arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

aslında yarın adet günümdü dayanamadım dün akşamdanb test aldım.ikinci çizgi silik çıktı.daha sonra kan testi yaptırdım :::))

alijenn
canı tebrikler ben kanda sonucu pek anlamam onun için birşey diyemiyeceğim yüksekmi sonuç hamileliğin ken yani demi

hamilelerimiz

zdf,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:CüvCüv:

prettybaby,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:CüvCüv:

aljenn,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,::CüvCüv

pollyanna,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:CüvCü

Son düzenleme:
kızlarrrr gun bekleyenler listesien benide ekleyin ilk aşılamamı nisanın 6-7 de yaptırdım adet gunum 18 nisan 3 gunum kaldı ama beklemek çok zor. aşılamdan 2 gun sonra bel ve kasık ağrılarım çok oldu sanki adet oluyomuşum gibi şimdi azaldı bakalım umutla bende bekliyorum inşallah hepimiz bu ay güzle haberler alacağız sevgiler hepinize :)

inş bizde bi gün sizler gibi sevinçli haberler veririz çok sevindim sizler adına allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bizim içinde bol bol dua edinn:çok üzgünüm:fisfisfis

tebrıkler canım cook sevındım

kızlar galiba hamişim.çift çizgi çıktı iki kere.doktora gttm,kese henüz görünmedi.adetime 2-3 gün var daha.çok yeni olduğu için görünmemiş olabilri dedi.dış gebelik veya boş gebelik değildir umarım.rabbim isteyen herkese versin.çok heyecenlıyımçok.çift çizgi çıkıp hamiş olmayan duydunuzmu.belirtilerim de var.tek korkumuz doktorumla,dış gebelik falan olmasın.bu arada ben 7 ay önce kürtaj olmuştum bebeğimin kalbi durmuştu.allahım hayırlısıyla inşallah görürüz haftaya.rabbim isteyen herkese versin.

HAMİLELERİMİZ GÜZEL ANNE ADAYLARI

zdf,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:CüvCüv:

prettybaby,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:CüvCüv:

aljenn,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:CüvCüv:

ecem1912,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:CüvCüv:

Son düzenleme:
Pollyanna,aljenn,ecem_1912 hayırlı olsun arkadaşlar.Çoooookkk sevindim sizin için.Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin..Darısı bizim başımıza inşallah. :))

canım tebrikler çok sevindim senin adına allah analı babalı büyütsün aynı şehirdeyiz inş benimde olur bende size yazarım bölee:):CüvCüv:

inşallah canım evet aynı şehirdeyiz.inşallah sen de anne olursun.rabbim isteyen herkese versin.dua ediyorum hepiniz için.

canım ben de,mide bulantısı bir iki gün oldu,şuan yok.bel ağrım çok var,akıntım var bir de.uykum geliyor çok uyuyorum bir kaç gündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…