Arkadalarmn arasnda kaldm....Yardm!...

evrasu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
114
3
643
45
slm kızlar ben 4 sene önce evlendim evlendikten sonra tanıştığım iki arkadaşım hakkında yazacaklarım biri emine,eşimin arkadaşının eşi çok iyi birisidir bugune kadar bazı lafları dışında pek üzmemiştir beni ama nedense benim arkamdan konuştuğuna inandım biride leyla gelin gittiğim evde komşumdu ikisi birbirini hiç tanımazdı ama emine onu bir kaç kere bizde gördü ve hiç hoşlaşmadı daha sonra ben leyla yı emine'ye rica ettim ve işe koydum sonra birgün leyla bana eminenin arkamdan konuştuğunu söyledi emineyle görüşmeyi kestim fakat emine olayı anlamış ve benle konuşmaya geldi ve oda bana leylanın benim arkamdan bir çok şey söylediği söyledi ikiside istersen bizi karşı karşıya getir diyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım......ne yapmalıyım?

öncelikle konuyu anlamak için kağıda isimleri yazdım:)
bence ikisini yüzleştir

ikisinden de bi cacık olmaz. boşuna uğraşma derim. olgunlaşamamışlar. küsme ama resmı davran arayı sıcak tutma derım. büyüsün de gelsinler.

eşimde ikisinide sil hayatından diyor....haklısınız ama ben kimseyi kıramam ya nasıl yapacağım hiç aramayayım en iyisi....

kolay...

ikisinin de istediğini yapın ve yüzleştirin.. sonra da hayatınızdan ikisini de çıkarın.. annem hep "diyende değil kabahat gelip sana söyleyende" der...

sanırım ben olsam bunu yapardım..

Arkadaşım ne konuyu anlamaya çalış ne de onları yüzleştirmeye kalk Çünkü bu şekilde işin içinden çıkamazsın,kaldıki ikiside senin arkadan konuşmamış olsa dahi kalkıp" o senin arkandan konuştu diyen " birinden arkadaş olmaz,sana öyle diyene kadar arkandan konuşanı konuşturmasaydı. ömrün boyunca seni sıkıntıya sokar.
ben senin yerinde olam .ıkinizlede görüşmek istemeyiorum derim hayatımdan çıkarırım .

eşimde ikisinide sil hayatından diyor....haklısınız ama ben kimseyi kıramam ya nasıl yapacağım hiç aramayayım en iyisi....

Bence esin dogru söylemis
Benim icime birkere kurt düstümü birdaha o kisiye karsi kanim isinmaz ve güvenememde

Bence ikisini de çöpe at gitsin ..
ıkisi de senin dedikodunu yapmışlar
Tutuşunca da haydi yüzleşelim ..
oooo böyleleriyle belki de daha çok karşılaşacaksın.

Hiç düşünüp de üzülme arkadaşım
Onlar kendi kazdıkları kuyuya düşerler nasılsa ..

**** Bir insan sevdiği arkadaşının dedikodusunu yaptırır mı hiç... ?

Yapı olarak kıramam edemem diyorsan...
Pek görüşme aranı serin tut..çözüm bu işte...

bence ikiside senin arkandan konuşuyor birbirlerinin üzerine atıyorlar. bence görüşmeyi kes arkamdan konuşan birisi benim arkadaşım olamaz. ben öyle yaptım mesela eşimin arkadaşının karısı tüm yaptıklarıma rağmen hemde biraz ilerimde bana baka baka dedikodumu yaptı hemde çok az tanıdığı birisyle anında ilişiği kestim ne evine gidiyorum nede o geliyor.

yüzleştirme derim.olay dahada çirkinleşebilir.ikisininde güwenilir olmadığı arkandan attığı belli.sen kimseyi kıramam diosun ama onlar seni kırmaktan çekinmio .eşininde dediği gibi ikisinide çıkar hayatındanki kafan rahatlasın canım:1closedeyes:

sanırım en doğrusu bu görüşmemek ama ya onlar bana gelecekler eminim bundan işte ben bundan korkuyorum gelmeyin evime diyemem ama gelmelerini istemiyorum çünkü evime gelip benim arkamdan konuşan birisinin gerçekten gelmesini istemem kaldıki çok sıcak kanlı ir insanım yoldan geçen bir dilenciyi bile evime alıp allah ne verdiyse karnını doyururum ben böyleyken yanımda hiç gerçek dost bulamıyorum benim kayınvalidemle sorunlarım var eşimde bana evde durma ben işe gittikten sonra sende git biryerlere diyor ama emine ler bunu anlamıyor ve bana giyinip hep geziyor diye laf yapmışlar hemde kaynanamla olan sorunları bildikleri halde .....

evrasu senin huzurunu bozacak insanlara hala nasıl "gelmeyin " diyemem diye düşünüyorsun kji. Tamam o halde huzursuz yaşa.! kısaca sana gelmek istediklerinde müsait değilim kusura bakma dersin . yada kusura bakmayın sizle görüşmek isteiyorum dersin olur biter

ıkısylende mesafelı ol derım...
hıc kım ne demıs napmıs ugrasma bence..

bir arkdaşım bana gelse x kişisi senin hakkında bunları söyledi dese tepkim :"sende konuşmasına fırsat verdin demekki" der.. x ilede bana söyleyen kişiylede muhabbetimi keser atarım.

konuşan ne kadar suçluysa, konuşana fırsat veren kişide suçludur..
lmaz:

yüzleşmeye gerek yok bence..

size gelmek istediklerinde bahane bulun.. işim var, şuna gideceğim, çarşıya çıkmam lazım vs gibi ..

zamanla onlar bırakır aramayı da emin olun..

hayatta kimseye iyilik yapmayacaksın birkez daha anlamış oldum sen tut işe koy kızı oda arkandan konuşsun yüzüne bile bakmam diğerininde tabi

yüzleştirmeye kalksanda iin içinden çıkabileceğini zannetmiyorum.boşver ne halleri varsa görsünler

ikisi bir olup senin arkandan konuşmuşlarsa epeyce bi samimi olmuslar demektir.madem arkandan konusacak kadar samimiler neden birbirlerini ispiyonlarlar???bence emineyle leyla tencere kapak olmus.yol ver gitsin.can sıkmaya degmez

bencede görüşme artık ikisiylede ikiside senin dedikodunu yapmışşşş
sonra yüzleştir bizi diyorlar
yüzleşince nolcak o ben yapmadım bu benyapmadım dedikodu diceklerrr boşver gitsin ikisinidee derim kendimee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…