Arkadalarnzn ilikilerine kartnz olur mu?

gerçek dostum kardeşim diyebildiğim tek bi insan var zaten oda yeni biriyle tanışırsa direk benide tanıştırır ona göre fikrimi sorar karışmak demeyelim ama bana rahatsız gelen şeyleri o mutsuz olmasın sonra diye sölerim:1closedeyes:

Ablalarım hariç kimseye karışmam
Kimsede beni ilgilendirmez..
Kime ne söylersem söylüyüm , nede olsa kimse kaale almıyacak
Yine bildiğini okuyacak..
gerek yok..
Herkes hata yapa yapa doğruyu bulur..

ben bir zamanlar en yakın olduğum insanımsı canlıyı, ilişkisi konusunda savunmama rağmen iftiraya uğradım, haksız yere küçük düşürüldüm...
onun için ne olursa olsun, kimsenin ilişkisine ne karışırım, ne yorum yaparım..
Herkese hayatta başarılar..

çocukluk dostum vardı. yanlış ilişkiler yaşadı, hep uyardım yapma etme sana göre değil dedim,hiç beni dinlemedi, hep çok acı sonlar yaşadı. beni kimseyle tanıştırmıyor, artık ne dost, nede arkadaşız.ne yazıkki...umarım mutlu olur.

canımdan çok sevdiğim bi arkadaşım vardı karıştımda neoldu bende gizli gizli görüşmeye devam etti sonra banada söyledi oğlanı deli gibi seviyodu hatta oğlan bunu yüzüstü bıraktığında ben oğlanı aradım yalvardım aralarını yaptım arkadaşımın hatrına onun ağlamasına dayanamam ama sonra ne oldu kaça kaça kendisi ayrıldı:dilcikar: karışılacak insan vardır karışılmıycak insan vardır. ama ne olursa olsun herkesin kendi hayatı kendi kararlarını kendileri almalılar

hepsine karışırım bilirler beni kızmazlar 14yaşında filandım en yakın arkadaşım koca bi adam bulmuştu deriiciyidi adam niyeti de kötüydü.telefonda demediğimi bırakmadım ayırdım laelaelaelaelae

en yakın arkadaşım daima ilişkisindeki pürüzleri bana sorar yardımcı olurum fikir veririm ben de

Ne kimsenin ilişkisine karışırım ,ne de kimseyi kendi ilişkime karıştırtırım.

ben yardımcı olmaya çalışırım ama karışmak-müdahale etmek anlamında olmaz. kimse çok yakınının mutsuz olmasını istemez çünkü.

benim çok yakın bi arkadaşım, benim ilişkime çok karıştı ilişkimin başlarında. hatta erkek arkadaşım "aramızda geçenleri kimseye anlatma. ben daha önceki sevgilimden, onun yakın kız arkadaşının aramızı bozması yüzünden ayrıldım"falan derdi ama ben bunu önemsemedim, dinlemedim, yanlış yorumladım. erkek arkadaşımın hayatıma karışmaya, beni arkadaşlarımdan uzaklaştırmaya çalıştıgını düşünmüştüm. onu çok tanımıyodum bi de o zamanlar. o yakın arkadaşımla her şeyi paylaştım o zamanlar. iyi kötü her şeyi. ama arkadaşım bana anlatmaz pek, hala da öyle. neymiş, onun yapısı öyleymiş, kendi içini açamazmış. neyse. bu arkadaşım bana destek olmak yerine, o zamanlar beni bayağı bi etkiledi kötü anlamda. ben de çok çabuk etki altında kalan bi insanım maalesef :1no2:
meğer benim , mesela "kıskançlık"adı altında anlattıklarımı kendisi de kendi ilişkisinde yaşıyomuş. aynı seviyede. ve ben bunları çok sonradan ögrendim, tesadüfen falan. işte o zamanlar bu arkadaşım, benim erkek arkadaşıma resmen cephe aldı. onu tanımaya bile çalışmadı. bi yerlere gidelim gezelim diye plan yapıyodu bu arkadaşım, ama benim erkek arkadaşımı saymıyodu. neymiş? o beni çok üzen bi adammış. o yüzden sevmiyomuş onu. ama sonra ben öyle her şeyi anlatmamaya başladım. kafam karışıyodu çünkü. hatta neredeyse hiçbişey anlatmamaya başladım, o zaman kafam rahatladı. sonra erkek arkadaşımla da işleri düzelttik, nişanlandık, evlendik... o yakın arkadaşım, şimdiki eşim olacak kişiyi hala çok seviyo gibi değil. nedendir hiç bilmem ama... o zamanlar o beni çok üzüyo diye sevmiyomuş onu. ama şimdi mutlu oldugumu gördügü halde sanki hala sevmiyo gibi. ben de üzüntülerimi o zamanlar biraz abartarak yaşamıştım tabii, onun da etkisi var. o zamanlar erkek arkadaşımı da o kadar tanımıyodum falan.

earkdaşlarım bi ilişkimi çok anlattım ve yorumlarını çok dikkate aldım...
ve sonradan öle böle derken bu ilişim bitti..
bidada kimseye ne bişeymi anlatırımım nede dinlerim..
kimseyi karıştırmamak gerek bence..

kesinlikle. artık anlatmıyorum, kafam çok rahat. anlatmak ve görüş almak istiyorum zaman zaman, insan ihtiyaç duyuyo ama anlatmamak en güzeliymiş. anladım bunu...

çok samimi arkadaşımsa olurum üzülmesini istemediğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…