fover canım
sana birşey sormak istiyorum hemşireymissin şimdi farkettim ben dişimi çıkarttıracağım doktor antibiyotik verdi onu kullanıyorum buğün sabahtır akıntım var baya bi ilaçtan olabilirmi dünde vardı ama bukadar değildi merak ettim
nedense bunu söylemiyorlar canım anaları laf soktumu söyledigimiz zman kesip atıyorlar bizide bu çileden cıkarıyorklava: birde bu biranlık ortada birsey yokken olmuyor içimizde birikiyor birikiyor biranda patlıyoruz sonra
antibiyotiklerin vajinal akıntı yaptıklarını hiç duymadım canım .benim bildiğim ishal yapar.sositososito
ee bune ozaman akıntı yumurtlama zamanım ama bukadar olmazdı beyaz gelirdi bu sarı kokulu rahatsız ediyor değiştiriyorum alla allah yaaa
nedense bunu söylemiyorlar canım anaları laf soktumu söyledigimiz zman kesip atıyorlar bizide bu çileden cıkarıyorklava: birde bu biranlık ortada birsey yokken olmuyor içimizde birikiyor birikiyor biranda patlıyoruz sonra
canım sarı ve kokuluysa enfeksiyon olabilir
türkçe konuşssak nasıl olur haa anlamadımda kafamçokkarıştı[/QUOT
pardon tatlım ya iltihap olabilir yani.idrar yollarında falan yumurtalama donmeındeyım demişsin ondan da akıntı olabilir ama kokulu olması aklıma iltihabı getirdi.bunla ilgili topikleri bi araştır istersen canım
kaydirigubbakcemile3çok dogru kittycim
Neyse siz olmasanız bu kadar çabuk pes etmezdim emme size dua etsin sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab
Yinede trip yapcam akşama kadar :dilcikar::dilcikar:
Şeytan azapta gerek :sm_cool::sm_cool:
diyorum ya canım laf sokmayı seviyorlar nedense kabullenemiyorlar ogullarını bir baskasıyla paylasmayı kızlarının rahatetmesi icinde ellerinden geleni yaparlar yok kocalarıyla araları bozulmasın yok söyle olsun böyle olsun sinir oluyorum
ya sey ben o testlerden aldım bıkere bozuk cıktı,bıdaha gıttım almaya tarıhı gecmıs kımse almaya almaya sırnaşık şey bende normal test aldım artık beklıcem hemde utanıyom yaw ben
türkçe konuşssak nasıl olur haa anlamadımda kafamçokkarıştı[/QUOT
pardon tatlım ya iltihap olabilir yani.idrar yollarında falan yumurtalama donmeındeyım demişsin ondan da akıntı olabilir ama kokulu olması aklıma iltihabı getirdi.bunla ilgili topikleri bi araştır istersen canım
saol canım ya eşim demişti iltabın varsa akar diye çok bilmiş benim eşim herşeyden haberi var benle ilgili herşeyi benden iyi biliyor kadınlarla ilgili şeyleri ben bilmiyorum o biliyor
ha ha yaşa valla aynı damat birşey demesin diye aman neler neler birde kızlarına hiç iş buyurmazlar gelin varya kalk çay koy kalk misafirin çayını getir tazele sanki ben görmüyorum kızın yapsın yok ameliyatlyım annemi çağırdım buraya kadın 10 gün subile getirdi ayağıma beni köye götüreyim dedi gittik ilk kaynanaya gittik birgün annem de kaldı ordan köye geçti annem gitti kadın bana nedese iyi biliyormusun kalk çay koy dedi misafir vardı kızıda geldi ona demiyor kızı çocuğu aldı sallıyor kaynana oturdu ben masyı topluyorum kalkmıyorlar düşün
kızlar yeniden selam.ben doktordan sonra yazarım size olup bitenleri.dualarınızı eksik etmeyin.
nefretediyorum bu tür cadı kaynanalardanklava: biliyormusun canım kendisine birsey oldumuda kızı gelip kendine bakmicak buna adım gibi eminim yerimseniben
of ya içim rahatlıyor valla eşime ben şey diyorum seni birgün bağlıyacağım ağzınıda bantlıyacağım ananla babanla ilgili herşeyi söyleyip rahatlıyacağım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?