slm kıslar..
yaa hamile yokmu bize yardımcı olcak,hamile patlaması istiyorusdelikafadulden
nagihan bence de yüzüğü eşin almıştırkaydirigubbakcemile3
offf bizde bugun kayınvalıdelere gıdecez hiç gitmek istemiyorum biz de ne zaman gitsek dönüşte bi tartışma yaşıyoruz
aynen canım kaynanamı görünce bana birşey oluyor hiç sevmiyorum gerçi benimki uzakta ama gittikya bikere daha onlar haklısın sen dese haklı olduğumu biliyor annesinden soğumamı istemiyor bana kendi içinde hak verdiğini biliyorum ama yüzüme söylesin ben diyorum zati aileni hiç sevmiyorum diye ama ailesine karşı bir sözüm olmadı onlar onları seviyom diye biliyorlar hahaytklava:
slm kıslar..
ah ah bu eşler... onlar da arada kalıyo bana haklı dese annesıne haksızsız demıyo bu konuda bız hep didişirizkaydirigubbakcemile3 ne olacak bilmiyorum valla :roflol:
hamile varda bizmi saklıyoruz bir hamile olsam her topinkte konu açacağım hamileyim diye ahtım var valla bi kalsanm hamile
inşallah canım yaa:Saruboceq:
belirtilerinis neler pekii,akıntı çokmu mesela,biz böyle bi topik açtıkda merak ediyorusyerimseniben
kızlar selam beni uyku tutmadı...az önce kahverengi bir leke geldi ve çok korktum yaaa.acaba yerleşme kanması denen şey midir bu?? sabah hemen doktorumu arıyacağım ama içim kötü oldu.bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim...
Kızlar günaydın a.s.
Bende eşimin yüzüğünü sabah cebinde buldumklava: klava:
Kendi yüzüğümüde çıkarıp cebine koydum çıkıp işe geldim :mymeka:
Canımsın benim yaaa üzülme hemenbelki yerleşme kanaması falandır :Saruboceq:
Dün cuma namazına giderken abdest alırken çıkarmış öyle diyo beyfendi :mymeka:
günaydın cosmopolicim...sen niye çıkarttın yüzüğünü ayol....kıskançlık yaptıysan sana bir bilgi veriyim asıl evliler daha av görünümünde avcı kadınlar için o yüzden için rahat olsun.kızlar benim de moralim çok bozuk 2 gün önce güzel haberimi vermiştim size.ama sabah kalktığımda kanamam oldu.test yaptırdım sabah.11 de sonucu alıcam bakalım.ama sanırım bebiş gitti kızlar yaa...
kısssssssssssssslaaaaaaaarrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....!:dance:
bugün doktora gidicem dua edinde gü<zel şeyler söylesin canlarım yaa.:Saruboceq:
slm kıslar..
ah ah bu eşler... onlar da arada kalıyo bana haklı dese annesıne haksızsız demıyo bu konuda bız hep didişirizkaydirigubbakcemile3 ne olacak bilmiyorum valla :roflol:
dedimki hamilelik belirtisi gbi gören varmı yani şüphelenen tatlım yaa,kafayı yices galiba yakındasenağlama
kızlarrrrrrrrrrrrr buldum yüzüğümü sehbanın üzerindeki çiçeğin içine saklamış ooleyyyy nasıl buldum zati kaybolan şeyleri bulmakta üstüme yoktur ooh beeeeeeeeçiçekte sari yüzükte dedim birde buraya bakayım hahayt hahhay
gunaydın canım yuzugunu bulduguna sevindim:1hug: size birsey söyleyeyimmi kızlar bizi böyle yıpratan sey ne kaynana nede eş bu bebeişlerin her ay gelmeyişi bekleyip umutlanıp hayalkırıklıgına ugramamız sonrasında catacak birini arıyoruz oda tabiki direk karısımızda duran eslerimiz oluyor onlara catıyoruz kaydirigubbakcemile3
canım ben buay kafama takmıyacağım nekadar takarsam bebişim okadar gecikecek haklısın başka uğraşımız yok onlarla uğraşıyoruz akşam hiç birşey yok kavga çıkarttım ben ama suç bende demiyorum ona o da haklısın desin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?