arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kızlar şimdi ütülencek çamaşırlarım ve ben başbaşa kalmak için ayrılıyorum yanınoızdan.akşam üstü yazarım yine.

ok canım kolay gelsin bugün herkesin çamaşır günü galibakaydirigubbakcemile3
bende daha demin astım koydum bir arkadaşta daha demin asmaya gitti
bugünü çamaşır günü ilan edelimmadem öylekaydirigubbakcemile3

ablacım bak ne güzel söylemiş güldecim.evet bu çok doğru bende 18 yaşındayken kist çıktı.sonraki kist daha farklıydı çikolata kistiydi.ve doktora gidsip önlemini almasaydım belkide bebek sahibi olamıcak duruma gelicektim.çünkü yapışıklık yapıyor bu kist.yumurtalıklarına kanallarına hatta bağırsağına.benimki bağırsaklarıma yapışıklık yapmıştı.emin ol hep destek olucaz san ama yeterki biranönce git.kaydirigubbakcemile

kist ağrmı yapıyo canım nasıl anlaşılıyo peki???

of sorma canım ya.yazın en nefret ettiğim iş bu sıcakta.bir gün izinlisin ondada kendine vakit ayırman mümkün değil valla.evi temizle ütü yap çamaşır yıka.akşama yemek yap pazartesi de pestilin çıkmış bi şekilde işe git.

ayyy kızlar valla bugün çamaşır günü ilan ettim herkes çamaşır asmaya gidiyor
herkes pazar günü mü yıkıyor neee
brccim makinada bırakma çamaşırları bak kokakaydirigubbakcemile3r sonra

ninikcim sana da geçmiş olsun canım iiki farketmişsin bende geçenlerde şüphelendim ama azıcık iltihap kapmışım
ama zaten kist rahim filmiyle belli oluyor bakalım bende ne çıkacak??
bana da dua edin de birşey çıkmasınn

ayyy kızlar valla bugün çamaşır günü ilan ettim herkes çamaşır asmaya gidiyor
herkes pazar günü mü yıkıyor neee
brccim makinada bırakma çamaşırları bak kokakaydirigubbakcemile3r sonra

daha bitmedi canım bakcam kocişimde evde arada onun yanına gidiyomkaydirigubbakcemile2

ınŞ hormon testı temız Çıktı
pekı kızlar Şu prolaktıne hormon testınde mı yoksa ayrı mı bakılıyor??

kist ağrmı yapıyo canım nasıl anlaşılıyo peki???

canım benim ilk olan kistim her kadında olabilen kistlerdendi.bekardım o zamna ve adet günüm de işe gidemicek durumda oluyordum onun dışında bi ağrım olmuyordu.ama ameliyat olduğum ve aldırdığım kist tamamen farklıydı.adet günleimin dışındada ağrı yapıyordu.önceleri belimin ağrıdığını sanıyordum.tabi ne tarafım ağrıyorsa kasığımın da orası ağrıyordu.sonra bu ağrının kasığımda olduğunu anladım zaten anlayana kadar baya büyümüştü(5,5)4 cm den sonrası anacak ameliyatla halledilebiliyordu.geceleri beni uyutmayacak derecede ağrım olmuştu.gece 2-3 kalkıyordum ve ağrı kesiciler falanda fayda etmiyordu.allahım kimseye yaşatmasın bunu.resmen kafayı yiceğimi zannediyordum.çikolata kisti çok ağrı yaptı bende yani.ama o raddeye gelmeden önce kedimi biraz önemseseydim haplada eriyebilirdi.ben daha önceki kistlerden dir diye hiç üstünde durmadım.sonrada ameliyat oldum.ağrı yapııyor mu diye sordun valla hayat hikayemi anlattım sanadelikafadulden

valla bak kittycat doktora gitsinmi diye bi site açarım görürsün ondan sonra.laelaelaelaelae
alemsin canım yaaaa kaydirigubbakcemile3:roflol:

bakalım canım su 27 gecsin sonrasında düsünecegimyerimseniben ayrıca beni düsündügün icin cok tesekkürler canıma.s.a.s.

canım dualarım seninle.çıksa bile korkulcak bişey değil bu.kadınların %70-80 ninde olan bişey o yüzden canını h,ç sıkma allah yardımcın olsun haber ver bize sonuçlar çıkınca.:Saruboceq:

zaten haziran sonu gibi yaptıracağım Allahın izniyle umarım birşey çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…