arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Nagihan test aldım ama yapmıyom bekliycem demişsin onun için dedim yap diye kaydirigubbakcemile2

canım sen benim önceki mesajımı okumussundur ben adet gördüm 15 gün oldu yarıladım yolu test aldım ama yapmamıştım zati 5gün önce geldi hatta incir kürü yapmıştım canım

kızlar benim adet tarihim 23 mayıs ama dün ve bugün bir kaç damla kahverengi leke gördüm gerisi yok normalde başlar ve artardı Bakalım hayırlısı Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler :teytey:

KIZLAR eğer akıntınız sürekli oluyor ve gebelik yok ise doktora gidin iltihap olabilir
şimdiden söyleyeyim bilginiz olsun dedimm:)

kızlar akıntılardan konu açılmışken geçen ay günüme yakaın beyaz sarı saydam renkte akıntılarım olmuştu..dedim ha bu sefer oldu.. tutturduk.. ama günümden bir gün önceakıntı rengi bulanıklaştı ve hasta oldum. bu ay geçen aya nazaran akıntım çok az ve sarı gibi..ama az.. bilginiz olsun diye söyleyeyim dedim..

bende onu söylüyorum irecim adet oluyorsanız ve akınt devamlı ise,doktora gidin iltihap olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…