arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

sağol nagihancımda ne biliyim içim buruldu valla..çünkü doktorum demişti %40 ta olsa düşük olabilir çünkü siz erken öğrendiniz dedi..2 haftalık falan dedi.bakalım ya kısmetse kalır bebiş bende...allah büyük..

bak burda arkadaşımız vardı busabah okudum mesajını 1hafta kanamsı devam etmiş düşük riski olmuş ama şuan iyiymiş istersen sende oku dikkatet kendine genede yat ayaklarını yukarı dik öyle yat kalk intenetin başından hadi yürü yat

kısssssssssssssslaaaaaaaarrrrrrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....!:dance:
bugün doktora gidicem dua edinde gü<zel şeyler söylesin canlarım yaa.:Saruboceq:

canım senin sorununu bilmiyorum ama genede allh gönlüne göre versin hamilemisin belli değil öğrenmeyemi gidiyorsun

Canımsın benim yaaa üzülme hemenbelki yerleşme kanaması falandır :Saruboceq:
Dün cuma namazına giderken abdest alırken çıkarmış öyle diyo beyfendi :mymeka:

canım senin sorununu bilmiyorum ama genede allh gönlüne göre versin hamilemisin belli değil öğrenmeyemi gidiyorsun

YOK CANIM YA ÇİKOLATA KİSTİ VARDI AMELİYAT OLDUM ŞİMDİDE BEBİŞ İÇİN BAŞLICAZ BAKALIM KİST TEKRARLAMADAN İNŞALLAH ALLAH NASİP EDERRDE BEBEİŞİM OLUR.:Saruboceq:

Nagihancım netcen peki, nasıl bulcan :teselli:
Eşin almıştır kesin

Nagihancım netcen peki, nasıl bulcan :teselli:
Eşin almıştır kesin

valla 2kere aradım söylemiyor almışta olabilirim almamışta diyor çıkarırken düşünecektin diyor akşam makineyi açmıştım şimdi çöpü ponyoya gatete serdim içine baktım yok deliolacağımya eşimde kızdı ooffffffffffffffffffklava:

YOK CANIM YA ÇİKOLATA KİSTİ VARDI AMELİYAT OLDUM ŞİMDİDE BEBİŞ İÇİN BAŞLICAZ BAKALIM KİST TEKRARLAMADAN İNŞALLAH ALLAH NASİP EDERRDE BEBEİŞİM OLUR.:Saruboceq:

canım geçmiş olsun bende ameliyat oldum o kistlerden hem tüpler tıkalıydı açık ameliyat geçirdim bende halan yok inşallah senin olur

Üzülme canımcım kesin eşindedir bence a.s

nagihan bence de yüzüğü eşin almıştırkaydirigubbakcemile3
offf bizde bugun kayınvalıdelere gıdecez hiç gitmek istemiyorum biz de ne zaman gitsek dönüşte bi tartışma yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…