arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kolay gelsin canım benimde yapmam gereken o kadar cok sey varki yapmak gelmiyor içimden benim temizlik 1 ayda bitmez walla bu tembellikle :roflol:

oooohh ya ben kurtuldum banayıda yaptık heryeri temizledik zati evime 1sene önce taşınmıştım bazı yerlerikalmıştı sana da kolay gelsin

inşallah canım :Saruboceq::Saruboceq: en kısa zmanda senin mutlu haberini almayı istiyorum:1hug: sanki bu ay olacakmıs gibi geliyor bana içime öyle doguyor canım yerimseniben

senin ağzından bal damlıyor tatlım ya nerde bende o şans ama buay okadar takmıyorum rahatım neden bilmiyorum ama düşünmeyeceğim artık kendime çok zarar verdim kilo aldım saçkıran oldum unutkanlık baş ağrısı daha okadar çok şey varki sayacağım boş verdim anlıyacağın

beyaz gelincik meraba canım nasılsın belirtiler başlamış hadi hayırlısı bakalım bence sen hamilesin

slm cnm evet başladı ama hayal kırıklıgı olursa dıye ümitlnemek istemıyorum.. birkaç gün daha geçsin test yaparım .. :) sen napıyosun yorma kendını ne güzel eşinle mi yapıyosunuz bana temzılık gerek de beklıyorum biraz daha ..kolay gelsın

kızlar adetim bir günde bitti cuma en geç cumartesi test yapıcam böle bir şey ilk kez başıma geliyo hatırlıyosanız tüm belirtileri yaşamıştım kırmızılar gelince çok şaşırmıştım ama gelmesiyle gitmesi bir oldu üstüne görme dedikleri bumu acaba bakayım cuma yada cumartesi gününe kadar tekrar başlamassa test yapıcam haberdar ederim sizleri hayırlısı olur inşallah.

kızlar günaydın.....kittycat günaydın canım çok saol melekler için ama ben bu ay yokum canım dün geldi benimki.inşallah önümüzdeki aya artık.a.s.

senağlama
benım de meleğimi kaldırabilirisin canım
sabaha karşı n-anet kırmız leke geldi............
2gün geçince bende bişey var sanmıştım.:çok üzgünüm:

canım bi kan testi yaptır ona göre kullanacagın ilaçlar olabilir benımde öyle olmuştu çünkü inş. hayırlısı olur senın için.. a.s

canım çok üzüldüm...o kadar takma canım verende allah alanda sonuçta...bizlerin elinde bişey yok kii..sadece bzi üzerimize düşeni yapacağız gerisi allaha kalmış...rabbim şifa versin sana....:1hug:

Yaseminim benim inşallah sen aramızdan çıkarsın da şöyle bağıra bağıra
"KIZLAR HAMıLEYıM" dersin bize.. hihoyyyt hihoyyyt

sen napıyorsun canım iyimisin bugün akşam giremedim şimdi fırsat buldum eşimle 4gündür temizlik yapıyoruz işten geldi başladık tekrar şimdi bitti

bendende aynı canım ama ara verdim biraz çok yoruldum ...hafta sonu devam yine...ama mis gibi oluyor temizlediğim yer....:1hug:

Yaseminim benim inşallah sen aramızdan çıkarsın da şöyle bağıra bağıra
"KIZLAR HAMİLEYİM" dersin bize.. hihoyyyt hihoyyyt

canım harikasın ilk kızlar hamileyim yazını okudum okadar heyecanlandım kii...inşallah birlikte deriz hepimiz canııııım hayırlısıyla...hamile olsambile ayrılmak yok....güç vereceğiz birbirimize.....:1hug:

kızlar nasıl dayanıyorsunuz böyle...
ben adetimden 4 gün önce öğrenmiştim....
normal gebelik testiyle

öyle düsünme canım olmlu dusunki hersey yolunda gitsin şansı cagır canım sanslıyım olacak diye ben inanıyorum sen bu ay guzel haberler vereceksin bize bizde hep beraber :dance::teytey:

canım bence stres yapma inşallah guzel haberlerini verirsin bize:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah yerleşme kanamasıdırda o melegin geliyordur canım canım :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar günaydın.....kittycat günaydın canım çok saol melekler için ama ben bu ay yokum canım dün geldi benimki.inşallah önümüzdeki aya artık.a.s.

üzüldüm canım:çok üzgünüm: inşallah canım:Saruboceq:

senağlama
benım de meleğimi kaldırabilirisin canım
sabaha karşı n-anet kırmız leke geldi............
2gün geçince bende bişey var sanmıştım.:çok üzgünüm:

üzüldüm :1hug: belkide yerleşme kanmasıdır canım olamazmı? yerimseniben melekleri kaldırmıyorum şimdilik kalsınlar yerimseniben

Günaydın kızlarrrrr a.s.
Nassınız bakem :1hug:
Ben yine adet olmadım bilmiyom bu iyiyemi işaret kötüye mi :uhm:

iyiye işaret bence canım inşallahta olmazsın :Saruboceq: erken oldugu icin idrar testinde cıkmamıs olabilir bence biraz daha bekleyip kan testi yaptır canım yerimseniben
kitty can benim adet tarihim 22 mayıs canım listene eklersin.....
ok canım yerimseniben

Son düzenleme:

BEBİŞLERİNİ BEKLEYEN ANNE ADAYLARI

bumuyani ----->17 mayıs

ilknurum----->18 mayıs

cosmopoli ----->18 mayıs

necla_r ----->19 mayıs

uslu ----->19 mayıs

cikolata86 --------> 19 mayıs

ozoberkay --------> 19 mayıs

E BARAN -----> 20 mayıs

beyazgelincikk -----> 22 mayıs

jasminn_23 -----> 20 mayıs

shekercim -------> 20 mayıs

ss2302 -------> 20 mayıs

sub0938 --------> 22 mayıs

yasemin-66 --------> 22 mayıs

gulayyusuf --------> 23mayıs

SELIN_OZCAN------->25 mayıs

kittycat --------> 27 mayıs

irem74 --------> 27 mayıs

tahmina38 --------> 27 mayıs

tubiloshh -------->29 mayıs

naagihan -------->10 haziran

forever_14 --------> 11 Haziran

ilknurum -------->

vuslat2006 -------->

sub0938 -------->

umitcan_4116_ -------->

papatyaa20 -------->

himeros -------->

nursim05 -------->

whoareyoupeople -------->

mısraaa -------->

ecrin74 -------->

pptya87 -------->

fatmazehraa -------->

ninik ------->

zeugma27 ----->

nina23 ----->

EKAKAL ----->

yaya ------>

laubali ----->

hihoyyythihoyyyt

hadi bakalım şans melekleri geldiiiiiiiiii hihoyyytumarım bu melekler şans getirir hepimize :Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…