arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

bende senin gibiyim canım can sıkıntısından eşime catıp duruyorum sonrada onu üzüdügüm icin ben daha cok üzülüyorum

olmuyorki canım insan sevdigi kişiyi yerden yere vururmus bende öyle yapıyom galiba :roflol::roflol:

kızlar selam beni uyku tutmadı...az önce kahverengi bir leke geldi ve çok korktum yaaa.acaba yerleşme kanması denen şey midir bu?? sabah hemen doktorumu arıyacağım ama içim kötü oldu.bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim...

üzmeyin eşlerinizi kızlar destek olun birbirinize

aman onlar bizi üzmesin akşam anası yüzünden küstük konuşmuyorum o bana laf atıyor dokunuyor içim gidiyor ama konuşmuyocağım haklısın diyene kadar birgün anam haksız tamam hayatım demiyor üüüüüüfffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaa kaynana cadısı 5saatlik yolda bile aramıza girmeyi başarıyor uyku tutmadı sinirden eşimi gönderdikten sonra dolaşıyorum senağlamasenağlama

Kızlar günaydın a.s.
Bende eşimin yüzüğünü sabah cebinde buldum klava:klava:
Kendi yüzüğümüde çıkarıp cebine koydum çıkıp işe geldim :mymeka:

günaydın cosmopolicim...sen niye çıkarttın yüzüğünü ayol....kıskançlık yaptıysan sana bir bilgi veriyim asıl evliler daha av görünümünde avcı kadınlar için o yüzden için rahat olsun.kızlar benim de moralim çok bozuk 2 gün önce güzel haberimi vermiştim size.ama sabah kalktığımda kanamam oldu.test yaptırdım sabah.11 de sonucu alıcam bakalım.ama sanırım bebiş gitti kızlar yaa...

canım üzülme belki birşey yoktur canını sıkma sakin ol

Kızlar günaydın a.s.

canım sen yüzüğünü söyleyince benimde aklıma geldi akşam eşime şakayaptım al yüzüğünü anana tak dedim çıkardım yerdeydi almadım şimdi senin mesajını okuyunca deli gibi yüzüğümü aradım yok koltukların altına baktım yok yok yok ay neyapacağım eşim kızacak bana değerin bumu diye oof ya offffffffffffffffkafamçokkarıştı

kısssssssssssssslaaaaaaaarrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....!:dance:
bugün doktora gidicem dua edinde gü<zel şeyler söylesin canlarım yaa.:Saruboceq:

Kızlar günaydın a.s.

cosmopolicim salla gitsin ya.canım güzel yapmışsın tirip yapmaktada haklısında bi sorsaydın önce eşine bence.belki bi işle uğraşıyordu rahatsız oldu da çıkardı canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…