kittycacim bence yaşın bir önemi yok 5 yaşında bir çocukta sağlık problemi çekebilir yetişkinlerde
bu sağlık öyle senin istediğin gibi her zamn gidemez yaa...
biliyorum insan sürekli bende birşey lmaz ben sağlıklyım dedirttirmeye çalışıyor kendine ama
bu kendini avutmak oluyor bende çok korkuyordum ilk başta inanki..
bunda utanılacak hiçbirşey yok..
herkes gidiyor....hadiii...üzme bizi de kendini de:))canım bak hepimiz destek çıkarız sana merak etme:)
ablacım bak ne güzel söylemiş güldecim.evet bu çok doğru bende 18 yaşındayken kist çıktı.sonraki kist daha farklıydı çikolata kistiydi.ve doktora gidsip önlemini almasaydım belkide bebek sahibi olamıcak duruma gelicektim.çünkü yapışıklık yapıyor bu kist.yumurtalıklarına kanallarına hatta bağırsağına.benimki bağırsaklarıma yapışıklık yapmıştı.emin ol hep destek olucaz san ama yeterki biranönce git.kaydirigubbakcemile
ok canım kolay gelsin bugün herkesin çamaşır günü galibakaydirigubbakcemile3
bende daha demin astım koydum bir arkadaşta daha demin asmaya gitti
bugünü çamaşır günü ilan edelimmadem öylekaydirigubbakcemile3
ayyy kızlar valla bugün çamaşır günü ilan ettim herkes çamaşır asmaya gidiyor
herkes pazar günü mü yıkıyor neee
brccim makinada bırakma çamaşırları bak kokakaydirigubbakcemile3r sonra
kist ağrmı yapıyo canım nasıl anlaşılıyo peki???
kolayy gelsin kızlar
alemsin canım yaaaa kaydirigubbakcemile3:roflol:valla bak kittycat doktora gitsinmi diye bi site açarım görürsün ondan sonra.laelaelaelaelae
kittycacim bence yaşın bir önemi yok 5 yaşında bir çocukta sağlık problemi çekebilir yetişkinlerde
bu sağlık öyle senin istediğin gibi her zamn gidemez yaa...
biliyorum insan sürekli bende birşey lmaz ben sağlıklyım dedirttirmeye çalışıyor kendine ama
bu kendini avutmak oluyor bende çok korkuyordum ilk başta inanki..
bunda utanılacak hiçbirşey yok..
herkes gidiyor....hadiii...üzme bizi de kendini de:))canım bak hepimiz destek çıkarız sana merak etme:)
ninikcim sana da geçmiş olsun canım iiki farketmişsin bende geçenlerde şüphelendim ama azıcık iltihap kapmışım
ama zaten kist rahim filmiyle belli oluyor bakalım bende ne çıkacak??
bana da dua edin de birşey çıkmasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?