arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

ateş düşmezse hamilelik vardır diye yazıyordu kızlar senin tablon gercekten ilginc canım

hosgeldin aramıza canım a.s.

ben iyiyim canım ikinizinde iyi olduguna sevindim bende hala akıntı ve yumurtlama yok CADIARZU ben bu kadar gecmi yumurtluyormuşum yaw :uhm: daha önce takip etmemiştim ilk kez takibe alayım dedim şaşırdım walla bugun 21. gun hala yok gelen giden delikafadulden

Bugün adet günüm ve acaip olacakmisim gibi sancilar ve kramplar giriyor. Bir kac saat icinde sökülürüm galiba. Ne var keske gelmese bu kirmizilar kim küsecek sanki.

inşallah olmazsın canım :Saruboceq: gelmese ne küseriz nede darılırız gitsin gelmesin birdaha delikafadulden

Ben de ikide bir wc ye koşuyom bakıyom bişey yok,
Ne adet olcakmış gibi bi sancım var ne de hamileymişim gibi belirti kafamçokkarıştı

rahat ol stres yapma canım inşallah :CüvCüv::CüvCüv: :Saruboceq:

Son düzenleme:
Ya ben hala sökülmedim, sabah adet belirtim vardi ama oda kayboldu simdi. Dijital clearblue test yaptim hamile degilsin diyo. Bu ne istir yaaaaaaaaaaaaa.

nagihancğım inşallah hepimize uğur getirir... 1 düşük yaşadım şubat ayında...8 ay falan oldu bebek isteyeli bu ay korunma süremiz dolmuştu bakalım bekliyoruz sabırsızlıkla....sen nezamandır bebek istiyorsun ...

jasmin gözün aydın arkadaşım rabbim sağsağlimkucağına almayı nasip eder inşallah ....

saol canım Allah razı olsun bakalım ben daha keseyi görmeden tam inanamıcam sanırım keseyide ancak haftaya görebilirmişiz inşallah bir aksilik çıkmaz nedense içimde hep o tedirginlik var bide normalde yarın benim adet günüm bide olursam diye korkuyorum açıkçası bu yüzdende diyorum keşke erken öğrenmesemiydim Allah korusun bişi olurda adet olursam çok çok daha büyük hayal kırıklığı yaşarım canım

kitty yoksa sen o teste göremi çalışma yapıyosun bak bide yanlışsa o test sen günaşırı çalışmayı sakın bırakma belki yumurtlamışsındır bile çoktan hiç belli olmaz canım

kitty yoksa sen o teste göremi çalışma yapıyosun bak bide yanlışsa o test sen günaşırı çalışmayı sakın bırakma belki yumurtlamışsındır bile çoktan hiç belli olmaz canım

ben calışmaları yapıyorum canım 10. günden itibaren test yapmaya basladım bugüne kadar hep 2. cizgi silik cıktı ateş ölçümlerine göre 14.gün -36.0 ozman yumurtlamıs gibiyim fakat test ozmanda 2. cizgi silikti birde yumurtlama olsa test cift cizgi gösterirmiki canımCADIARZU kafam karıstı walla:uhm:
1.gün-------
2.gün-------
3.gün - 36.3
4.gün - 36.2
5.gün – 36.4* adet bitti
6.gün - 36.3
7.gün - 36.4
8.gün – 36.4
9.gün – 36.3
10.gün –36.2*
11.gün -36.3*
12.gün –36.3
13.gün -36.3 *
14.gün -36.0
15.gün -36.2
16.gün -36.1*
17.gün -36.2
18.gün –36.3*
19.gün –36.2
20.gün -36.2
21.gün –36.2*

valla canım ne bilim ben hiç kullanmadım o testlerden ama sanırım yanılma payları oluyomuş bide sen çatlatma iğnesi felan oldunmu o iğnelerde pozitif çıkmasına sebep oluyomuş ovulasyon testlerinin galiba tam emin değilim ama kız sizin ateş ölçmenizden dolayı gaza geldim bi saat önce ölçtüm 36.4 çıktı az evvel yine ölçtüm 36.0 çıktı yoksa bişilermi oluyo bana kafamçokkarıştı

yok canım iğne falan yok :) ateş olayına gelince canım öyle olmuyor sabah erken yataktan kalmadan önce dilaltından yapıyorsun yerimseniben ve ayrıca sen kafanı takma bunlara sen sadece bebişini düsün öteki seyleri at kafandan allahım korur onuda :Saruboceq:seninde :Saruboceq:
yerimseniben

hımm anladım amiin inşallah canım sağol sende hiç akıntı felan oldumu akıntını takip ediyomusun ben bu ay akıntımdan anladım yumurtlama günümü

hımm anladım amiin inşallah canım sağol sende hiç akıntı felan oldumu akıntını takip ediyomusun ben bu ay akıntımdan anladım yumurtlama günümü

aslında canım normal zmanda olan akıntım bu ay bekliyorum diye olmadı gibi birsey cok azdı onun için testlere devamettim

aslında canım normal zmanda olan akıntım bu ay bekliyorum diye olmadı gibi birsey cok azdı onun için testlere devamettim

canım bak benim geçen ay hiç akıntım olmamıştı bu dikkatimi çekmişti hatta kadınlar senede bir kez yumurtlamazlarmış benim o kesin geçen aydı yani belki öle bişide olabilirmi yumurtan çatlamıyo olabilirmi neyse sen kafana takma bakalım bekle ama yumurtan çatlamadıysa adetinde gecikir adet gecikmen olursa hemen doktora başvurursun canım ama inşallah bunların hiçbiri değildir ve bebektir o testi pozitif gösteren kaydirigubbakcemile3

amin canım inşallah :) 2 ay önce o oldu bende canım bir ay adet görmedim fakat ozman akıntı vardı bilemiyorum doktorada gitmek istemiyorum beklicez görecez bakalım yas kemale erince hersey biraz gec oluyor :roflol::roflol:

yumurtam catlamıyorda olabilir canım 2 yılık evliyim hic doktora gitmedim daha birde benim tiroit rahatsızlıgım var ondanda olmuyor bebiş galiba

39 yasındayım canım

bende elli filan diceksin sandım kaydirigubbakcemile3 bende 24 yaşındayım o zaman abla diyim sana ablacım bunun yaşla ne ilgisi var yaratan Allah değilmi dilerse ne bedenlerde neler yaratıyor ayrıca sen çok gençsin daha bence ablacım inş tez zamanda kavuşursun sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…