slm kızlar ben geldim benim 4-5 gün var bakalım hayırlısı artık.7 ay önce kürtaj oldum ben bebeğimin kalbi durdu aldılar bebeğimi.hala deniyoruz bakalım hala içimde yitirdiğim meleğim.rabbim isteyen herkese versin.
kızlar kızlar kızlarrrrrr hamileyimmm hamileyiiiimmm hamileyiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
dün sizin gazınızla akşam eve giderken idrar testi aldım yaptım veeee baya belirgin silik çizgiyi gördümm sonra hemen kardeşiminde ısrarıyla emin olmak için kan testine gittim sonucum 86,27 çıktı doktor yoktu ama 1-1,5 haftalık hamile olduğumu söyledi ordaki kız
ayyyy acayip bir duyguuuu elim ayağım titredi o silik çizgiyi görünce yaaa
allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhhh
yaşasın ilk hamile haberini aldıkkkk...çok tebrik ederim canım ne mutlu sana inan çok sevindim sabah sabah..bizde yaşayabilecekmiyiz acaba bu mutluluğu....
pollyana cım çooooooooooooooook sevindim ve duygulandımallahım hepimize nasip etsin inş..! Allah sağlıklı sıhhatli bir hamilelik dönemi geçirmeni ve bebişini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş..! Bizim için dua et emi cnm..!
kızlar ben şimdi doktorumu aradım değerimi söyledim 1500 olmadan görünmez kese dedi ne zman gelim dedim 1 hafta 10 gün sonra dedi testi tekrarlamama gerek varmı dedim görünmezse tekrarlarız dedi
ya şimdi içime kurt düştü değerim nasıl sizce 1 hafta 10 gün hamileyim diye ortalarda dolanıp sonra hüsrana uğramam inşallah
gerçi ben 2 gün sonra tekrarlıcam kan testini bakalım artmışmı değer
bilgisi olan cevaplasın lütfenn
kızlar ben şimdi doktorumu aradım değerimi söyledim 1500 olmadan görünmez kese dedi ne zman gelim dedim 1 hafta 10 gün sonra dedi testi tekrarlamama gerek varmı dedim görünmezse tekrarlarız dedi
ya şimdi içime kurt düştü değerim nasıl sizce 1 hafta 10 gün hamileyim diye ortalarda dolanıp sonra hüsrana uğramam inşallah
kızlar kızlar kızlarrrrrr hamileyimmm hamileyiiiimmm hamileyiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
dün sizin gazınızla akşam eve giderken idrar testi aldım yaptım veeee baya belirgin silik çizgiyi gördümm sonra hemen kardeşiminde ısrarıyla emin olmak için kan testine gittim sonucum 86,27 çıktı doktor yoktu ama 1-1,5 haftalık hamile olduğumu söyledi ordaki kız
ayyyy acayip bir duyguuuu elim ayağım titredi o silik çizgiyi görünce yaaa
allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhhh
ayyy çok sevindim demiştim sana yap silikte olsa çıkar allah kucağına almak nasip etsin bizede versin allahım sen birşey uyguladınmı kendiliğindenmi oldu nezemandır istiyordun:CüvCüv::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?