güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım..allah bu mutlulugu sizlerede nasip etsin inşallah.hihoyyyt
merhaba kızlar,
fatmazehraa tebrik ederim canım.bize de dua et bizde yaşayalım senin yaşadığın bu heyecanı.
ben bu sabah test yapacaktim,eşim erken dedi. vazgeçtim yapmadım.cuma günü almıştım testi.zaman geçmedi sanki. cumaya kadar adet olmazsan yap dedi eşim.hayal kırıklığından korkuyor o da.
geçen ay 23 nisan da adet oldum.ayın 4 ünde çatlatma iğnesi oldum.adetime birkaç gün var sanırım.tarihide tahmin edemiyorum.aldığım test erken gösterenlerden.adetten 4 gün öncesine kadar belli olurmuş.çok merak ediyorum.çünkü tedavide ilk ayımız.
fatmazehraa cım bence hemen kan testi yaptır idrar testleri genelde doğru sonuç veriyor ayrıca özel bir anne adayı olucam demişsin rahatsızlığın nedir bilmiyorum ama inşallah Rabbim sana bir bebiş verir ve bebeğin tüm herşeyini tamamlar canım
bekleyebilirsen bekle canım yerimseniben fakat icindeki o test yapma isteginide cok iyi anlıyorum inşallah melegine kavusursun yerimseniben
annecik naber ? nasılsınız bakalım?
Bugün adet günüm ve acaip olacakmisim gibi sancilar ve kramplar giriyor. Bir kac saat icinde sökülürüm galiba. Ne var keske gelmese bu kirmizilar kim küsecek sanki.
Ben de ikide bir wc ye koşuyom bakıyom bişey yok,
Ne adet olcakmış gibi bi sancım var ne de hamileymişim gibi belirti kafamçokkarıştı
selam nagihan nasılsın görüşemedik durumlar nasıl
hayırlısı canım.. çok merak ettim seni.bakalım bende nasıl netice verecek incirler...ama şimdiden kasık ağrılarım var günüme 9 gün var daha..sanırım hasta olucam.senini öncedende mi erken oluyordu adetin yoksa incirmi yapıyor ya.. çünkü bende de ağrı var erken olucam sanırım. gerçi erken olması daha iyi..yumurtlama döngüsü kısalıyor neticede
selam kızlar son 3 gün sayıyorum....ama belirti yok şimdilik süpriz olacak bu sefer....
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Aslında uzun zamandır takip ediyordum.Ben 10 aylık evliyim . son 4-5 aydır bebek düşünüyorum fakat sorunlar yaşadım. önce kist oluştu,sonra yumurtlama sorunu çıktı.Bakalım bu ay çatlatma iğnesi oldum.27 Mayısı bekliyorum. şimdilik hiç bir belirti yok.Allah herkese hayırlı, sağlıklı bebişler nasip etsin .Şimdilik beklemedeyiz........
Ben de ikide bir wc ye koşuyom bakıyom bişey yok,
Ne adet olcakmış gibi bi sancım var ne de hamileymişim gibi belirti kafamçokkarıştı
MERHABA KIZLAR BENDE VARIM BENİ DE ALIN ARANIZA...hihoyyyt
ADETİME 2-3 GÜN VAR AMA BENDE AĞRI FALAN YOK.GÖĞÜSLERİMDE ŞİŞLİKTE YOK BU İYİYE Mİ İŞARET KÖTÜYEMİ.AMA NEREDEYSE 4-5 GÜNDÜR KAHVERENGİ AKINTIM GELİYOR GENELDE ADETTEN ÖNCE BENİM ÖYLE OLUYOR BU NE ŞİMDİ ANLAMADIM YA KAFAM ÇOK KARIŞIK.:çok üzgünüm:
hoşgeldin canım dediğin gibi her seferinde adetten 4-5 gün önce kahverengi akıntın geliyorsa bu senin için normal o zaman bildiğim kadarı ile kahverengi akıntı yada bir miktar kırmızıların gekmesi yerleşme kanaması olarak biliniyor eğer şüphen varsa adet gününü sabırla bekle çünkü bende her belirti vardı ama dün akşam adet oldum hala şaşkınım
fatmazehraa cım bence hemen kan testi yaptır idrar testleri genelde doğru sonuç veriyor ayrıca özel bir anne adayı olucam demişsin rahatsızlığın nedir bilmiyorum ama inşallah Rabbim sana bir bebiş verir ve bebeğin tüm herşeyini tamamlar canım
kızlarr günaydınnnn kızlar bu sabah test yaptım erken gösteren testlerden ve pozitif çıktı sonucummmmm inanamadım yaaaa çokta kaptırmak istemiyorum kendimi ama inşallah yaa inşallahhhh bi kaç gün sonra kan testi yaptırıcam ama nasıl beklicem bilmiyorumm elim ayağıma dolandı sankii
Senin adet günün ne zamandi canim? Düne kadar bendede hic belirti yoktu hatta gögüslerde azicik hassasiyet vardi oda kayboldu yerini adet agrilari aldi. Simdi wc´ye gittim yok bisiy ama gelir ya aksama kadar:tomato:
hadi hadi hamilelerimiz çoğalacaksendende bekliyorum güzel haberer:teytey:belirtiler varmı:CüvCüv:
iYiyim canım ya tatilden geldim işte hava değişikliği oldu banada biraz ferahladım hastalandım ama hiç üzülmedim çünki kafamı dağıtacak şeyler vardı ailemin arkadaşlarımın yanındaydım hiç kafaya takmadım burda olsaydım gene ağlardım
tatlım benim 5ayda veya 4ayda yaerken yada gecikir incirden sonrada erken geldi bende hiç öyle ağrılar olmadı zati faza ağrım olmuyor kistleri hallettikten sonra rahatladım hafif ağrı olur başlarken birde bittiği gün ağrım olur böyle cins işte inşallah senin hamile haberini alırız canım
belirtilerin varmı hayatım senin nekadardır istiyorsun hadi sana da uğurlu gelsin burası çokarkadaş uğurlu olduğunu söylüyor haberlerini bekliyoruz
canım hoşgeldin aramıza 10 senedir hiçmi düşünmediniz pes doğrusu bir puroblemmi vardı fırsattmı yoktu anlamadım iyi dayanmıssınız inşallah bebeğine kavuşursun haber verirsin demi bize:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?