoksa sen o teste göremi çalışma yapıyosun bak bide yanlışsa o test sen günaşırı çalışmayı sakın bırakma belki yumurtlamışsındır bile çoktan hiç belli olmaz canım
ben calışmaları yapıyorum canım10. günden itibaren test yapmaya basladım bugüne kadar hep 2. cizgi silik cıktı ateş ölçümlerine göre 14.gün -36.0 ozman yumurtlamıs gibiyim fakat test ozmanda 2. cizgi silikti birde yumurtlama olsa test cift cizgi gösterirmiki canımCADIARZU kafam karıstı walla:uhm:
1.gün-------
2.gün-------
3.gün - 36.3
4.gün - 36.2
5.gün – 36.4* adet bitti
6.gün - 36.3
7.gün - 36.4
8.gün – 36.4
9.gün – 36.3
10.gün –36.2*
11.gün -36.3*
12.gün –36.3
13.gün -36.3 *
14.gün -36.0
15.gün -36.2
16.gün -36.1*
17.gün -36.2
18.gün –36.3*
19.gün –36.2
20.gün -36.2
21.gün –36.2*
valla canım ne bilim ben hiç kullanmadım o testlerden ama sanırım yanılma payları oluyomuş bide sen çatlatma iğnesi felan oldunmu o iğnelerde pozitif çıkmasına sebep oluyomuş ovulasyon testlerinin galiba tam emin değilim ama kız sizin ateş ölçmenizden dolayı gaza geldim bi saat önce ölçtüm 36.4 çıktı az evvel yine ölçtüm 36.0 çıktı yoksa bişilermi oluyo bana kafamçokkarıştı
yok canım iğne falan yok :) ateş olayına gelince canım öyle olmuyor sabah erken yataktan kalmadan önce dilaltından yapıyorsun yerimseniben ve ayrıca sen kafanı takma bunlara sen sadece bebişini düsün öteki seyleri at kafandan allahım korur onuda :Saruboceq:seninde :Saruboceq:
yerimseniben
hımm anladım amiin inşallah canım sağol sende hiç akıntı felan oldumu akıntını takip ediyomusun ben bu ay akıntımdan anladım yumurtlama günümü
aslında canım normal zmanda olan akıntım bu ay bekliyorum diye olmadı gibi birsey cok azdı onun için testlere devamettim
canım bak benim geçen ay hiç akıntım olmamıştı bu dikkatimi çekmişti hatta kadınlar senede bir kez yumurtlamazlarmış benim o kesin geçen aydı yani belki öle bişide olabilirmi yumurtan çatlamıyo olabilirmi neyse sen kafana takma bakalım bekle ama yumurtan çatlamadıysa adetinde gecikir adet gecikmen olursa hemen doktora başvurursun canım ama inşallah bunların hiçbiri değildir ve bebektir o testi pozitif gösteren kaydirigubbakcemile3
amin canım inşallah :) 2 ay önce o oldu bende canım bir ay adet görmedim fakat ozman akıntı vardı bilemiyorum doktorada gitmek istemiyorum beklicez görecez bakalım yas kemale erince hersey biraz gec oluyor :roflol::roflol:
kaç yaşındasınki sen
39 yasındayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?