Arkadalarm buyurun, buras da benim evim

amin:Saruboceq: canim sagolasin yüregine saglik allah sana ve herkese daha güzellerini nasip etsin insallah:Saruboceq: kahve icmeye buyur gel kahvelerimizi balkonda beraber yudumlayalimkaydirigubbakcemile3

banyolarınıza bayıldım,saunanıza hayran kaldım mutfağınız ne kadar ilginç öyle davlumbaz falan çok değişik türkiyede hiç görmedim:sm_confused: bu tip ocaklara bitiyorum temizliği çok kolaydır eminim yerimseniben bu arada oğlunuza da bravo türk bayrağını asmış başucuna isviçrede türk bayrağı görmek ne güzel balkonuzdan gördüğüm kadarıyla evler hep aynı tip sanırım ne güzel uzun uzun apartmanlarla bunaltmamışlar genel olarak çok beğendim evinizi ağız tadıyla güle güle oturun a.s.:1hug:

eviniz cok güzel güle güle oturun,

yurtdışında mustakil evler Türkiye ye göre daha mı fazla ? cok güzel kedinize ait bahçe üstakat alt kat komşuyu rahatsız edicem derdi yok

ayyy hiiç beğenilmezmi,harika bir eviniz var tatlım,yok yok daha ne olsun.

.huzurunuz bozulmadan,mutlu sağlıklı bişekilde,güle güle oturun canım.a.s.
çok beğendim yaaa.:1hug:.

nekadr güzel seyler yazmissin begenmen beni cok mutlu ettikaydirigubbakcemile3 bornozunu kap gel hemen saunayi acayim 1 saatte isiniryerimseniben
bu davlumbazlari bende daha önce görmemistim evi yaptirirken mutfak bakmaya gittigimizde gördük yeni cikis disariya havalandirma yok kendinden filtreli ilginc geldi deyisiklik olsun dedikbegendigine sevindimkaydirigubbakcemile3 obayraktan kiziminda var maclari falankazaninca bolkona asiyoruzkaydirigubbakcemile2bayrak onun odasinin bas kösesinde olmali öyle istiyor:hooray: bizm oturdugumuz yercok büyük bir sehir deyil cenevrede yada zürichte var öyle apartmanlar ama genelde evler müstakil allah herkese daha güzellerini nasip etsi insallah:Saruboceq:

eviniz cok güzel güle güle oturun,

yurtdışında mustakil evler Türkiye ye göre daha mı fazla ? cok güzel kedinize ait bahçe üstakat alt kat komşuyu rahatsız edicem derdi yok
saolasin canim begenmen beni cok memnun ettikaydirigubbakcemile3 evet burada müstakil evler cogunlukta isvicreliler sessiz sakin insanlar gürültüyü pek sevmezler erken yatar erke kalkarlar onun icn böyle müstakil evleri terci ederler:sm_confused:

ayyy hiiç beğenilmezmi,harika bir eviniz var tatlım,yok yok daha ne olsun.

.huzurunuz bozulmadan,mutlu sağlıklı bişekilde,güle güle oturun canım.a.s.
çok beğendim yaaa.:1hug:.
amin allah herkesin evinden huzuru mutlulugu eksik etmesin insallah:Saruboceq:
begenmenize cok sevindimkaydirigubbakcemile3

huzurla otur inş., çok güzel rahat bi evin var
amin canim alah herkem mutlulugunu dayim etsin insallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

güle güle oturun eviniz muhteşem mutluluklar
tesekkür ederim canimkaydirigubbakcemile3 alahim sizlerinde evinden mutlulugu huzuru eksik etmesin insallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

çok güzel bi eviniz var alkisalkisalkis
hele balkonunuza bayıldımm :lepi:
rabbim huzurla oturmayı nasip etsinn a.s.

rabbim sağlık ve huzurla oturmak nasip etsin
eviniz daha doğrusu yuvanız sıcak ve bir o kadarda sevimli çok beğendim
amin canim allah cümlemizin evinden huzur ve mutlulugu eksik etmesin insallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

Sağlık ve huzur içinde yaşamanız dileğiyle yuvanızda.......a.s.
amin canim sagol o güzel dileklerin icin cok tesekkür ederimkaydirigubbakcemile3

çok güzel bi eviniz var alkisalkisalkis
hele balkonunuza bayıldımm :lepi:
rabbim huzurla oturmayı nasip etsinn a.s.
begenmeniz beni cok mutlu etti allah sizlere daha güzellerini nasip etsin insallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

çok güzel canım...bahçeli sanırım eviniz..ne güzel bayılırım öyle evlere....huzurla oturun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…