kızlar birarkadaşımız var sitede dopink açmış tüpbebek yaptıracakmış onun için 50 kişi yasin okuması gerekiyormuş isimleri topluyor okumak isteyen varsa lütfen girin isminizi yassın kız yazık destek olalım 27kişi var şuan belki görmüssünüzdür
ben 1 yıllık evlıyım, 2 ay önce düşük yaşadım 2 haftalıktı bebeğim...bebeğim diyorum gerçi öyle mi deilmi bilmiorum doktorlar bu bir dış gebelikte olabilir dedi.. ve düşen parçayı patolojiye gönderdiler ... sonuç yok..doktor dediki düşük yaptın..bu bir dış gebelik mi yoksa normal gebelik mi diye sorduğumda cewap vermedi veremedi daha doğrusu.. başka bi doktorada gitmedim çünkü o aralar psikilojm bozuktu daha yeni toparladım kendimi..doktor görmek istemıyordum..kürtaj olmadım kan yoluyla atarsın dedi..
ve şimdi çok istyoruzzzzzz dün regl olmam gerekıyrdu ama olmadım çok heyecnlndım test aldım sabah şirkete gelirken yaptım ama tek çizgi...:çok üzgünüm:
böyle işte kızlar..
Nina cım üzülme benimde dış gebelik öyküm var tek tüpüm alındı
doktorlar gözümün içine baka baka tekrar gebe kalma şansın %50 düştü dediler, öyle de kolay söylediler ki senağlama
2 yıllk evliyim 10 aydır korunmuyoruz her ay aynı umut her ay aynı hüsran ama napalım,
Peygamberimiz ne demiş?
"umudunu kesen bizden değildir" Yüce allahım biliyo zamanını
Bu ay olmazsa bi dhaki ay artık :Saruboceq:
ben 1 yıllık evlıyım, 2 ay önce düşük yaşadım 2 haftalıktı bebeğim...bebeğim diyorum gerçi öyle mi deilmi bilmiorum doktorlar bu bir dış gebelikte olabilir dedi.. ve düşen parçayı patolojiye gönderdiler ... sonuç yok..doktor dediki düşük yaptın..bu bir dış gebelik mi yoksa normal gebelik mi diye sorduğumda cewap vermedi veremedi daha doğrusu.. başka bi doktorada gitmedim çünkü o aralar psikilojm bozuktu daha yeni toparladım kendimi..doktor görmek istemıyordum..kürtaj olmadım kan yoluyla atarsın dedi..
ve şimdi çok istyoruzzzzzz dün regl olmam gerekıyrdu ama olmadım çok heyecnlndım test aldım sabah şirkete gelirken yaptım ama tek çizgi...:çok üzgünüm:
böyle işte kızlar..
Yasemincim baktırdım çok şükür bi problem yok
Yumurtlama olsun rahim olsun tertemiz dedi doktor
Ama niye tutmuyo anlam veremiyom CADIARZU
cosmocuğum peki baktırdın mı hiç yumurtluyormusun
canım yumurtlama takibi nasıl yapılıyor doktor kontrolünde bana biraz bilgi verirmisin.
hımmmmm :uhm:
E vitaminini hiç duymadım canım
Bu ay polen bal tarçın çörek otu kullandım, bide adaçayı yağını kullandım
Eşim de bi aydır keçiboynuzu pekmezi yiyo uyumadan evvel
Ama bilmiyom işte...
canım kanda fsh hormonu var onun takibi ve yumurtalıklardaki yumurta takip ediliyor gelişme olup olmadığı....:1hug:
merhabalar bende yeniyim bu sitede fakat başlığı görünce hemen yazmak istemedim bende 5 yıllık evliyim fakat 10 aydır bebek istiyoruz ve olmuyor her ay ümitlenmekten daha sonra hüsrana uğramaktan çok yoruldum bu ayda her ayki gibi ümitle beklemekteyim allahım en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?