Arkadalarm buyurun, buras da benim evim

çok güzel canım...bahçeli sanırım eviniz..ne güzel bayılırım öyle evlere....huzurla oturun inşallah
begendigine sevindim canim sagolasinkaydirigubbakcemile3 evet bahceli ön tarafta cocuklar icin oyun yeri var salincak kum falan arka tarafta bahce var allah cümlemizin yuvasina saglik huzur versin insallah:Saruboceq:a.s.

ne haftasonuydu ama dimi yengosumkaydirigubbakcemile3
cumartesi aniden süpriz yapip kalktik geldik önce anneler gününe özel düzenlenen gecede kurtlarimizi döktük ardindan sana geldik bol muhabbet dedikodu ve ve ve saunaaaaaaaaaaaaaa keyfi nasil iyi geldi nasil rahatladim anlatamam size kizlar süper bi haftasonu gecirdim yine yengemde tskler yengosum pirlantam hersey icin hemnea.s.

canım evin çok güzel..odalar geniş geniş...bahçeli oluşu çok güzel genelde burda apartmanlarda oturduğumuz için hep bahçeli ev özlemi vardır içimde..artık bahçeli evin tadıdınıda annemlerde çıkartıyoruz..sauna keyfi ayrı güzeldir ohh ne güzel gevşer rahatlarsın günün stersini orda atarsın canım...Rabbim sevdiklerinle birlikte sağlık sıhhatle oturmayı nasip etsin inş...a.s.

canim begendigine sevindim bahceli olmasi güzel oluyor insan sIkIlinca cikip bir dolasiyor neyseki sininde annenlerde varmis allah sanada istedigin gibi gönlüne göre bir ev nasip eder insallah:Saruboceq:
sauna gercekten cok rahatlatiyor insan bütün sinirlerini sifirlayip rahatlayip cikiyosun.
bu güzel yorumun icin cok tesekkür ederimkaydirigubbakcemile3a.s.

canim benim ben senin yazini yeni gördüm evet güzelim cok güzel bir haftasonuydu ama gene cumartesi geldiniz cumadan gelseydiniz daha cok vaktimiz olurdu zaten gec vakte kadar salondaydik yani yatmedi sauna keyfimizde süperdi zaten orda yaptiginiz dedikodu daha tatli oluyor:jeyyar: sana okadar kal diye israr ettim genede gittin:mymeka: ne varsa bu senin evdeyerimseniben bir hafta negüzel gecerdi yerimsenibenneyse en kisa zamanda bekliyorum gene tamammikaydirigubbakcemile tamammi dedimkaydirigubbakcemile3Şeniz

rüya gibi yengosum eviniz haftasonu sauna keyfimizde cabasiydi hani yani:jeyyar:

güle güle huzurlu ve mutlu bi sekilde oturmayi nasip etsin allahim yengecigima.s.

rüya gibi yengosum eviniz haftasonu sauna keyfimizde cabasiydi hani yani:jeyyar:

güle güle huzurlu ve mutlu bi sekilde oturmayi nasip etsin allahim yengecigima.s.
sagolasin canim allah daha güzelini sanada nasip etsin insallah:Saruboceq: emreyle birlikte mutlu mesut saglikla huzurla bir ömür boyu yasamanizi dilerim:asigim:a.s.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…