- 30 Mart 2009
- 3.314
- 1
- 156
- Konu Sahibi gullerdiyari
-
amin canim insallah:Saruboceq: cok tesekkür ederimkaydirigubbakcemile3herşeyiyle çok hoş bir ev,allah tadını aldırsın...
begenmenize sevindim sagolun allah cümlemizin evinden mutlulugu eksik etmesin insallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3evınızın renklerıne bayıldım
gule gule mutlu bır sekılde oturun
o balkonda kendimi hayal ettimde kahve yudumlamak güzel olurdu ya.mutfağını özellkile çok beyendim canım çok sade tam benim tarzım.allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin ne güzel bak zevkine göre döşemişsin mevlam banada nasip eder inşallah.
nekadr güzel seyler yazmissinbanyolarınıza bayıldım,saunanıza hayran kaldım mutfağınız ne kadar ilginç öyle davlumbaz falan çok değişik türkiyede hiç görmedim:sm_confused: bu tip ocaklara bitiyorum temizliği çok kolaydır eminim yerimseniben bu arada oğlunuza da bravo türk bayrağını asmış başucuna isviçrede türk bayrağı görmek ne güzel balkonuzdan gördüğüm kadarıyla evler hep aynı tip sanırım ne güzel uzun uzun apartmanlarla bunaltmamışlar genel olarak çok beğendim evinizi ağız tadıyla güle güle oturuna.s.:1hug:
saolasin canim begenmen beni cok memnun ettikaydirigubbakcemile3 evet burada müstakil evler cogunlukta isvicreliler sessiz sakin insanlar gürültüyü pek sevmezler erken yatar erke kalkarlar onun icn böyle müstakil evleri terci ederler:sm_confused:eviniz cok güzel güle güle oturun,
yurtdışında mustakil evler Türkiye ye göre daha mı fazla ? cok güzel kedinize ait bahçe üstakat alt kat komşuyu rahatsız edicem derdi yok
amin allah herkesin evinden huzuru mutlulugu eksik etmesin insallah:Saruboceq:ayyy hiiç beğenilmezmi,harika bir eviniz var tatlım,yok yok daha ne olsun.
.huzurunuz bozulmadan,mutlu sağlıklı bişekilde,güle güle oturun canım.a.s.
çok beğendim yaaa.:1hug:.
amin canim alah herkem mutlulugunu dayim etsin insallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3huzurla otur inş., çok güzel rahat bi evin var
tesekkür ederim canimkaydirigubbakcemile3 alahim sizlerinde evinden mutlulugu huzuru eksik etmesin insallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3güle güle oturun eviniz muhteşem mutluluklar
amin canim allah cümlemizin evinden huzur ve mutlulugu eksik etmesin insallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3rabbim sağlık ve huzurla oturmak nasip etsin
eviniz daha doğrusu yuvanız sıcak ve bir o kadarda sevimli çok beğendim
amin canim sagol o güzel dileklerin icin cok tesekkür ederimkaydirigubbakcemile3Sağlık ve huzur içinde yaşamanız dileğiyle yuvanızda.......a.s.
begenmeniz beni cok mutlu etti allah sizlere daha güzellerini nasip etsin insallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3çok güzel bi eviniz var alkisalkisalkis
hele balkonunuza bayıldımm :lepi:
rabbim huzurla oturmayı nasip etsinn a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?