arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Amanda aman annesini meleği geliyomuş :ecrin_bebek:
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
P.tesi hayırlı haberlerle gelirsin inş.
Bu arada belirtin varmıydı anniş senin ya fisfisfis

canım sın yaa...hiç bir belirtim yok canım sadece dünden beri yumurtalıklarım ve karnım da hafif sancılar batmalar var okadar onun dışında bişey yok canım...adet öncesi belirtilerimde yoktu bu ay...hayırlısı olsun canım..rabbim ümitlerimizi versin tez vakitte hepimizin....:Saruboceq:

Aminnnnnn
Bende burda sizlerin belirtilernden kendime pay çıkarmaya çalışıyom işte CADIARZU
Offff niye adet olmadım, madem adet olmadım niye test negatif :bbo:

canım cok sevındım ıdrar testınde çıkması bence hamiş olduğunu zaten müjdelemiş. bu arada benim eczane de satılan testlerde çıkmadı markası toyo idi. bende dayanamadım kan testı yaptırdım yaın sonucu alıcam dua edin kızlarrr.... işallah sağlıkla gelsin bebeklerimiz... bu arada senin genelde ne tarafında yoğunluk var yani benim sol kasığım sızı sızı sankim. ve midem açmışım gibi kazınmakta. büyükler derki solda hissederseniz kız varmı deneyimleyennnn?:CüvCüv:

slm kıslar..
hadi hayırlısı ozoberkay,bende de bikaç gündür ara ara batma var inş. bebiş vardır,genelde iş yaparken oluyo bnde..

kıttycanın yolladığı onca mükemmel melekler yanımızdayken merak etmeyinnnn.
bu arada benim oğlum demiştim ya engelli ama inanılmaz hisleri kuvvetli ve meleklerle konuştuğuna inanıyor. dün akşam sordu meleğine ömrüm varmı diye bu arada kız olursa adı ömrüm... melek demişki vaaaarrrr ama çok miniiikkkkkk ....

bu arada hepimiz aynı durumdamıyız kıslarrrr ben 5 dk da bir wc ye gidip aksilik varmı diye bakmaktan kafayı yiycemmm ama sadece bunu yazdığım için lütfen bağışlayın tıbbi bir olay diye yazıyorum beyaz bir akıntı var sizde varmıııı

Kıyamam Ona ben yaaa :çok üzgünüm:
Allah umudunu eksik etmesin :Saruboceq::Saruboceq:
inşallah vardır:Saruboceq:

yazdıklarını okurken tüylerim diken diken oldu canım ya ogluşunun kendiside melek oldugu icin melek arkadaslarının olması dogrudur canım ben inanırım cocukların hislerine ve içlerine dogan seylere yerimseniben

günaydın kızlar...bugün adet günüm ve hala adet olmadım...sabah test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı...eger gebelik yoksa beyaz mı kalırdı çizgi...cevaplarsanız sevinirim....

canım bence sen hamile olabilirsin çünki ben 5senedir yanibunun 4veya5 ayını çıkar 52aydır falan ben test yapıyorum hiç silikte olsa çıkmadı buda güzel yani

arkadaşa yazdığım gibi hamile olanlarda silik çıkıyor birazdaha bekle daha belirginleşir inşallah

Yasemincim müthiş bi haber bu ya delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Gözün aydın hayırlı olsun ay başka ne denirki heycan yaptım şimdi hihoyyyt

heeey sen neyaptın hala test yapmadınmı canım ya merak ediyoruz e hadiama:teytey:

bu arada kızlar hangi marka test kullanıyorsunuzzz yani en azından hassas olanı bilelim ve boşa üzülmeyelim. benim toyolardan bir nane çıkmadı :)

kız nagihan nerlerdesin bakim sen yerimseniben
Ben 2. günü test yaptım negatif çıktı... Bi daha da yapmadım ama adet de olmuyom hihoyyyt kaydirigubbakcemile2

eee sen hala adet olmamışsın cosmpoli onun için dedim kanda baktırmadın demi sen
daha öncede gecikirmiydi böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…