Amanda aman annesini meleği geliyomuş :ecrin_bebek:
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
P.tesi hayırlı haberlerle gelirsin inş.
Bu arada belirtin varmıydı anniş senin ya fisfisfis
canım sın yaa...hiç bir belirtim yok canım sadece dünden beri yumurtalıklarım ve karnım da hafif sancılar batmalar var okadar onun dışında bişey yok canım...adet öncesi belirtilerimde yoktu bu ay...hayırlısı olsun canım..rabbim ümitlerimizi versin tez vakitte hepimizin....:Saruboceq:
canım sın yaa...hiç bir belirtim yok canım sadece dünden beri yumurtalıklarım ve karnım da hafif sancılar batmalar var okadar onun dışında bişey yok canım...adet öncesi belirtilerimde yoktu bu ay...hayırlısı olsun canım..rabbim ümitlerimizi versin tez vakitte hepimizin....:Saruboceq:
Aminnnnnn
Bende burda sizlerin belirtilernden kendime pay çıkarmaya çalışıyom işte CADIARZU
Offff niye adet olmadım, madem adet olmadım niye test negatif :bbo:
ümitsiz olma her gebelik başkadır. yani illa belirti olması gerekmiyormuş. doktorum sölemişti.
slm kıslar..
hadi hayırlısı ozoberkay,bende de bikaç gündür ara ara batma var inş. bebiş vardır,genelde iş yaparken oluyo bnde..
brc1769 aramıza hosgeldin canım a.s.
kıttycanın yolladığı onca mükemmel melekler yanımızdayken merak etmeyinnnn.
bu arada benim oğlum demiştim ya engelli ama inanılmaz hisleri kuvvetli ve meleklerle konuştuğuna inanıyor. dün akşam sordu meleğine ömrüm varmı diye bu arada kız olursa adı ömrüm... melek demişki vaaaarrrr ama çok miniiikkkkkk ....
kıttycanın yolladığı onca mükemmel melekler yanımızdayken merak etmeyinnnn.
bu arada benim oğlum demiştim ya engelli ama inanılmaz hisleri kuvvetli ve meleklerle konuştuğuna inanıyor. dün akşam sordu meleğine ömrüm varmı diye bu arada kız olursa adı ömrüm... melek demişki vaaaarrrr ama çok miniiikkkkkk ....
hoşbulduk canım..
günaydın kızlar...bugün adet günüm ve hala adet olmadım...sabah test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı...eger gebelik yoksa beyaz mı kalırdı çizgi...cevaplarsanız sevinirim....
kızlar selam bu sabah test yaptım evde ki dayanamadım yarını beklemeye...2. çizgi çok silik çıktı inanamadım tabiki...sonra doğru kan testi yaptırmaya...değerim çok düşük çıktı yalnız..10.51.. doktora gittim sonra oda 1 hafta bekleyelim bakalım dedi...şimdi bana geçmeyecek bu hafta...eşimde henüz bilmiyor...yarın gelicek yanımaa...nasıl heyecan anlatamam sizee...ne yapacağımı şaşırdım şaşkın ördek misali...allah herkesin gönlüne göre versin...
Yasemincim müthiş bi haber bu ya delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Gözün aydın hayırlı olsun ay başka ne denirki heycan yaptım şimdi hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?