Arkadam kendisine inanmadm artk anlasn!!

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
133
en yakın arkadaşım kendi kafasından bi sürü şey kurup yaşamış gibi bunu herkese anlatıyor. herkes inanıyor, kıza hayranlıkla bakıyor fakat ben onu ve ailesini çok çok iyi tanıdığım için inanmıyorum..

şu zamana kadar gördüğümüz hiç bi sevgilisi olmadı.. ama hep xle çıkıyorum, y'yle çıkıyorum, z bana çıkma teklifi etti diye anlatır.. normalde her arkadaşını tanırım, ama bahsettiği sevgililerini ben ya da çevremden kimse görmedi şu ana kadar. tam anlamıyla resim manyağıdır, herkesle resim çektirir ama bu sevgililerinin resmi kimsenin elinde yok..

güya bi fotomodellik ajansı buna teklif götürmüş.. buda kabul etmiş.. para kazanıyomuş falan.. ama ailesi hayatta böyle bişeye izin vermez biliyorum.. herkese ballandıra ballandıra anlatıyor bu ajansı. ama şu ana kadar hiç bi faaliyetini göremedik. ne bileyim, ajansın çektiği bi resim bile göstermiyo kimseye.

yok boynerlerin oğluyla tanışmışmış.. şu an bilmemkimle çıkıyomuş.. oymuş buymuş.. baya bi yalan söylüyo. herkesi inandırıyo ama ben inanmıyorum kendisini çok yakından tanıdığım için.

beni salak yerine koymasına daha fazla tahammül edemiyorum. sizce ne yapmalıyım??

kendisine bi dünya kurdu ve bu dünyayı gerçekmiş gibi herkese anlatıp insanları etkilemeye çalışıyor.. bir akıl verin nolur?

Son düzenleyen: Moderatör:
valla tek şansın görüşmemek..
neden tahammül ediyorsunki canım.ekmeğin suyun ondan gelmiyor.
hiç bir açıklama yapmadan kes diyaloğunu bence..
yüzgöz olmaya değmez..:delphin:

yapcak şey belli çek kenara konuş...psikolojik destek gerekli bnce...
durduk yere hayal dünyasında yaşamaz kimse..
ilgi görmek istiyo demek ki...ailesi ilgisiz olablr mi,tanıyorum demştn

kişinin kendine özgüveni yok herhalde :emir_bebek:
bu söylediklerinin sana bir zararıda yok ama. kaydirigubbakcemile2
benim için sadece gülme sebebi olur zemuszemus
'anlat anlat güzel oluyor' gibi.sositososito

yoo ailesi falan gayet iyi.

öyle bi anda görüşme demekle de olmuyor kızlar. kaç senelik arkadaşım.. ben neden böyle yalan söylediğini merak ediyorum açıkçası. ve acayip soğudum artık. her sözünde bi yalan arıyorum.. diğer özellikleri harika, bide yalan huyu olmasa süper olcak.

direk konuşmalısın
ama onun iyiliği için
doktora flan gitmeli Allah muhafaza nereye kadar böyle devam edecek

direk konuşabileceğimi sanmıyorum. ama fake bi adresten mail atıp daha fazla devam ederse herkese her şeyi anlatacağımdan bahsetmeyi düşünüyorum..

yoo ailesi falan gayet iyi.

öyle bi anda görüşme demekle de olmuyor kızlar. kaç senelik arkadaşım.. ben neden böyle yalan söylediğini merak ediyorum açıkçası. ve acayip soğudum artık. her sözünde bi yalan arıyorum.. diğer özellikleri harika, bide yalan huyu olmasa süper olcak.
deyiver ozaman
kızım ne atıyorsun bu kadar yav kaydirigubbakcemile2
seni seviyorumda şu huyun olmasa daha çok sevicem diyebilirsin.kaydirigubbakcemile5
sonrada ağlar tabi,sen bana yalancı dedin diye :sinifsinif:
ben seni olduğun gibi seviyorum ama sen başkası gibi olmaya çalışıyorsun buda belli oluyor diyerek açık açık konuş.:hulya:
o zaman en azından sana yalan söylemeye çekinir,inanmadığın için

kaç senelik arkım demişsin, bu huyu yeni mi peydah oldu?

direk konuşabileceğimi sanmıyorum. ama fake bi adresten mail atıp daha fazla devam ederse herkese her şeyi anlatacağımdan bahsetmeyi düşünüyorum..
:olmaz:
arkadaşlar birbirirnin kuyusunu kazmamalı
hiç hoş değil bu düşüncen,bari sen yapma.olduğun gibi görün.

her zaman vardı ama küçük küçük yalanları olurdu. bu aralar acayip arttı.. çok sıkıldım artık..

onu kırmadan, kendisine inanmadığımı göstermek istiyorum. ayakta uyuttuğunu düşünmesin.

Anlattıklarının çoğu doğru olabilir.Bence o kadar olumsuz düşünmeyin.Belki dostları ile paylaşıyordur özel konuları.Arkadaşlarına da yüzeysel bir şekilde anlatıyordur.Olamaz mı ? kaydirigubbakcemile

en yakın arkadaşı benim :) benim haricimde 2-3 kişiyle daha yakındır arkadaş olarak.

:olmaz:
arkadaşlar birbirirnin kuyusunu kazmamalı
hiç hoş değil bu düşüncen,bari sen yapma.olduğun gibi görün.

katılıorum..

onun kurduğu sahte dünyaya sende sahte bi adresle karşılık werme derim, sonuçta biranda kopamıycak kadar yakınsanız onu karşına alıp güzelcede konuşabilirsin, bukadar hakkın wardır herhalde:delphin:

Ayy lisedeyken benim en samimi arkadaşım böyleydi..
Hep yalansöylerdi ama en yakın arkadaşım diye hiç yüzüne vurmadım
Hatıdlıyorum mesela ; Lise bittikten sonra ilk yıl Astronomi ve Uzay bilimlerini kazandığını ama gitmeyeceğini söyledi , ertesi sene Hukuk Fakültesini kazandığını söyledi başladı göya ama bıraktı nedense ! En sonunda Edebiyat Fakültesini kazandıgını söyledi..Daha sonra hiç görüşmedim..
ama Hala düşünürüm keşke yüzüne vursaymışım diye çünkü biliyorum ki o benim bir yalanımı görse eminim herkesin içinde söylerdi.....

O yüzden söyliyceksin canımmm... En azından insanları enayi yerine koymamayı öğrenir..

Ben kızın dediklerinin hepsinin fos çıkacağını sanmıyorum.Güzel bir kız mı ? Güzelse fotomodel de olabilir.
Fotoğrafla her şeyi kanıtlaması mı gerekir ? Acaba kıza karşı önyargınız var mı ?
Yoksa ben mi çok iyi niyetliyim ? :hulya:

Ben kızın dediklerinin hepsinin fos çıkacağını sanmıyorum.Güzel bir kız mı ? Güzelse fotomodel de olabilir.
Fotoğrafla her şeyi kanıtlaması mı gerekir ? Acaba kıza karşı önyargınız var mı ?
Yoksa ben mi çok iyi niyetliyim ? :hulya:

canım ortalama bi güzelliği var. fotomodel olacak kadar değil.

+ öylesine tanıştığı insanlarla bile resim çektirip herkese gösterme huyu olan bi insandır. fotoğraf manyağı bildiğin. ama sevgilileriyle hiç resmi yok.

sadece ben değil, yakın çevresinden kimse sevgililerini görmedi.

hahahahhaah benimde vardı bunun gibi çatlak bir arkadaşım :D

şap diye oturttum birgün :D

asla lafımı esirgemem neysem oyumdur söyledim ıspatla derim gerçi böyleleri şu lafı söyler..

Sana birşey ıspatlamak zorunda değilim

haaaaaaa ispatlayacak bişeyi yok zaten :D:D:D:D

bitanem sorunlu bir insan o ama içini rahatlat lafı koy aranı aç

ya bu huyuna gıcık oluyorum ama kendisini acayip seviyorum.. sevmediğim bi insan olsa anında söyler rezil ederim oracıkta ama olmuyo işte ://

Back
X