arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

antibiyotiklerin vajinal akıntı yaptıklarını hiç duymadım canım .benim bildiğim ishal yapar.sositososito

kaydirigubbakcemile3çok dogru kittycim

Neyse siz olmasanız bu kadar çabuk pes etmezdim emme size dua etsin sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab
Yinede trip yapcam akşama kadar :dilcikar::dilcikar:
Şeytan azapta gerek :sm_cool::sm_cool:

söylesem neden kavga yaptığımızı aman dersinişz ta kurban bayramından kalan şey yüzünden ama aklıma anası getirdi bu gittiğimizde benim suçum yokkiklava:kötükedihüso

diyorum ya canım laf sokmayı seviyorlar nedense kabullenemiyorlar ogullarını bir baskasıyla paylasmayı kızlarının rahatetmesi icinde ellerinden geleni yaparlar yok kocalarıyla araları bozulmasın yok söyle olsun böyle olsun sinir oluyorum

aramıza hosgeldin canım a.s.erken yapılan testle yapmıstı jasminn_23 hamile oldugunu ögrenmişti canım yerimseniben[/QUOTE]

ya sey ben o testlerden aldım bıkere bozuk cıktı,bıdaha gıttım almaya tarıhı gecmıs kımse almaya almaya sırnaşık şey bende normal test aldım artık beklıcem hemde utanıyom yaw ben

kaydirigubbakcemile3çok dogru kittycim

canım biz elimizden geleni yapıyoruz iyi gecinmek icin onlarda bizi kacırmak icin elinden geleni ardına koymuyor walla :roflol:

Neyse siz olmasanız bu kadar çabuk pes etmezdim emme size dua etsin sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab
Yinede trip yapcam akşama kadar :dilcikar::dilcikar:
Şeytan azapta gerek :sm_cool::sm_cool:

canım sen bi kan testi yaptırsana guzel haberlerle geleceksin ben eminim :1hug:

ha ha yaşa valla aynı damat birşey demesin diye aman neler neler birde kızlarına hiç iş buyurmazlar gelin varya kalk çay koy kalk misafirin çayını getir tazele sanki ben görmüyorum kızın yapsın yok ameliyatlyım annemi çağırdım buraya kadın 10 gün subile getirdi ayağıma beni köye götüreyim dedi gittik ilk kaynanaya gittik birgün annem de kaldı ordan köye geçti annem gitti kadın bana nedese iyi biliyormusun kalk çay koy dedi misafir vardı kızıda geldi ona demiyor kızı çocuğu aldı sallıyor kaynana oturdu ben masyı topluyorum kalkmıyorlar düşün

ya sey ben o testlerden aldım bıkere bozuk cıktı,bıdaha gıttım almaya tarıhı gecmıs kımse almaya almaya sırnaşık şey bende normal test aldım artık beklıcem hemde utanıyom yaw ben

o testler pahalı olunca kimse almıyor dsemekki kaydirigubbakcemile3 neden utanıyorsun canım?

kızlar yeniden selam.ben doktordan sonra yazarım size olup bitenleri.dualarınızı eksik etmeyin.

nefretediyorum bu tür cadı kaynanalardan klava: biliyormusun canım kendisine birsey oldumuda kızı gelip kendine bakmicak buna adım gibi eminim yerimseniben

minik sana yazmıştım gördünmü bilmiyorum bende ameliyat olmuştum kistlerden ameliyattan sonra gene çıkmıştı doğum kontürol hapıyla gitti

nefretediyorum bu tür cadı kaynanalardan klava: biliyormusun canım kendisine birsey oldumuda kızı gelip kendine bakmicak buna adım gibi eminim yerimseniben

of ya içim rahatlıyor valla eşime ben şey diyorum seni birgün bağlıyacağım ağzınıda bantlıyacağım ananla babanla ilgili herşeyi söyleyip rahatlıyacağım diyorum

of ya içim rahatlıyor valla eşime ben şey diyorum seni birgün bağlıyacağım ağzınıda bantlıyacağım ananla babanla ilgili herşeyi söyleyip rahatlıyacağım diyorum

walla canım en guzeli yaz bi kagıda ver eline okusun en guzeli o yerimseniben vermesen bile içindekileri yazarkende rahatlıyor insan artık ben sürekli söyleniyorum buda ilişkimize zarar veriyor fakat söyleyip rahatlamıs oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…