arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

CANIM NE KADAR GÜZEL POZİTİF BİR ENERJİN VAR SENİN YA.TAM BENİM İHTİYACIM OLAN ŞEYŞeniz

Tamam kızlar pes ediyorum şakkıdı
Bi ara kaçıcam işyerinden yapıcam bugün testi delikafadulden
Ozaman kadar nolur dualrınızı esirgemeyin :Saruboceq:

günaydın kıslaarrr ne yaptın cosmpoli hala kararsızmısın test yapmamaktakaydirigubbakcemile3

günaydın canım a.s

Tamam kızlar pes ediyorum şakkıdı
Bi ara kaçıcam işyerinden yapıcam bugün testi delikafadulden
Ozaman kadar nolur dualrınızı esirgemeyin :Saruboceq:

dualarım seninle canım :Saruboceq: inşallah güzel haberlerle gelirsinde burda hep beraber bayram sevinci yaşarız :teytey:

CANIM NE KADAR GÜZEL POZıTıF BıR ENERJıN VAR SENıN YA.TAM BENıM ıHTıYACIM OLAN ŞEYŞeniz

tesekkürediyorum canım a.s. :1hug: millet pek sallamasada kendi kendime herkese yazıyorum birseyler canım delikafaduldendelikafadulden biraz önce bu yazıyı okuyordum hosuna gidecegini seninde düsündüm

Bir şeyden dolayı gerçekten mutsuzsanız, bunu değiştirmeye çalışın. Bunun için yapabileceğiniz hiçbir şey yoksa, koşullarınızı kabul etmeyi öğrenin.
- Beyninizde hep kötü olayları hatırlatan bir ses varsa onu susturmayı öğrenin. Her zaman için insanların ve içinde bulunduğunuz durumun en iyi yönlerini görün.
- Mümkünse olumsuz insanlardan veya moralinizi bozan, sizi eleştiren kişilerden uzak durun. Kendinizi iyi hissettiren insanlarla birlikte olun. Kendinize olan saygınızı zedeleyenlerden uzaklaşın.
- Asla kendi hayatınızı başkalarının hayatıyla karşılaştırmayın. Her şeyin daha fazlasını istemek sizi tatminsizliğe sürükler. Olumlu düşünebilmek, sahip olduklarınızla mutlu olmak demektir ve daha fazlasını istememektir.
- Hayatınızdaki kötü olaylardan çok iyi olayları dikkate alın. Nelere sahip olduğunuza bakın, sahip olmadığınıza değil.
- Her zaman için seçeneğiniz olduğunu unutmayın. Bir duruma kızmayı yada bu durumu olumlu yönden görmeyi seçebilirsiniz.
- Zihninizi devamlı hayatınızda iyi olan şeylerle yoğunlaştırın.
- Durmadan gelecek hakkında endişelenmeyin. “Ya şöyle olursa” şeklindeki düşünme tarzı enerjinizi tüketir ve zaman kaybıdır. Geleceği Allah-u Teala’dan başka kimse bilemez ve geleceğiniz tahmin ettiğinizden daha iyi de olabilir

tesekkürediyorum canım a.s. :1hug: millet pek sallamasada kendi kendime herkese yazıyorum birseyler canım delikafaduldendelikafadulden biraz önce bu yazıyı okuyordum hosuna gidecegini seninde düsündüm

Bir şeyden dolayı gerçekten mutsuzsanız, bunu değiştirmeye çalışın. Bunun için yapabileceğiniz hiçbir şey yoksa, koşullarınızı kabul etmeyi öğrenin.
- Beyninizde hep kötü olayları hatırlatan bir ses varsa onu susturmayı öğrenin. Her zaman için insanların ve içinde bulunduğunuz durumun en iyi yönlerini görün.
- Mümkünse olumsuz insanlardan veya moralinizi bozan, sizi eleştiren kişilerden uzak durun. Kendinizi iyi hissettiren insanlarla birlikte olun. Kendinize olan saygınızı zedeleyenlerden uzaklaşın.
- Asla kendi hayatınızı başkalarının hayatıyla karşılaştırmayın. Her şeyin daha fazlasını istemek sizi tatminsizliğe sürükler. Olumlu düşünebilmek, sahip olduklarınızla mutlu olmak demektir ve daha fazlasını istememektir.
- Hayatınızdaki kötü olaylardan çok iyi olayları dikkate alın. Nelere sahip olduğunuza bakın, sahip olmadığınıza değil.
- Her zaman için seçeneğiniz olduğunu unutmayın. Bir duruma kızmayı yada bu durumu olumlu yönden görmeyi seçebilirsiniz.
- Zihninizi devamlı hayatınızda iyi olan şeylerle yoğunlaştırın.
- Durmadan gelecek hakkında endişelenmeyin. “Ya şöyle olursa” şeklindeki düşünme tarzı enerjinizi tüketir ve zaman kaybıdır. Geleceği Allah-u Teala’dan başka kimse bilemez ve geleceğiniz tahmin ettiğinizden daha iyi de olabilir[/COLOR][/B][/QUOTE]

çok gusel bı yazı gerçekten oyle kötü düşünürsen kötüyü iyi düşünürsen iyiyi çağırırsın ben buna inanıyorum.

canım harikasın gerçekten yaaa.....

günaydınlar günüm geçti dündü. test yaptım çıkmadı :uhm:

CANIM MEVSİM DEĞİŞİKLİĞİNDEN MİDİR NEDİR BİLMİYORUM AMA HERHALDE ONDAN OLSA GEREK BU GECİKMELER. -tatlicadiarzu-AMA BELLİ DE OLMAZ BİRAZ DAHA BEKLE SONRA KAN TESTİ YAPTIRIRSIN CANIM.

kızlar bişey sorcam benim adet günüm yarın bugün karnımda şişlik hissi var.off ya ne kötü bişey şu beklemek.istediğin kadar umutlanmamaya çalış olmuyor umutlanıyorsun.
neyse acaba hamile kalmadan önce bu şekilde hisseden oldumu karnında şişlik falan ne olur cevaplayın olur mu kuduruyorum burda........laelaelaelaelae

oyy oyyy selam kızlaaar... toplaşmışınız yine .a.s.
öncelikle hepinizi öpüyorum :)
cosmooooo yap kız testi. çok meraklandım bak :)
en kısa sürede hayırlı haberler almamız dileğiyle.
mucuklar

kızlar selam günüme 7 gün var .. umutla bekliyorum.. bu ay belirtilere fazla takılmıyorum...kasık ağrılarımda her an hasta olacakmışım gibi hissettiriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…