arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

değil ısırmak dokunamazsın bile kızıımmmm.hele bi gelsinde hayırlısıyla....
oy oy zaman geçmiyo...allahtan bu hafta işlerim yoğun cumarteside arkadaşımın düğünü var..belki eve gelince yaparım testi....bir gün kala oluyor yani...elimde bol nasılsa bitene kadar yaparım...

hakikaten geçmiyor zaman iş yerindeyim şuanda we üstelik bi dünya işim war ama yapasım yok aklım kaldı bi kereeee warmı yokmu warmı yokmuuuu artık çıldırdım sanırım bazen karnımka bakıp warmısın? yokmusun? diyorum warsan 3 kere pıt pıt pıt la diyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 inşallah çıkar hayatım testte çift çizgiyi görürsün inşallah canımmm hepimizzz görürürüz inşallah :) :CüvCüv:

ay allahım hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz herhalde..bende diyorum allahım bu ay tuttuysa gece rüyamda görimm ama yok sabah kalkıyorum ne gördüğümüde unutuyorum...ama görmediğimden eminim yani :)
birlikte üstesinden gelicez canım sen bana yaz böyle bunaldığın zamanlarda.....
bende çatlıyorum ama hasta olunca hayal kırıklığım büyük oluyo kendimi çok kspırmak istemiyorum ya.

canım ben bi gece dua edip yattım warsa göreyim diye o gece rüyamda hewp peynir alalım süt alalım dedim ertesi gece yine dua ettim o gece rüyamda bi hoca gördüm kurban kesiyordu tekbir getirerek bende tekbire eşlik ettim wekurban kesildi kanı görmeden uyandım sabah ezanı okunuyordu benimde adağım war çocuğum olsun kurban kesecem demiştim çok ümitlendim yaaa :CüvCüv:

ayy inşallah annemde sabah aradı dün rüyamda seni çok güzel gördüm bembeyaz bir atın üstündeydin dedi kitaba bakmış mevkiiymiş hadi bee dedim çocuktur çocuk..at değilde benim herif pert oldu yaw....

ayy inşallah annemde sabah aradı dün rüyamda seni çok güzel gördüm bembeyaz bir atın üstündeydin dedi kitaba bakmış mevkiiymiş hadi bee dedim çocuktur çocuk..at değilde benim herif pert oldu yaw....
benimdekide pert güzelim keçiboynuzuna kadar herşeyi denettirdim benim kine kaydirigubbakcemile3 ahhhh ahhh bebişler bilseler neler yaptığımızı onlar için uça uça gelirdiler walla kaydirigubbakcemile3

canım çıkıyorum yavaş yavaş..kendine iyi bak olurmu sıkma canını geniiş geniiiş yazışırız yarın vaktimiz bol...öptüm....

canım çıkıyorum yavaş yavaş..kendine iyi bak olurmu sıkma canını geniiş geniiiş yazışırız yarın vaktimiz bol...öptüm....

tamam hayatım görüşmek üzere inşallah bu gece güzel gelişmeler olurrr yarın güzel haberle gel kaydirigubbakcemile3

kızlarr ben regl oldummmm.... mayısaa kaldıı artık bu ilk denememdi çok kastı olcak mı olmıycakmı diye artık rahat olucam karar verdimm:)

olur canım daha yeni denemeye başlamışsın olur inşallah allah hepimizin yüzünü güldürsün

slm kızlar ben geldim benim 4-5 gün var bakalım hayırlısı artık.7 ay önce kürtaj oldum ben bebeğimin kalbi durdu aldılar bebeğimi.hala deniyoruz bakalım hala içimde yitirdiğim meleğim.rabbim isteyen herkese versin.

slm kızlar bendede bazı belirtiler var ama ümitlenmek istemiyorumda karın altımda şişlik ve kasıklarımda acayip ağrılar oluşuyo akıntım çok fazla bel ağrım var 7 aydır deniyoruz ama her ay sonuç negatif bakalım bu ay ne olcak inş olur yaaa

canm benim de 7 aydır olmuyor.ben artık ümitlenmek,her ay ağlamak istemiyorum.kaybettiğim bebeğimin yerini hiçbir şey dolduramayacak ama, en azından acım hafifliyecek.

arkadaslar inanin hepimize dua ediyorum allah bizi biran once anne yapsin diye ama benim belirtilerim gösteriyo ki bugun yarin hastalanicam:çok üzgünüm:Ayrica benide listeye yazdiginiz icin tesekkurlera.s.ama yakinda yine silmek zorunda kalicaksiniz:a015:

kızlar benimde adetime 2_3 gün kaldı dün pembemsi bir lekem geldi bugünde sarımsı lekelenmem var karnım şiş 10 gündür göğüslerim acıyodu ama şimdi acımıyor karnımda da zaman zaman agrı var bakalım görebilicekmiyim bu ay cift cizgiyi.

inşallah canım test yapsaydın 2günün kamış bak arkadaşın biri gününe 4gün falan vardı çıktı yap istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…