herkese merhaba
ben yeni üyeyim umarım benide aranıza sevgiyle alırsınız.
ben 3 gün gecikme yaşıyorum şu an ve testler negatıf. evde yapılan testlerden yapmıştım.
hiç gecikme yaşamadım 3 ay önce 8 haftalık bebegım kalp atısı durdugundan kurtajla alındı. o zaman 4 gun once testte cıkmıstı. şimdi neler oluyor anlamıyorum. yardım edersenız sevınırım
Kittycat yirim ben senin o ağzını yirim :1hug:
inşallah bebişine kavusursun canımbana da dua edin gerçi benim ki haziran 4te ama olsunn:))
umut işte..
cnm zeugma27 hastalanmış başka topikte okudum..bilgilerine:)
herkese merhaba
ben yeni üyeyim umarım benide aranıza sevgiyle alırsınız.
ben 3 gün gecikme yaşıyorum şu an ve testler negatıf. evde yapılan testlerden yapmıştım.
hiç gecikme yaşamadım 3 ay önce 8 haftalık bebegım kalp atısı durdugundan kurtajla alındı. o zaman 4 gun once testte cıkmıstı. şimdi neler oluyor anlamıyorum. yardım edersenız sevınırım
yok ya sanmam resmen regl oldum karnım bile ağrıyor şuansenağlama
benım yerimi başkasına ver napalım artık:çok üzgünüm:senağlama
şimdi işin yoksa bidahaki ayı bekleee
kızlaarrr kan testi yaptırdım degeri 3082,57 çıktı doktor 4 haftalık hamılesın dedı..darısı hepinizin başına canlarım..inşallah rabbim en kısa zamanda hepinizede yaşatır bu mutlulugu...ama nasıl 1 aylık oluyo anlamadım yumurta döllenmesi 14 gününde olmuyormu genelde sanki bana daha az olması gerejiyor gibi geldi..neyse hayırlısı olsun..
kızlaarrr kan testi yaptırdım degeri 3082,57 çıktı doktor 4 haftalık hamılesın dedı..darısı hepinizin başına canlarım..inşallah rabbim en kısa zamanda hepinizede yaşatır bu mutlulugu...ama nasıl 1 aylık oluyo anlamadım yumurta döllenmesi 14 gününde olmuyormu genelde sanki bana daha az olması gerejiyor gibi geldi..neyse hayırlısı olsun..
Canım benim benimde 3 gün geçti test yaptım sonuç negatif
Bekliycem biraz daha adet olmazsam şayet kanda baktırcam artık..
İnşallah hamişizdir (amin)
öyle düsünme canım olmlu dusunki hersey yolunda gitsin şansı cagır canım sanslıyım olacak diye ben inanıyorum sen bu ay guzel haberler vereceksin bize bizde hep beraber :dance::teytey:
canım bence stres yapma inşallah guzel haberlerini verirsin bize:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah yerleşme kanamasıdırda o melegin geliyordur canım canım :Saruboceq::Saruboceq:
üzüldüm canım:çok üzgünüm: inşallah canım:Saruboceq:
üzüldüm :1hug: belkide yerleşme kanmasıdır canım olamazmı? yerimseniben melekleri kaldırmıyorum şimdilik kalsınlar yerimseniben
iyiye işaret bence canım inşallahta olmazsın :Saruboceq: erken oldugu icin idrar testinde cıkmamıs olabilir bence biraz daha bekleyip kan testi yaptır canım yerimseniben
ok canım yerimseniben
teşekkür ederim.. inşallah hepimiz muradımıza erer ve sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alırız.
benim oğlum özürlü bir çocuk. bu yüzden allahıma hem şükrediyorum en azından daha kötü olmadığı için hemde azıcık korkuyorum ikinci bebişimiz için.
ama ikinci eşim olması biraz olsun içimi rahatlatmakta...
kızlar merhaba son 6 günüm... meleğim gelecek mi bu ay..düşünmeyim diyorum ama yapamıyorum..bu ay iştahım açıldı canım sürekli bir şeyler istiyor.. psikolojikmi acaba ...
teşekkür ederimmmmm şans meleği içinnnn
Ayyyyyyyy bu melekler çok güzel hemen kopyaladım,umarım bebiş getirir bizlere.Paylaşımın için teşekkürler cnm:)
kızlar merhaba son 6 günüm... meleğim gelecek mi bu ay..düşünmeyim diyorum ama yapamıyorum..bu ay iştahım açıldı canım sürekli bir şeyler istiyor.. psikolojikmi acaba ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?