değil ısırmak dokunamazsın bile kızıımmmm.hele bi gelsinde hayırlısıyla....
oy oy zaman geçmiyo...allahtan bu hafta işlerim yoğun cumarteside arkadaşımın düğünü var..belki eve gelince yaparım testi....bir gün kala oluyor yani...elimde bol nasılsa bitene kadar yaparım...
ay allahım hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz herhalde..bende diyorum allahım bu ay tuttuysa gece rüyamda görimm ama yok sabah kalkıyorum ne gördüğümüde unutuyorum...ama görmediğimden eminim yani :)
birlikte üstesinden gelicez canım sen bana yaz böyle bunaldığın zamanlarda.....
bende çatlıyorum ama hasta olunca hayal kırıklığım büyük oluyo kendimi çok kspırmak istemiyorum ya.
benimdekide pert güzelim keçiboynuzuna kadar herşeyi denettirdim benim kine kaydirigubbakcemile3 ahhhh ahhh bebişler bilseler neler yaptığımızı onlar için uça uça gelirdiler walla kaydirigubbakcemile3ayy inşallah annemde sabah aradı dün rüyamda seni çok güzel gördüm bembeyaz bir atın üstündeydin dedi kitaba bakmış mevkiiymiş hadi bee dedim çocuktur çocuk..at değilde benim herif pert oldu yaw....
canım çıkıyorum yavaş yavaş..kendine iyi bak olurmu sıkma canını geniiş geniiiş yazışırız yarın vaktimiz bol...öptüm....
kızlarr ben regl oldummmm.... mayısaa kaldıı artık bu ilk denememdi çok kastı olcak mı olmıycakmı diye artık rahat olucam karar verdimm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?