arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

bekleyebilirsen bekle canım yerimseniben fakat icindeki o test yapma isteginide cok iyi anlıyorum inşallah melegine kavusursun yerimseniben

annecik naber ? nasılsınız bakalım?

Bugün adet günüm ve acaip olacakmisim gibi sancilar ve kramplar giriyor. Bir kac saat icinde sökülürüm galiba. Ne var keske gelmese bu kirmizilar kim küsecek sanki.

Ben de ikide bir wc ye koşuyom bakıyom bişey yok,
Ne adet olcakmış gibi bi sancım var ne de hamileymişim gibi belirti kafamçokkarıştı

bekleyebilirsen bekle canım yerimseniben fakat icindeki o test yapma isteginide cok iyi anlıyorum inşallah melegine kavusursun yerimseniben

annecik naber ? nasılsınız bakalım?

iyilik canım senden naber sizin haberlerinizi bekliyorum merak ediyorum girip bakıyorum gelişmeler varmı diye kaydirigubbakcemile3 ben dün doktora gittim şimdilik herşeyin yolunda gittiğini söledi haftaya ultrasonda görmeye gidicez keseciği inşallah görürüz aksilik olmaz inşallah sizin haberlerinizide alırız tez zamanda :Saruboceq:

Bugün adet günüm ve acaip olacakmisim gibi sancilar ve kramplar giriyor. Bir kac saat icinde sökülürüm galiba. Ne var keske gelmese bu kirmizilar kim küsecek sanki.

canım orası belli olmaz benimde normalde adet günüm yarın ve aynen o ağrılar bendede var sanki her an aşağıdan kırmızılar akıcakmış gibi ama ben hamileyim o yüzden o hamilelik belirtiside olabilir canım inş hamilesindir

Jasminn_23 gözün aydin canim allahim sana bebegini bagislasin, amin. _Bana gelince canim 7 sene her ay ayni hayal kirikligi olunca ne bilim iste sanki hamile olamiyacakmisim gibi. Bu ay sogan kürü icmistim insallah yarari olmustur, ama sanki adet olmusum gibi sancilaniyorum. Hamilelik testi negatif, ovalusyon testi ise pozitif cikiyor. Sastim kaldim:uhm:

Ben de ikide bir wc ye koşuyom bakıyom bişey yok,
Ne adet olcakmış gibi bi sancım var ne de hamileymişim gibi belirti kafamçokkarıştı

Senin adet günün ne zamandi canim? Düne kadar bendede hic belirti yoktu hatta gögüslerde azicik hassasiyet vardi oda kayboldu yerini adet agrilari aldi. Simdi wc´ye gittim yok bisiy ama gelir ya aksama kadar:tomato:

selam nagihan nasılsın görüşemedik durumlar nasıl

iYiyim canım ya tatilden geldim işte hava değişikliği oldu banada biraz ferahladım hastalandım ama hiç üzülmedim çünki kafamı dağıtacak şeyler vardı ailemin arkadaşlarımın yanındaydım hiç kafaya takmadım burda olsaydım gene ağlardım

tatlım benim 5ayda veya 4ayda yaerken yada gecikir incirden sonrada erken geldi bende hiç öyle ağrılar olmadı zati faza ağrım olmuyor kistleri hallettikten sonra rahatladım hafif ağrı olur başlarken birde bittiği gün ağrım olur böyle cins işte inşallah senin hamile haberini alırız canım

selam kızlar son 3 gün sayıyorum....ama belirti yok şimdilik süpriz olacak bu sefer....

belirtilerin varmı hayatım senin nekadardır istiyorsun hadi sana da uğurlu gelsin burası çokarkadaş uğurlu olduğunu söylüyor haberlerini bekliyoruz

canım hoşgeldin aramıza 10 senedir hiçmi düşünmediniz pes doğrusu bir puroblemmi vardı fırsattmı yoktu anlamadım iyi dayanmıssınız inşallah bebeğine kavuşursun haber verirsin demi bize:teytey:

kızlar merhaba ben hamilelik belirtilerin neredeyse hepsini yaşadım adete 13 kala göğüsler dolgunlaştı damarlar belirdi hatta adete 7 gün kala süt bezeleri büyüdü 5 gün kala baş dönmeleri mide bulantıları oldu kasık ağrılarım hafifti 2 dakika girip geçiyodu sol kasığımda pıt pıt diye tabir ettiğimiz şeyler oluyordu ağzımda uyanınca metalik tat açırı yeme isteği ve doyumsuzluk ayrıca sık idrara çıkma adete 4 gün kala akıntılar kesildi çok ayakta durunca bel ağrılarım oluyordu ayrıca göz bebeklerimde büyümüştü fakat 18.05 de akşam adet oldum hiç bir ağrım sızım olmadan geldi kırmızılar ayrıca ateş değerlimide yazıyorum dil altından dijital derece ile ölçüm yapmıştım.
20.günden itibaran ölçüm yaptım yataktan çıkmadan önce
20 gün =36.8
21.gün=36.6
22.gün=36.7
23.gün=36.4
24.gün=36.5
25.gün=36.5
26.gün=36.5
27.gün=36.8 kırmızılar geldi akşam
28.gün=36.9
ben hiçbir şey anlamadım arkadaşlar ama hayırlısı oldun diyorum.görüşlerinizi bekliyorum.

MERHABA KIZLAR BENDE VARIM BENİ DE ALIN ARANIZA...hihoyyyt
ADETİME 2-3 GÜN VAR AMA BENDE AĞRI FALAN YOK.GÖĞÜSLERİMDE ŞİŞLİKTE YOK BU İYİYE Mİ İŞARET KÖTÜYEMİ.AMA NEREDEYSE 4-5 GÜNDÜR KAHVERENGİ AKINTIM GELİYOR GENELDE ADETTEN ÖNCE BENİM ÖYLE OLUYOR BU NE ŞİMDİ ANLAMADIM YA KAFAM ÇOK KARIŞIK.:çok üzgünüm:

hoşgeldin canım dediğin gibi her seferinde adetten 4-5 gün önce kahverengi akıntın geliyorsa bu senin için normal o zaman bildiğim kadarı ile kahverengi akıntı yada bir miktar kırmızıların gekmesi yerleşme kanaması olarak biliniyor eğer şüphen varsa adet gününü sabırla bekle çünkü bende her belirti vardı ama dün akşam adet oldum hala şaşkınım

AYY CANIM YA O KADAR UMUTLANIP SONRA YIKILMAK NE FENA.ALLAHIM İNŞALLAH İSTEYEN NEREDE VARSA KİMSENİN ELİNİ BOŞ BIRAKMASIN.EN YAKIN ZAMANDA BİZLERİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR İNŞALLAH.:Saruboceq:

canım duana öyle duygulandımkı senağlama teşekkür ederim inşallah hepimiz duaları kabul olur..

tebrikler canım siteye giremiyordum kaçgündür. bu sabah uyandığımda aklıma sen geldin ve senin için siteyi karıştırırken hamile olduğunu öğrendim.. çok sevindim..çok şanslısın.hemen ikinci ayında tutturdun ne kadar güzel ... rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.....

Canım benim dün olmam lazımdı ama hala bişey yok kafamçokkarıştı

Senin adet günün ne zamandi canim? Düne kadar bendede hic belirti yoktu hatta gögüslerde azicik hassasiyet vardi oda kayboldu yerini adet agrilari aldi. Simdi wc´ye gittim yok bisiy ama gelir ya aksama kadar:tomato:

10 aylık evliyim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…