arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

inşallah cosmocuğum...merakla bekleyelim paratesiyi resimdeki gibi çıktı canım testim...

Ysemin resimdeki test senin testinse canım sen hamilesin Allllaaaahhhh delikafadulden delikafadulden delikafadulden yasemin hamileeee... delikafadulden delikafadulden delikafadulden çok çok sevindim canım tebrik ederim.. kız bi tarafına nazar boncuğu koy nazar değmesin

Nagihanım gecikmezdi hiç en fazla 1 gün bu kadar uzamazdı hiç..
Kanda baktırmaya kalbim dayanmaz kaydirigubbakcemile3
ıdrar da bile bacaklarım birbirine girdi yaf kaydirigubbakcemile3

belirtilerinis varmı kıslar yaa bende kasık ağrısı var ve arada bi batma oluyo psikolojikmidir sizce??? bikaç gün var daha

cnm bende de kasık ağrısı sol tarafta ve ara ara batmalar ama benım 3-4 gnüdür devam edıyor artık psikoloj diildir herhalde ...

Nagihaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yap hadi noluurrrrrrrrrrrrrrrrrrrsuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnn
Lüüüüüüüüttttttttfeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Nagihanım gecikmezdi hiç en fazla 1 gün bu kadar uzamazdı hiç..
Kanda baktırmaya kalbim dayanmaz kaydirigubbakcemile3
İdrar da bile bacaklarım birbirine girdi yaf kaydirigubbakcemile3

canım idrarda zaten on gün gecince cıkıyo bnde 3 gün gecince idrarda baktırmıstım silik dedi gitim kanda baktırdın kanda cıktı ...

Kız doğrumu diyon valla de Şeniz Şeniz Şeniz
Nasıl umutluyum bilsen içim içime sığmıyo inan :dance: :dance:
hepinizden allah razı olsun :Saruboceq:

canım idrarda zaten on gün gecince cıkıyo bnde 3 gün gecince idrarda baktırmıstım silik dedi gitim kanda baktırdın kanda cıktı ...

teşekkür ederim nurhayatcığım darısı başına inşallah hayırlısıyla güzel haberler veririm pazartesi....:1hug:

belirtilerinis varmı kıslar yaa bende kasık ağrısı var ve arada bi batma oluyo psikolojikmidir sizce??? bikaç gün var daha

bende hiç bir belirti yoktu hafif karın ağrısı vardı 3 gün önce adet olacağım sandım...akşamdan beride kasıklarımda ve karnımda batmalar oldu...şimdide acayip şiştim zor nefes alıyorum ::))) bariz bir belirti yoktu...inşallah hamişsindir canım...

günaydın kızlar...bugün adet günüm ve hala adet olmadım...sabah test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı...eger gebelik yoksa beyaz mı kalırdı çizgi...cevaplarsanız sevinirim....

gözün aydın canım hamilesin inşallah silik olması da pozitifdir şu an bhc düzeyin muhtemelen 500 altında olduğundan silik çıkmıştır Hememn kan testi yaptır kurtul meraktanhihoyyyt

bende bebek istiyorum bugün adet günüm henüz olmadım işallah hamileyimdir
ama belim çok ağrıyor birde akıntım var

kızlar merhaba nasılsınız kitty benim tarihi eklememişsin 25 mayıs .az kaldı müthiş heyecanlıyım ama bel ağrısından ve mide yanmasından başka bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…