Arkadam kendisine inanmadm artk anlasn!!

dürüstlüğünü tartışırken arkadaşının,kendinle çatışma bence:delphin:
şu durumda yapacağın tek şey ozamn açık açık inanmadfığını,bu intibayı kendisinin oluşturduğunu,seninde aslında inanmadığın için üzgün olduğunu bunu nasıl çözebileceğinizi belirttiğin bir mail yaz ve at..kendi adınla ama..:olmaz:
mutlaka geri dönecektir sana..
zaten sonra gerisi gelir..ak gün kara gün çıkar ortaya..

ya boşver o da kendisini öyle mutlu ediyor demek ki, sonuçta bakınca kimseye zararı da yok :)

ya boşver o da kendisini öyle mutlu ediyor demek ki, sonuçta bakınca kimseye zararı da yok :)

haklsın cnm ama bana dokunmayan bin yaşasın demek olmuo bazen:teselli:

en büyük zarar kendisine, we genç bi kız için böle bi hayal dünyası we yalancılık içinde olması hiç hoş değil.. ilerden daha ciddi sorunlara yol açabilir..

kızla çok yakın oldukları için telaşnıo bence arkadaşta, yardımcı olmak istio:teselli:

Benim de böyle tanıdıklarım var. Bu bir hastalık ve tedavi olması gerekir bence.
Evet gerçek dünyadan çok hayal dünyasında gezerler.
Kendilerinden başka kimseye bir zararları olmaz. Yani ilerde abartırsa tehlikeli de olabilir.
İftira durumları falan. Ben dinlemeye tahammül edemiyorum çoğunlukla.
Yakın arkadaşım olsaydı mutlaka konuşur tedaviye ikna ederdim.:kahve:

evlerden ırak lisedede vardı böyle bir sınıf arkadaşım..kendi olduğundan fazla gösteriyor..bende inanmıyordum..bir gün yaşadığı evi bir gördüm..dış cephesi yoktu sırf tuğla ... o anlattıkça afedersin hep bir taraflarımla gülerdim...yazık bırak oda büyüyecek-sinir olacak birşey yok.hayat kafasına vuracak. akma yahu..belki senin gibi inanmayan çoktur da kibarlıktan he deyip geçiyorlardır..

en iyisi hiç görüşmemek :delphin:
kendisi değişmek istemedikten sonra kimse yardım edemez bence mirmirmirmir
yine iyi dayanmışsınız ben olsam bi yerde patlardım hadi canımm ufak at falan derdim yanii kaydirigubbakcemile

Madem o kadar seviyorsun rezil etmek neden istiyorsun anlamadım. Sen konuş bir rahatsızlığın var kabullen başına iş açılır de. Devam ederse de etsin. Herkes hayranlıkla bakıyor demişsin bundan mı rahatsız oldun anlamadım. Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin.

nedense arkadaşınızın söylediklerinin doğru oldugunu ama szin onu kıskandıgınız için yalan olduguna inanmak istediginizi hissettim konunuzu okurken..
olmayadabilir tabi :hulya:

uzun süredir arkadaşsınız ve bu yaptıkları yeni şeyler mi onu anlamadım..daha önce böyle değilmiydi..
kendi adıma düşünürsem uzun zamandır tanıdığım biriyse ve başda bu şekilde davranışları olmayıp sonradan yalan söyleyerek kendini farklı gösteriyorsa o zaman onunla konuşup neden bu hale geldiğini öğrenebilir bunun kaynaağını araştırırdım ama başdan beri bu şekilde olan biriyle arkadaşlık yapmam.
yalan başdan gelirse sürekli devam eder gider...

Allah Allah çok ilginç...
Arkadaşlığınıza devam etmeniz hepsinden daha da ilginç...:uhm:

Böylesinden uzak duracaksın, hiçbişey söylemeden çıkaracaksın onu hayatından...
sonra ortalıkta gezinecek...aaa niye konuşmuyor benle anlamadım ama...diye...
hayatı yalan insanları yalanlarıyla başbaşa bırakacaksın...çünkü onlar kendilerini kandırmaya devam ederken, çevrelerinde de inandıracak birilerini mutlaka bulurlar...
pehhh...

direk konuşabileceğimi sanmıyorum. ama fake bi adresten mail atıp daha fazla devam ederse herkese her şeyi anlatacağımdan bahsetmeyi düşünüyorum..

Bu çok yanlış olur, madem kaç yıllık arkadaşın neden karşılıklı konuşmuyorsun bu konuyu, niye yalanlar uydurduğunu öğren, sana da yalan söyleyecek hali yok ya, bir de şunu sormak istiyorum, arkadaşın son zamanlarda mı böyle yoksa evvelden beri yalancı yönü var mıydı? anlattıklarından bana psikoloijde yalan söyleme hastalığı diye bir şey var -mitomani- ona yakalanmış gibi geldi, madem değer verdiğin endişelendiğin biri açık açık konuş yerimseniben

valla bukadar yalan sölüyosa ve cevresindekileri bu kadar inandırıyosa bu bi hastalık olabilir eger arkadasını gercekten seviyorsan onunla konus ve düzlmsini sagla egerki sen yardımcı olamıyosan yani huyundan vazgecmiyorsa doktora gitmesini sagla allah korusun ilerde daha büyük yalanlar ve sonuclar olabilir

bnce bırak kendi kafasına göre takılsın sen salla. ama hani kıskanıosan falan o zaman konuş derim bn yada yalnızken onla sölediii bi yalanla ilgili konuş detaya gir falan mesela fotomodellkle ilgili resmi görmek iste duygu sömürüsü yap en ii arkdşına göstermcenmi dierlerini sie ed bare bana göster falan de yada boyfriendinle beni ne zaman tanştrcan de yrn buluşak de yDA MEsela o başkasıyla çıkorm derken size, sen (szin okuldan onunda hoşlandıı yakşklı bi çocuk mesela ahmet) ahmet sana çıkma teklifi edio falan vs..... ama yalnızken konuş herkesin içinde resil olmasın belki gerçekden hastadır sen yalanını ortaya çıkarırsan başkalarınada sölemez belki

hani belki boş anına gelr çıkma teklifini kabul edr siz dersnz sen x le çıkmıomuydn nan ne ayaksın falan dein

şekerim ne kıskanıyon kızı .. bak ne güzel manken kibin kız. cem boynerin oğluşuyla sevgili... nazar etme ne olur çalış seninde olur..şakkıdı

not: buna kızacağına acısana arkadaşım. ya da bırak hayal dünyasıyla mutlu olsun..:delphin:

arkadaşının yalanı kendine bence bırak o dünyasında yaşasın hem soğuyorum ondan demişssin anlamıyorum . Bikaç sorum olcak bu arkadaşın güzel mi ? Bide yalan söyleyerek bile yapsa etrafındakilerin ona inanıp hayranlıkla bakmasını mı sorun ediyosun açıkçası bana biraz öyle geldi arkadaşım . sen biliosn gidip konuşmayı da deneyebilirsin sadece herkese söylemek bana senin kendin için yapacağın bişeymiş gibi geliyo . Madem bu huyu hariç diğerleri iyi direk onla konuş yakınız kaç yıllık arkadaşım da diyosun başkasınında bilmesini istemen saçma geldi bana yalnızca arkadaşın için bişey yapmak istiyorsan eğer .

mesajınızı okurken Allah Allah böyle insanda mı var diye düşündüm
size yazılan cevapları okuyunca sizin arkadaşınız gibi başkalarınında olduğunu okuyunca iyice şaşırdım

Back
X