Arkadalarnzn ilikilerine kartnz olur mu?

dostumsa fikrimi söylerim ama karısmam.arkadasımsa fikrimide söylemem.cünkü haklı olunsa bile ikili ilişkilere karısılınca daima ara bozucu,kıskanc gibi görülür..

kesınlıkle karısıım :)) sonradan gelıp omzunda ağlayacak onuda bılırım..
tatlı dille erkek arkadasının eksılerını gosterırırım.. haa artılarıda vardır elbet ama eksılerı daha agır basar..

sonuc.. ben bunu dedım diye kötü olurum.. kötü olcam diyede soylememezlık yapmam asla.. soyleyeceklerım varsa yıne derim..

en fazla 5ay çıkıp ayrılırlar ve arkadasım gelir omzumda aglar yinee ((

karışmak demeyelim yol göstermeye çalışırım başka bir açıdan bakmasına yardımcı olurum ama asla şöyle yap böyle yap demem.herkesin aklı var fikri var.

Karismak degilde ,fikirlerimi paylaşırım. En yakın dostumun uzulmesini istemem. O anda onun görmediklerine dikkat çeker, yanlışını anlamasını saglarım. Eger durum cok ciddi bir haldeyse,gerekirse kesin olarak ne yapması gerektigini söyler ve dogruyu bulana kadar diretirim. Bana kızabilir,kusedebilir,kırıladabilir. Benim degil, bir erkegin kalbinde açtigi yara iz bırakır.

onu etkilicek bişeyler söylemem tabiki üzgün oluşu moralsiz oluşuna daynamam onu teselli ederim ama kesinlikle ilişkisine müdahale edecek birşey söylemem.
ayrıyetten kendi ilişkimede karıştırtmam
hoş değil pek böle şeyler

yakın arkadasıma karısıyorum dogrusu yakın kım varsa karısırım uzaklara karısmam ıyı guzel hos vs derım ama yakınlara karısırım dah ıyısını bulmak elmden gelmez pek ama karısırım begnmedımse hele.

herkes ya da çoğunluk gibi evet

Asla iki kişinin arasına girmem.Ama ısrarla bana fikrimi sorarsa iş değişir.Benim başıma gelse ne yapacaklarımı söylerim ama sonunda da bunun benim değil onun başına geldiğini,kendi nasıl isterse öyle davranmasını şiddetle tavsiye ederim.

http://[url=http://www.resimbank.org/share-BE03_4AA21613.html]
[/URL]tabiki karışırım eğer haksızlığa uğruyorsa mutlaka gözünü açarım

ister kabul eder gerçeği ister kabul etmez ama bilinçli olmasını sağlarım

küserse küssün gerçekleri kimse saklayamaz benim bunu söylememem

bildiğim halde çok yanlış olur dostluğada sığmaz

sositososito

Son düzenleme:
dost acı söyler...
ilişkinin gidişatındaki tüm ayrıntılara hakimsem..ve yanlış giden birşeyler varsa..
Dur ! demesi gerektiğğini şiddetle vurgularım..
karar onun..

zor bır olaya karışıyoruz boyle yapmakla..
fakat yakın olunca bızlerden care arayınca ınsan..
ıster ıstemez yorumlarda bulunuyoruz..
olayın ıcınde buluyoruz kendımızı..
cozumlenene kadarda dert ortagı oluyoruz bir nevi...

ya ben bir dost olarak görevimi yapıp söylerim yanlış bişi görürsem..tabi dinleyip dinlemeyeceği ona kalmış..benim vicdanım rahatlar en azından..şu sıralarda böyke bişi yaşadım zaten..çocuğun arkadaşıma göre biri olmadığı bi km uzaktan belliyken bizimkinin aklı havalarda..uyardım ama tabi bi kulağından girdi diğerinden çıktı..ne demiş atalarımız HER KOYUN KENDı BACAĞINDAN ASILIR...yaşayıp görsün.

yanlıs yoldaysa ve gözümle sahit olduysam evet sölerimmm kafasına kafasına sokmaya calısırım anlamassa eger yapıcak bişe yokkk

Karışmıyorum çünkü bazıları göz göre göre aynı hataları üstüste yapmaktan vazgeçmiyolar Bende artık konuşupta kendimi yormuyorum

karışmam valla banane,herkesin ilişkisi de sevgilisi de kendine:1closedeyes:ben kendim uyuz oluyodum en ufak bi problemimizde arkadaş bilip en yakın arkadaşıma anlatıyodum.kendisinin hiç ilişkisi olmadığı için,ne olsa illa ayrıl diye tutturuyodu.sevdiğim insan için yakından tanımadığı halde abuk sabuk laflar söylüyodu.kendisinden rahatsız olduğum için görüşmeyi kestim.başka arkadaşlarıma sadece tavsiyelerde bulunuyorum,bak şöyle sordun mu hiç,şöyle şöyle yapsan şöyle şöyle olur,daha iyi olur gibi iyi niyetli yaklaşımlarda bulunuyorum.kimseye ayrıl,terket falan diyemem.

evet,benim gordugum ama onun goremedigi yanlislari soyledigim olmusdur.o da benim icin aynisini yapti.buna karismak derlerse evet,karisirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…