kızlar benımde 2günüm kaldı ama sol kasık ağrısı çekıyorum ve ara ara batmalar oluyor sanki yumurtlama günündekı ağrıya benzıyor ateşimde bugun yükseldı yavaş yavaş umutlanıyorum :)[/QUOTE
bendede oluyor o batmalar.dünden beri hem.test yapacakmısın yoksa gününün geçmesinimi bekleyeceksin? ben geçen cuma test aldım.hala yapamıyorum.inşallah hamilesindir canım.peki tedavi gördünmü?
kızlar benımde 2günüm kaldı ama sol kasık ağrısı çekıyorum ve ara ara batmalar oluyor sanki yumurtlama günündekı ağrıya benzıyor ateşimde bugun yükseldı yavaş yavaş umutlanıyorum :)[/QUOTE
bendede oluyor o batmalar.dünden beri hem.test yapacakmısın yoksa gününün geçmesinimi bekleyeceksin? ben geçen cuma test aldım.hala yapamıyorum.inşallah hamilesindir canım.peki tedavi gördünmü?
cnm korkuyorum test yapmaya ALLAH söylettırdı sana belkide heycanlandım günün geçmesi deyınce inş. cnm geçerde bir an önce test yaparım şimdi netten bakıyorum hamılelık belırtısı dıyor kasık ağrısına ..hayırlısı bakalım yok cnm tedavı görmuyorum ovülasyon testi kullnaıdm bu ay...
kittycat ne güzel bir liste bu....içim açıldı melekleri görünce....ayyy bende bekliyorum bakalım bu ay.allah herkesin gönlüne göre versinn...
begendigine sevindim canım senin içinde bu melegi koyalım yerimseniben
kızlar bu melekler harika olmuş bayıldım inşallah bizde bebeğimize kavuşuruz.:CüvCüv:
süpersinnn.çok beğendim..meleğin uğurlu gelir inşallah...son 2 gün...geçmekte bilmezzz....hayırlıs beklemedeyiz....alkisalkisalkis
kittcat
canım benim meleğim nerdeeeeeeeeee
sana tarih söylemek istiyorum ama bende şaşırdım artık tarihimi buay 5gün önce geldi sen 10 yapta neolacak bakalım boş kalmasın çok güzel meleklerin tşr ler canı eline gönlünr sağlık
hııımmmm tamam inşallah yıldız gibi doğar karanlık günlerime tşr ler canım obenim yıldızım olacak belki kızım olursa adını yıldız koyarım canım belli olmaz
sen napıyorsun canım iyimisin bugün akşam giremedim şimdi fırsat buldum eşimle 4gündür temizlik yapıyoruz işten geldi başladık tekrar şimdi bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?