- 30 Mart 2009
- 3.314
- 1
- 156
- Konu Sahibi gullerdiyari
-
amin canim cok tesekkür ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanevin cok güzel,mutlu huzurlu ailenle birlikte güle güle otur canimm.
Çok güzel bir eviniz var.Güle güle oturun. Oturma odanız favorim..Kırmızı en sevdiğim renk de.. :sm_cool:
canim cok tesekkür ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanayy çok beğendim çok güzel ve sade
güle güle oturun inş.a.s.
buyur gel canim cayda iceriz kahvede:içelim:
cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sagolasin canimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanTeşekkür ederim. Birazcık uzaksın yoksa gelirdim. Sen benim yerimede iç ailenle huzur içinde... opuyorumnanaktan
güle güle oturun canım çok güzel evin
güllerdiyarım eviniz çok hoşşş...ben balkona bayıldım ama...güle güle otur...a.s.oğlunuzun odasındaki Türk bayrağını da çok beğendim ayrıca...turkbayragi
amin canim:Saruboceq:bu güzel sözlerin ve dileklerin icin cok tesekkür ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanAllah ağız tadıyla, mutlu, hayırlı günler geçirmenizi nasip etsin bu güzel evde. çok beğendim.
canim begenmene sevindim cok tesekkür ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanabla evin çok güzel
güle güle huzurla oturun inşallah...
canım evin çok güzel senin gibi sıcacık öptüm canımcım
canım evin ok güzel huzurlu ve dingin bir havası var. mutlulukla ve sağlıkla oturun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?