arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

nagihan bence de yüzüğü eşin almıştırkaydirigubbakcemile3
offf bizde bugun kayınvalıdelere gıdecez hiç gitmek istemiyorum biz de ne zaman gitsek dönüşte bi tartışma yaşıyoruz

aynen canım kaynanamı görünce bana birşey oluyor hiç sevmiyorum gerçi benimki uzakta ama gittikya bikere daha onlar haklısın sen dese haklı olduğumu biliyor annesinden soğumamı istemiyor bana kendi içinde hak verdiğini biliyorum ama yüzüme söylesin ben diyorum zati aileni hiç sevmiyorum diye ama ailesine karşı bir sözüm olmadı onlar onları seviyom diye biliyorlar hahaytklava:

ah ah bu eşler... onlar da arada kalıyo bana haklı dese annesıne haksızsız demıyo bu konuda bız hep didişirizkaydirigubbakcemile3 ne olacak bilmiyorum valla :roflol:

ah ah bu eşler... onlar da arada kalıyo bana haklı dese annesıne haksızsız demıyo bu konuda bız hep didişirizkaydirigubbakcemile3 ne olacak bilmiyorum valla :roflol:

bencede rada kalıyorlar kalmasınlarya haklıya haklı ben annemleri haksızsa asla korumam onu bilir asla yalan söylemem annesini korumak için bana yalan söyler oda yakın zamanda kokusu çıkar akşamda öyle olmuştu zatiiiiiiiiiiii

dedimki hamilelik belirtisi gbi gören varmı yani şüphelenen tatlım yaa,kafayı yices galiba yakındasenağlama

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrr buldum yüzüğümü sehbanın üzerindeki çiçeğin içine saklamış ooleyyyy nasıl buldum zati kaybolan şeyleri bulmakta üstüme yoktur ooh beeeeeeeeçiçekte sari yüzükte dedim birde buraya bakayım hahayt hahhay

Günaydın Kızlar a.s

selam canım kahverengi leke yerleşme kanması diye biliyorum canım sen içini ferah tut bence bebişin iyi :1hug:

Kızlar günaydın a.s.
Bende eşimin yüzüğünü sabah cebinde buldum klava:klava:
Kendi yüzüğümüde çıkarıp cebine koydum çıkıp işe geldim :mymeka:

Canımsın benim yaaa üzülme hemenbelki yerleşme kanaması falandır :Saruboceq:
Dün cuma namazına giderken abdest alırken çıkarmış öyle diyo beyfendi :mymeka:

bence dogru söyluyordur canım cünkü tam bende sana cumaya gidiyormu diye soracaktım cumaya gidiyorsa ozman cıkarmıstır diye yazacaktım canım eşinde aynı seyi söylemiş sakin ol bence :1hug:sen bu aralar bu belirsizlik yüzünden epey gerginleştin bence yerimseniben

hadi canım güzel haberler verde için rahatetsin yerimseniben

kısssssssssssssslaaaaaaaarrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....!:dance:
bugün doktora gidicem dua edinde gü<zel şeyler söylesin canlarım yaa.:Saruboceq:

günaydın canım dualarım seninle:Saruboceq:

slm kıslar..
yaa hamile yokmu bize yardımcı olcak,hamile patlaması istiyorusdelikafadulden

bende bugun için kızlardan bir patlama bekliyorum bakalım sonuc ne olacak yerimseniben

evet canım arada olan bizim kocalara oluyor :çok üzgünüm: bende öyle annesinin bir seyine alınsam cenem durmuyor dır dır yapıyorum kaydirigubbakcemile3

dedimki hamilelik belirtisi gbi gören varmı yani şüphelenen tatlım yaa,kafayı yices galiba yakındasenağlama

tatlım belirti arama çünkü herkeste farklı oluyor bazısının hiç belirti olmuyor bünye meselesi sakin ol yaa bu ne kaç senelik evlisin sen sitres yapma

gunaydın canım yuzugunu bulduguna sevindim:1hug: size birsey söyleyeyimmi kızlar bizi böyle yıpratan sey ne kaynana nede eş bu bebeişlerin her ay gelmeyişi bekleyip umutlanıp hayalkırıklıgına ugramamız sonrasında catacak birini arıyoruz oda tabiki direk karısımızda duran eslerimiz oluyor onlara catıyoruz kaydirigubbakcemile3

canım ben buay kafama takmıyacağım nekadar takarsam bebişim okadar gecikecek haklısın başka uğraşımız yok onlarla uğraşıyoruz akşam hiç birşey yok kavga çıkarttım ben ama suç bende demiyorum ona o da haklısın desin bana

fover canım
sana birşey sormak istiyorum hemşireymissin şimdi farkettim ben dişimi çıkarttıracağım doktor antibiyotik verdi onu kullanıyorum buğün sabahtır akıntım var baya bi ilaçtan olabilirmi dünde vardı ama bukadar değildi merak ettim

nedense bunu söylemiyorlar canım anaları laf soktumu söyledigimiz zman kesip atıyorlar bizide bu çileden cıkarıyor klava: birde bu biranlık ortada birsey yokken olmuyor içimizde birikiyor birikiyor biranda patlıyoruz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…