arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

canım günüm geçmeden yapmak istemiyorum 3 senedir bekliyoruz ben o testleri cok yaptım

mrb lar arkadaşlar naagihancım topiğin hayırlı olsun..herkese uğur getirsin inşallah..:Saruboceq: benimde 2 gün kaldı ve bazı belirtiler var bende de ama bilemiyorum..regl mi yoksa geebelik belirtisimi..bende tek çizgiyi görmekten korkanlardanım.kafamçokkarıştı.zaten bu ayda pek ümidim yok ama bellide olmaz di mi..a.s :Saruboceq:

merhaba bende yenı uye oldum.bebek ısteyenede ıstemeyenede allah yardım etsın.bende 9 aylık evlıyım.cocuk dusunmuyordum.ama dogru duzgunde korunmuyorduk.yaklasık bır haftadır sol kasıkta pıt pıt dıye bısey atıyor.ıkı gundur karnımda sıskınlık var.mıde bulantısı sabaha karsı bıkac kez oldu.test yaptım ama belırsız bı tek cızgı cıktı.sızde hamılelık mı bu.adetıme daha 5 gun var buarada.cok merak edıyorum.doktorada gıtmek ıstemedım.evham yapıyomus gıbı.ama karnımda bı tuhaflık var.anlayamadım.

ah canım bı an yazdıklarını okuyunca sankı kendımı okudum benımde bebeyımın kalbı durdu aldılar 23 eylül de armızda 1ay var yok saat şu anda 8buçuk ve ınan gözlerım doldu neyse vardır ondada bı hayır benım bu ay 3 günüm geçtı dün kan testı verdım bugün alacagım sonucu allah herkesın gönlüne göre versın bızıde ayırmasın ben sonucu 2de alacagım gine ugrarım siteye görüşürüz

kızlar kızlar kızlarrrrrr hamileyimmm hamileyiiiimmm hamileyiiiiiiiiiimmmmmmmmmm

dün sizin gazınızla akşam eve giderken idrar testi aldım yaptım veeee baya belirgin silik çizgiyi gördümm sonra hemen kardeşiminde ısrarıyla emin olmak için kan testine gittim sonucum 86,27 çıktı doktor yoktu ama 1-1,5 haftalık hamile olduğumu söyledi ordaki kız
ayyyy acayip bir duyguuuu elim ayağım titredi o silik çizgiyi görünce yaaa
allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhhh

yaşasın ilk hamile haberini aldıkkkk...çok tebrik ederim canım ne mutlu sana inan çok sevindim sabah sabah..bizde yaşayabilecekmiyiz acaba bu mutluluğu....

çok sevındım canım allah kucagına almayıda nasıp etsına.s.

pollyana cım çooooooooooooooook sevindim ve duygulandım allahım hepimize nasip etsin inş..! Allah sağlıklı sıhhatli bir hamilelik dönemi geçirmeni ve bebişini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş..! Bizim için dua et emi cnm..!

kızlar ben şimdi doktorumu aradım değerimi söyledim 1500 olmadan görünmez kese dedi ne zman gelim dedim 1 hafta 10 gün sonra dedi testi tekrarlamama gerek varmı dedim görünmezse tekrarlarız dedi
ya şimdi içime kurt düştü değerim nasıl sizce 1 hafta 10 gün hamileyim diye ortalarda dolanıp sonra hüsrana uğramam inşallah
gerçi ben 2 gün sonra tekrarlıcam kan testini bakalım artmışmı değer
bilgisi olan cevaplasın lütfenn

canım benim çok sağol
hep ediyorum zaten dua isteyenleri bekletmesin rabbim diye

bende 3000 olmadan görünmrz dıye bılıyorum canım:ecrin_bebek:

canım benım bebek 3000de gözükmüştü sn ıkı günde bır test yaptır artışı takıp et her seferınde farkı ıkıye katlaması lazım aşşa yukarı

Hayırlı uğurlu olsun Allah hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin hepimize inş. Darısı başımıza tebrik ediyorum arkadaşım. Olması gereken adet tarihin neydi benim 16 nisan bakalım h.sonuna kadar hasta olmazsam p.tesi dr. a test yaptıracağım inş. bizim için de dua et.

canım TEBRIK EDERIMkaydirigubbakcemile5
ıyıkı gaz vermısızde sana yaptırdık testı
demıstım ama hamılesın dıye demı:CüvCüv:
bu hcg ve kese olayına gelınce
ACELE ETMEYIN arkadaslar 5-6 hafta cıvarı kese görünür
degerınde 1500 cıvarı olması gerekır
ben 4hafta 5gunluk hamıleyım bugun itibariyle
ama 1 hafta sonra gıdıcem doktora
kafanızı karıstırmayın bence

ayyy çok sevindim demiştim sana yap silikte olsa çıkar allah kucağına almak nasip etsin bizede versin allahım sen birşey uyguladınmı kendiliğindenmi oldu nezemandır istiyordun:CüvCüv::CüvCüv:

ayyy çok sevindim demiştim sana yap silikte olsa çıkar allah kucağına almak nasip etsin bizede versin allahım sen birşey uyguladınmı kendiliğindenmi oldu nezemandır istiyordun:CüvCüv::CüvCüv:

sağol canımm darısı başına inşallah
özel bişey yapmadım bu üçüncü denememizdi ve tuttu allahın izniyle ben sadece ilişkiden sonra kalkmadım hiç yataktan özellikle geç saate denk getirdimki hemen uyuyayım diye üzerimi bile yataktan kalkmadan giyindim bu son seferki denemelerimizde ama bunlar herkeste farklı tabii kimisi anında kalkıyor ayağa ama yinede tutuyor kısmet işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…