arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

dur akşamki kavgamı anlatayım rahatlayım biz kurban bayramında kurban kesmedik nasip olmadı benim tedavim için çok para harcadık neyse annem tezemler yengem herkes et verdi tabiki annem çok koydu kaynanalar kesmedi bizde annemlerden sonra kaynananalara uğrayıp 1,2 gün yatıp orda öyle geliriz bu tarafa tabiki etleri dolaba koydum annem kaynanayada et koydu neyse benim etlerimin bazıları kalmış eve geldim etim yok iyi olanlar kabaları eşime dedim annenleri ara sor ordamı kalmış aramam falan dedi aradı yok kalmamış dedi ee annemlerden getirdim birde annemlerin günahını alıyorsun bana arattırdın yokmuş için rahat ettimi dedi birkere gittiğimizde bana demesinmi kaynana ben senin etlerini hep yedim ya burda kalmıştıya demezmi nasıl oldum ben utanmıştım aradım diye ama boşa utanmışım yiyen utanmamışta oooh bee

Kitty cim test lafını duyunca dizlerimin bağı çözülüyodelikafadulden delikafadulden delikafadulden
Negatif çıkar diye ödüm kopuyo senağlama

Kaynanaya bak behhh maşşallah boğazında kalmamışmıdır acaba klava:

:saruboceq::saruboceq:hadi canım güle güle git güzel haberlerle gel inşallah :saruboceq::saruboceq:

[sıze="2"]saol canım benim.inşallah tek temennim o bir daha kist oluşmuş derse yıkılırım cidden ya........valla bak ayrıca benim kaynanamla hiç sorun yok aramda.kayınpederimle var ne ilginç dimi.ayrıca biz bu yüzden ayrılmanın eşiğinden döndük üstelik geçen hafta tavsiyem hiç takmayın bunu kocanızada yansıtmayın .rahatsız olduğunuz durum varsa ayda bir gidin bu kadar.[/sıze]

delikafaduldenkaynanaya bak bee sen boşuna utanmışsın baksana kaynanaya o utanmamış:mymeka:

kızlar kim haklı alah aşkına ya beni delirtiyorlar benim yalanla işim olmaz doğru neyse onu söylerim
oooo daha neler biz oraya gidince arabamızın üzerine taksi yazacağım geliver gidiver içini soran yok

ben onlarla 6ay aynı evde yaşadım 6yılmış gibi geldi eşimi sevmesem dayanamazdım çıkarkende gidiyorsunuz diye bana demediğini bırakmadı ağzımı açıp konuşmadım saolsun eşim savundu fazlasıyla birde kaçmıştım annem etrafını tanı kimseyi tanımıyorsun hemen taşınma demişti kadın onu unutmamış anana söyliyeceğim seni anan san taşınma demedimi diyor süleyman herşeyi ödüyorya maaşı fazla dayanamadılar

[sıze="2"]naagihan canım görmemiştin msj.şimdi farkettim.bende bundan korkuyorum işte.hap kullandıkça bebek ertelenmiş oluyor cnım ya.sen hala kullanıyor musun hapı bittimi tedavi canım?bide kaç yaşındasın ?[/sıze]

kızlar kusura bakmayın baya yazmışım konunun dışına çıkmışım kusura bakmayın işte içimi dökeyi dedim

canım ben şuan ilaç kullanmıyorum 25 yaşındayım ameliyattan sonra çıktı sonra çıkmadı aşılama da yumurtalık takibinde de çıkmadı çıkarmış büyük olasılıkla kafana takma gidiyor kaç tane kisttin vardı senin

Kitty cim test lafını duyunca dizlerimin bağı çözülüyodelikafadulden delikafadulden delikafadulden
Negatif çıkar diye ödüm kopuyo senağlama

bence negatif cıkmicak:1hug: pozitif dusunki testinde pozitif olsun canım negatif enerji sacarak yapma testi yerimseniben

inşallah kist mist yoktur canım:Saruboceq: kayınpederle olanı daha ilgincmiş genelde gelinleriyle iyi anlasırlar onlar sanada numuneliklerden gelmiş bir tane canım

sanki istese vemicektin böyle yapınca eline ne geciyorsa klava: yok yok bu kadınlar manyak ogullarına asıklar al senin olsun desen oy oy hosgeldin yawrum derlerklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…