arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

günaydın kızlar...bugün adet günüm ve hala adet olmadım...sabah test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı...eger gebelik yoksa beyaz mı kalırdı çizgi...cevaplarsanız sevinirim....

canım benım de bugun regl günüm daha test yapmadım.. evet cnm silik çıkması hamılleık demek ilk gebelıgımde benım öyle olmuştu ve hamıleydım kan testide yaptır istersen .. tebrıkler:)

canım benım de bugun regl günüm daha test yapmadım.. evet cnm silik çıkması hamılleık demek ilk gebelıgımde benım öyle olmuştu ve hamıleydım kan testide yaptır istersen .. tebrıkler:)

çok teşekkür ederim canım benim inşallah dediğin gibidir....hayırlısı olsun....:1hug:

günaydııın

benimde kafam çok karışık normalde adet olmam gereken tarih 25 mayıs reglim çok düzenlidir 28 günde bir hiç bekletmeden gelir benim kırmızılar bu ay 19 mayısta yumurtladım ve çalışmalara başladım. doktorum düzenli adet gören kadınların bile bazen yumurtalarının geç çatladığını veya o ay hiç çatlamayabildiğini söyledi
pazartesiyi bekliyorum
yumurtam soldaydı ve şu anda iğne batıyor sanki sol kasığıma birde bel ağrım var
neler oluyor bana:))

Yasemincim müthiş bi haber bu ya delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Gözün aydın hayırlı olsun ay başka ne denirki heycan yaptım şimdi hihoyyyt

günaydın kızlar...bugün adet günüm ve hala adet olmadım...sabah test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı...eger gebelik yoksa beyaz mı kalırdı çizgi...cevaplarsanız sevinirim....

Yasemincim müthiş bi haber bu ya delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Gözün aydın hayırlı olsun ay başka ne denirki heycan yaptım şimdi hihoyyyt

cosmocuğum inananmıyorum...kafam çok karışık ne var diyebiliyorum ne yok :)))

günaydın kızlar :1hug:

güzel bir haber dahamı gelmiş gözünaydın canım :dance::teytey::teytey: a.s.

takipedince hersey dahada cok karısıyor canım bu ay ben bunu cok iyi anladım bu ay olmazsa gelecek ay calısmaları yapacam saldım çayıra mevlam kayıra hesabı sallamıcamdelikafadulden

BEBıŞLERıNı BEKLEYEN ANNE ADAYLARI

bumuyani ----->17 mayıs

ilknurum----->18 mayıs

cosmopoli ----->18 mayıs

necla_r ----->19 mayıs

uslu ----->19 mayıs

cikolata86 --------> 19 mayıs

ozoberkay --------> 19 mayıs

E BARAN -----> 20 mayıs

beyazgelincikk -----> 22 mayıs

jasminn_23 -----> 20 mayıs

shekercim -------> 20 mayıs

ss2302 -------> 20 mayıs

sub0938 --------> 22 mayıs

yasemin-66 --------> 22 mayıs

gulayyusuf --------> 23mayıs

SELIN_OZCAN------->25 mayıs

anneolmakistiyoruuuum ------->25 mayıs

Tugbademir ------->25 mayıs

bilgesu -------> 25 mayıs

kittycat --------> 27 mayıs

irem74 --------> 27 mayıs

tahmina38 --------> 27 mayıs

maviruya --------> 27 mayıs

tubiloshh -------->29 mayıs

naagihan -------->10 haziran

forever_14 --------> 11 Haziran

ilknurum -------->

vuslat2006 -------->

sub0938 -------->

umitcan_4116_ -------->

papatyaa20 -------->

himeros -------->

nursim05 -------->

whoareyoupeople -------->

mısraaa -------->

ecrin74 -------->

pptya87 -------->

fatmazehraa -------->

ninik ------->

zeugma27 ----->

nina23 ----->

EKAKAL ----->

yaya ------>

laubali ----->

hadi bakalım şans melekleri geldiiiiiiiiii hihoyyytumarım bu melekler şans getirir hepimize

Son düzenleme:

sağol tatlım ama birde emin olsaydık süper olacaktı..çok muallakta kaldım....canım takmamak en güzeli..folik asitinizi alın gün aşırıda ilişkide bulunun gerisi rabbime kalmış :)))

sağol tatlım ama birde emin olsaydık süper olacaktı..çok muallakta kaldım....canım takmamak en güzeli..folik asitinizi alın gün aşırıda ilişkide bulunun gerisi rabbime kalmış :)))

rahat ol canım bence gelmiş melegin :Saruboceq: bugun gidecekmisin kan testi, yaptırmaya canım yerimseniben

Yasemin cim keşke bugün gitsen, çatlarım meraktan yaf :jeyyar:
BEnim idrar testinde çift çizgi çıksaydı yada silik ben hemen giderdim şahsen fisfisfis
Ama sen kessin hamilesin teyze oluyozz :teytey: :teytey::teytey:

Yasemin cim keşke bugün gitsen, çatlarım meraktan yaf :jeyyar:
BEnim idrar testinde çift çizgi çıksaydı yada silik ben hemen giderdim şahsen fisfisfis
Ama sen kessin hamilesin teyze oluyozz :teytey: :teytey::teytey:

inşallah cosmocuğum...merakla bekleyelim paratesiyi resimdeki gibi çıktı canım testim...

Amanda aman annesini meleği geliyomuş :ecrin_bebek:
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
P.tesi hayırlı haberlerle gelirsin inş.
Bu arada belirtin varmıydı anniş senin ya fisfisfis

inşallah cosmocuğum...merakla bekleyelim paratesiyi resimdeki gibi çıktı canım testim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…