sağol nagihancımda ne biliyim içim buruldu valla..çünkü doktorum demişti %40 ta olsa düşük olabilir çünkü siz erken öğrendiniz dedi..2 haftalık falan dedi.bakalım ya kısmetse kalır bebiş bende...allah büyük..
kısssssssssssssslaaaaaaaarrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....!:dance:
bugün doktora gidicem dua edinde gü<zel şeyler söylesin canlarım yaa.:Saruboceq:
günaydın cosmopolicim...sen niye çıkarttın yüzüğünü ayol....kıskançlık yaptıysan sana bir bilgi veriyim asıl evliler daha av görünümünde avcı kadınlar için o yüzden için rahat olsun.kızlar benim de moralim çok bozuk 2 gün önce güzel haberimi vermiştim size.ama sabah kalktığımda kanamam oldu.test yaptırdım sabah.11 de sonucu alıcam bakalım.ama sanırım bebiş gitti kızlar yaa...
canım senin sorununu bilmiyorum ama genede allh gönlüne göre versin hamilemisin belli değil öğrenmeyemi gidiyorsun
canım sen yüzüğünü söyleyince benimde aklıma geldi akşam eşime şakayaptım al yüzüğünü anana tak dedim çıkardım yerdeydi almadım şimdi senin mesajını okuyunca deli gibi yüzüğümü aradım yok koltukların altına baktım yok yok yok ay neyapacağım eşim kızacak bana değerin bumu diye oof ya offffffffffffffffkafamçokkarıştı
bugün doktora gidicem dua edinde gü<zel şeyler söylesin canlarım yaa.:Saruboceq:
valla sen yazmayınca doloştım sende yazmışsın kusura bakma hayatım ya görmedimÇok üzgünüm çoook
Nagihancım netcen peki, nasıl bulcan :teselli:
Eşin almıştır kesin
Günaydın Forever iyiyim hala adet olmadım delikafadulden alkisalkisalkis
YOK CANIM YA ÇİKOLATA KİSTİ VARDI AMELİYAT OLDUM ŞİMDİDE BEBİŞ İÇİN BAŞLICAZ BAKALIM KİST TEKRARLAMADAN İNŞALLAH ALLAH NASİP EDERRDE BEBEİŞİM OLUR.:Saruboceq:
valla 2kere aradım söylemiyor almışta olabilirim almamışta diyor çıkarırken düşünecektin diyor akşam makineyi açmıştım şimdi çöpü ponyoya gatete serdim içine baktım yok deliolacağımya eşimde kızdı ooffffffffffffffffffklava:
olsun canım onemlı değil sana da gunaydın cosmopoli nasılsın canım
:içelim:
oooo harıka haber canım inş da olmazsın belirtiler var mı peki şeker
iyi tekrar görüştük tekrar hoşgeldin canım benimhihoyyyt
slm kıslar..
yaa hamile yokmu bize yardımcı olcak,hamile patlaması istiyorusdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?