Yasemincim yapayımmi hakkaten, ama çok korkuyom ya negatifse((
slm canım benim bu ay hersey karıstı onun icin günümüde bilmiyorum canım delikafadulden gününe az kalmıs inşallah olmazsın canım :Saruboceq:
amin canım inşallah duaların kabul olur bebişine kavusursun :Saruboceq: işin dogrusu ben test yapmaktan çişle ugrasmaktan bıktım walla :roflol: hergun hayalkırıklıgı insanı yıpratıyor canım onun icin sana tavsiyem bekle adet gununu gectikten sonra yaparsın yerimseniben
günaydın canım a.s rüyan ilgincmiş hayır olsun inşallah yerimseniben
umudunu yitirme bence canım yerimseniben
Tamam kızlar pes ediyorum şakkıdı
Bi ara kaçıcam işyerinden yapıcam bugün testi delikafadulden
Ozaman kadar nolur dualrınızı esirgemeyin :Saruboceq:
günaydın kıslaarrr ne yaptın cosmpoli hala kararsızmısın test yapmamaktakaydirigubbakcemile3
günaydın kıslaarrr ne yaptın cosmpoli hala kararsızmısın test yapmamaktakaydirigubbakcemile3
CANIM NE KADAR GÜZEL POZıTıF BıR ENERJıN VAR SENıN YA.TAM BENıM ıHTıYACIM OLAN ŞEYŞeniz
günaydın canım a.s
dualarım seninle canım :saruboceq: Inşallah güzel haberlerle gelirsinde burda hep beraber bayram sevinci yaşarız :teytey:
Tesekkürediyorum canım a.s. :1hug: Millet pek sallamasada kendi kendime herkese yazıyorum birseyler canım delikafaduldendelikafadulden biraz önce bu yazıyı okuyordum hosuna gidecegini seninde düsündüm
bir şeyden dolayı gerçekten mutsuzsanız, bunu değiştirmeye çalışın. Bunun için yapabileceğiniz hiçbir şey yoksa, koşullarınızı kabul etmeyi öğrenin.
- beyninizde hep kötü olayları hatırlatan bir ses varsa onu susturmayı öğrenin. Her zaman için insanların ve içinde bulunduğunuz durumun en iyi yönlerini görün.
- mümkünse olumsuz insanlardan veya moralinizi bozan, sizi eleştiren kişilerden uzak durun. Kendinizi iyi hissettiren insanlarla birlikte olun. Kendinize olan saygınızı zedeleyenlerden uzaklaşın.
- asla kendi hayatınızı başkalarının hayatıyla karşılaştırmayın. Her şeyin daha fazlasını istemek sizi tatminsizliğe sürükler. Olumlu düşünebilmek, sahip olduklarınızla mutlu olmak demektir ve daha fazlasını istememektir.
- hayatınızdaki kötü olaylardan çok iyi olayları dikkate alın. Nelere sahip olduğunuza bakın, sahip olmadığınıza değil.
- her zaman için seçeneğiniz olduğunu unutmayın. Bir duruma kızmayı yada bu durumu olumlu yönden görmeyi seçebilirsiniz.
- zihninizi devamlı hayatınızda iyi olan şeylerle yoğunlaştırın.
- durmadan gelecek hakkında endişelenmeyin. “ya şöyle olursa” şeklindeki düşünme tarzı enerjinizi tüketir ve zaman kaybıdır. Geleceği allah-u teala’dan başka kimse bilemez ve geleceğiniz tahmin ettiğinizden daha iyi de olabilir
günaydınlar günüm geçti dündü. test yaptım çıkmadı :uhm:
günaydınlar günüm geçti dündü. test yaptım çıkmadı :uhm:
kızlar selam günüme 7 gün var .. umutla bekliyorum.. bu ay belirtilere fazla takılmıyorum...kasık ağrılarımda her an hasta olacakmışım gibi hissettiriyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?