Arkadalarnzn ilikilerine kartnz olur mu?

arzuca9432

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
4.030
8
116
56
İstanbul
Bazen bakarsınız çok sevdiğiniz arkadaşınız ilişkisinde
üzülüyordur yada seviniyordur belkide v.s.
Ona karışırmısınız,önerilerde bulunurmusunuz yardımcı
olmak adına.....................................................

Çok yakın arkadaşlarıma gördüğüm bir duruma göre kendi düşüncelerimi söylüyorum tabiki,aynı şekilde onlarda bana.
Nazımın geçtiği arkadaşlarımda vardır mesela,direkt yapma,etme,söyleme..tarzında konuştuğumda olur çoğu zaman.
Niyetle ilgili aslında.
Sevdiğim insanların mutsuz olmasını istemem,onlarda bu bakış açısıyla yaklaştığı için sorun yaşamadım bu konuda şimdiye kadar.
Her arkadaşıma da bu şekilde yaklaşmam tabi,yanlış anlamaya sebebiyet vermemek adına.
Karşılıklı anlayışla düşünceler belirtildikten sonra benim açımdan da bir sorun olmaz zaten.

Ben çok karışır(d)ım, müdahale eder(d)im. Yanlış yapmasınlar üzülmesinler diye çok uyarılarda bulundum. Ama sonra benim bir ilişkime bir arkadaşım müdahale edince nasıl birşey olduğunu anladım.
Artık üzülsem de çok üstlerine gitmiyorum :sinifsinif:

Ben sadece objektif yaklasirim, boyle durumda bana ne yapilmasi ne soylenmesini istiyorsam onlara da o sekilde davranirim. Cunku birlikte olan 2 kisinin disinda kimse o iliskiyi taniyamaz. her ne kadar beraber vakit de gecirsem onlarla, yine de onlarin ozel bir dili vardir, ikisinin paylastiklari vardir ve bunlar iliskiyi ozel yapar zaten.. Bilmedigim seyler hakkinda da konusmam pek. Genelde yapici olurum, pozitif dusunmesini saglarim. Ters gordugum bir durum var ise de , uygun bir dille ifade ederim.

çok her dişi gibi kim yapmazkia.skim yardım etmez kim odun olan sevgilileri yerden yere vurmazki ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh üniverite yıllarımı özledim:a015:şakkıdı

ben en yakın arkadasıma karısmıstım ama kotu oldum
her nekadar daha sonra dedıklerımde haklı oldugumu anlasada
bende bı ılıskıye cok karısılmaması gerektıgını anladım
sımdı sadece dusuncemı sorarlarsa soyluyorum okadar

Yanlış bir durumda uyarırım anlatırım herşeyi ona gerisi kendi bileceği iş mazallah sonrasında bişe olur kabak benim başıma patlar

ewet kesinlikle karışıorumm.o bana ben ona sorarız ,birbirimizin fikrilerini alırız zatennkaydirigubbakcemile5 ama bu ,şunu yapma bunu yapma boyutuna asla gelmezz .. olayın ii yanı kötü yanı neyse sölerizz.gerisi asıl kişiye kalırr

karışırım. bu konuda düşüncelerimide dan diye söylediğim içinde maalesef arkadaşlarımla aramız da, hep gerilme olur ne yapayım. gördüğüm şeyi söylemeden duramam...nabza göre şerbet vermek hiç huyum olmadı. haa. bu huy iyimi derseniz değil belki. ama,politik olamıyorum işte...
dün telefonda bir arkadaşımla bu konuda gerildim. sana bundan sonra birşey anlatmayacağım dedi. anlatma o zaman dedim. ben neyse düşüncem söylüyorum. çocukça hareket ediyorsan ,bunu da derim dedim... saçma sapan davranışlar yapıyorsun diyede ekledim. ayy. dilimi tutamıyorum... neyse.. gergin kapadık... huyum kurusun.. böyleyim işte..

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok karıştığım için olsa gerek en yakın arkadaşım benden habersiz bir yıl yanlış bir ilişki yaşamış ve bana söylememiş,çünkü söylerse karşılacağı manzaranın hiç de iç açıcı olmadığını biliyormuş..Yaşamak istedim,ama sana söyleseydim eminim en baştan vazgeçirecektin beni dedi.Keşke duysaydım ve vazgeçirseydim,çok kötü yaralar aldı arkadaşım..Kendi de söyleseydim keşke dedi ama neticede tecrübe edinmiş oldu.Bana söyleseydi tecrübe edinmesine bile izin vermezdim ya neyse
Özetle karışırım,sanırım kötüyüm bu konuda,tutamam kendimi..:1closedeyes:

karışırım.. eskiden daha serttim bu konuda artık daha yumuşak söyleyebiliyorum fikirlerimi. erkek arkadaşıyla ilişkisi yüzünden aylarca konuşmadığım arkadaşım oldu.. ha noldu sonunda dediğime geldi-tatlicadiarzu-

herkese karışmam ama benim için özel olan bi kaç kişi vardır....dostum olan nazımıızn geçtiği
eğer kötü bişeyler görürüsem durumundan zaten söylemek en uygunudur....iyi veya kötü
herşeyi paylaşırım..

karışırım..hatta karıştığım içinde burda bir konu açmıştım..ne kadar doğru bilemiyorum..

Karışmak değil sanki benim ki.Tavrımı çok belli ederim.
Kız arkadaşımda olsa erkek arkadışımda olsa bu değişmiyor bende.
Haliyle tanıştırılıyorum,aynı ortamda bulunuyoruz.Eğer gördüğüm olumsuz bişeyler varsa bir daha görüşmemeyi tercih ederim.Olumlu şeyler görürsem de,birlikte olduğumuz ortamlar da bunu belli ederim.

Yani kısaca sözel olarak karışmam.Beni dikkate alıp almamak onlara kalmıştır artık

Bir arkadaşım var sevgilisi sağlam pabuç değil ama o göremiyor bunu..İşte böyle bir durumda çenemi tutamam ben malesef..Uyarırım elimden geldiğince doğruları göstermeye çalışırım..
Arkadaşlarım değil de kardeşim,kuzenim erkek arkadaşımı sevmediğinden bana çok karışıp müdahale ederler..Aramızda en ufa bir tartışma geçsin söymesemde yüzüme yansıtıyor ve anlıyorlar..Tek söyledikleri şey ayrıl kızım!!klava:

çok sevdiğim dostlarım hariç karışmam :1ninca:
arkadaşlarım çoktur,benden akıl almaya gelmişse yettiği ölçüde yardım ederim :teselli:
herkesin özeli kendine sonuçta

Son düzenleme:
karısılabilir, iliskilerimizde duygusal oldugumuz icin objektif bakanlar yani dısardan bu iliskiyi gözlemleyenler fikirlerini söyleyebilir,yardımcı olmaya calısabilirler bende aynı sekilde arkadaslarıma bunu yapabilirim ama iş müdahale etmeye gelince işte buna kızıyorum lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…