şimdi çalışsan bu seferde senin maaşını alır bu adam herşey beklenir bu tiplerdencanım çok üzüldüm inan:teselli:çok saçma yani bi ihtiyaç acil bişey olsa ne olacak.o para ikinizin hiç olurmu öyle şey
Elfida sen calistigin icin o penceren bakiyorsun, bakalim calisacam dese kocasi ne diyecek musade edecekmi, hemen diyeceksin ki, onun musade etmesinemi gerek var, ama oyle olmuyor iste, evlenmeden once calisacagim diye soz aliyorsun, sonra otur evinin hanimi ol diyorlar, bu erkek milleti boyle canim...
maddi durumumuz kötü değil hadi olsa amenna
bu nasıl adam anlamıyorum
bana kredi kartı çıkart diyorum benim alnımda enayimi yazıyor diyor
erkek milleti böyle de canım bizde işimize geldiği konularda aslan kesiliyoruz maşallah da adam çalışma evde otur dediğinde pek bir söz dinliyoruz...
neden böyle bu adam demenin bir mantığı var mı?
erkek milleti öyle de kusura bakma kadın milleti de işine geldiği gibi davranmayı seviyor...
cimri adamla ömür geçmez...
ancak adam ben bu kadarım işte diyorsa ona neden bu kadarsın demenin anlamı yok...
Elfida Canim benim, eger cok israrcida olursan eslerle iliskiler bozuluyor, yani demek istedigim turkiye gercegi boyle, beyler kendileri calisir, eslerin calismasi istemez, cunki kendilerine guvenemezler, eger bir erkek karisina guvenmesse bence kendine guvenide eksikdir, ben yurtdisinda yasiyorum, ve burda coluk cocuk esler herkez calisiyor, calismak cok guzel birsey.. bu sadece turk erkeklerinde var bence...
Cidden zor bir durum...
Kadınların her daim eknomik özgürlükleri olması gerektiğini savunmamızın boşuna olmadığı bu örneklede kendisini gösteriyor.
Siz güne onunla uyanacaksınız, kahvaltısını hazırlayacaksınız, iş için giyeceği elbiseleri yıkayacaksınız, temizliği, çamaşırı vesaire, herşeyini yükleneceksiniz ve o sizin kişisel ihtiyaçlarınızı hiç düşünmeden hayatını böylece idame ettirecek...
Bunun adı sömürüden başka bir şey değildir. Benzetmemi mazur görünüz ama bedavaya kölelik gibi bir durum oluşmuş.
Hem çalışmanıza izin yok, hem yüklendiğiniz onca vazifenin karşısında size reva görülen muamele bu...
Kanımca kendisine şu aşamada söylenecek tek şey, ihtiyaçlarımı karşılıyamıyorsan, ben kendim karşılamak için çalışacağım.
DİĞER AÇTIĞIM KONUYU OKURSANIZ AZ ÇOK FİKİR EDİNEBİLİRSİNİZ
adam marrket alış verişi haftalık alırız sonra ekmek parası bırakır günlük haricinde para yok
dışarı çıkmam onsuz zaten çıktığımız zamanda öyle dışarlarda filan yemekte yemeyiz
ğeçenlerde bi alışverişmerkezine ğittik lahmacun ısmarla bana dedim
ısmarlamadı
bende ertesi günü söyledim ben şaka dedin sandım filan dedi
ama çok üzülüyorum neden
ben bu evin hanımı değilmiyim allahınız aşkına ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?