kolay gelsin canım benimde yapmam gereken o kadar cok sey varki yapmak gelmiyor içimden benim temizlik 1 ayda bitmez walla bu tembellikle :roflol:
inşallah canım :Saruboceq::Saruboceq: en kısa zmanda senin mutlu haberini almayı istiyorum:1hug: sanki bu ay olacakmıs gibi geliyor bana içime öyle doguyor canım yerimseniben
beyaz gelincik meraba canım nasılsın belirtiler başlamış hadi hayırlısı bakalım bence sen hamilesin
kızlar adetim bir günde bitti cuma en geç cumartesi test yapıcam böle bir şey ilk kez başıma geliyo hatırlıyosanız tüm belirtileri yaşamıştım kırmızılar gelince çok şaşırmıştım ama gelmesiyle gitmesi bir oldu üstüne görme dedikleri bumu acaba bakayım cuma yada cumartesi gününe kadar tekrar başlamassa test yapıcam haberdar ederim sizleri hayırlısı olur inşallah.
Günaydın kızlarrrrr a.s.
Nassınız bakem :1hug:
Ben yine adet olmadım bilmiyom bu iyiyemi işaret kötüye mi :uhm:
senin ağzından bal damlıyor tatlım ya nerde bende o şans ama buay okadar takmıyorum rahatım neden bilmiyorum ama düşünmeyeceğim artık kendime çok zarar verdim kilo aldım saçkıran oldum unutkanlık baş ağrısı daha okadar çok şey varki sayacağım boş verdim anlıyacağın
sen napıyorsun canım iyimisin bugün akşam giremedim şimdi fırsat buldum eşimle 4gündür temizlik yapıyoruz işten geldi başladık tekrar şimdi bitti
Yaseminim benim inşallah sen aramızdan çıkarsın da şöyle bağıra bağıra
"KIZLAR HAMİLEYİM" dersin bize.. hihoyyyt hihoyyyt
kızlar nasıl dayanıyorsunuz böyle...
ben adetimden 4 gün önce öğrenmiştim....
normal gebelik testiyle
senin ağzından bal damlıyor tatlım ya nerde bende o şans ama buay okadar takmıyorum rahatım neden bilmiyorum ama düşünmeyeceğim artık kendime çok zarar verdim kilo aldım saçkıran oldum unutkanlık baş ağrısı daha okadar çok şey varki sayacağım boş verdim anlıyacağın
slm cnm evet başladı ama hayal kırıklıgı olursa dıye ümitlnemek istemıyorum.. birkaç gün daha geçsin test yaparım .. :) sen napıyosun yorma kendını ne güzel eşinle mi yapıyosunuz bana temzılık gerek de beklıyorum biraz daha ..kolay gelsın
kızlar adetim bir günde bitti cuma en geç cumartesi test yapıcam böle bir şey ilk kez başıma geliyo hatırlıyosanız tüm belirtileri yaşamıştım kırmızılar gelince çok şaşırmıştım ama gelmesiyle gitmesi bir oldu üstüne görme dedikleri bumu acaba bakayım cuma yada cumartesi gününe kadar tekrar başlamassa test yapıcam haberdar ederim sizleri hayırlısı olur inşallah.
kızlar günaydın.....kittycat günaydın canım çok saol melekler için ama ben bu ay yokum canım dün geldi benimki.inşallah önümüzdeki aya artık.a.s.
senağlama
benım de meleğimi kaldırabilirisin canım
sabaha karşı n-anet kırmız leke geldi............
2gün geçince bende bişey var sanmıştım.:çok üzgünüm:
Günaydın kızlarrrrr a.s.
Nassınız bakem :1hug:
Ben yine adet olmadım bilmiyom bu iyiyemi işaret kötüye mi :uhm:
ok canım yerimsenibenkitty can benim adet tarihim 22 mayıs canım listene eklersin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?