Arkadam kendisine inanmadm artk anlasn!!

o kişiye değer verip önemsiyorsan psikologa acil olarak yönlendir bi şekilde ikna et
ama senin için önemli değilse uzaklaş o kişiden.....

1.fake nedir türkçesini yaz lütfen
2.madem yakın arkadaşın konuşman gerek dostluk budur

Ne muhattap olucan sende bi alemsin yani...
Ayrıca yalancının mumu yatsıya kadar derler...
Bu kafasından tahtası eksik vatandaş nereye kadar yalanlarına devam edicek ki bi yerde bi patlak vericek...
Ayrıca o insanları salak yerine koymuyor resmen kendini salak durumuna düşürüyor ki zaten bu şekilde davranan kişi öyledir...
Muhattap olunup uğraşmaya değmez zaten rezilliğini yakında kendi gözler önüne serer...

senin ona inanmadığını gösterene kadar arkadaşlık etmemek en kolay yolu :delphin:
ben şahsen yalancılarla hiç işim olmaz arkadaşım da olamaz gamyoncuiremsu

insan olmak isteyipte olamadığı zaman sürekli uydururmuş bence şizofren değil olmak istediği için yapamadığı için mecbur bunu anlatarak didiriyor
sevgilimin arkadaşıda böyleydi sürekli konuşurdu ben önceleri ya bi insan bukadar atamaz derdim sevgilimde söylemezdi sonra dayanamadı dedimki aşkım ya bunun anlattıkları gerçekmi söylediklerinin yalan olduğu okadar belliki ya dedi hiç sorma dedi bu hep böyle olmak isteyipte olamadıklarını senaryolaştırıyor kafasında kuruyor öyle anlatıyor mesela anlattığı şeyde kavgamı ettik bende yanındayım ballandıra ballandıra anlatıyor birgün dayanamamış böyle anlatırken kimse yokken bak arkadaşım eğer birdaha böyle yalan söylersen açık açık söylemiş resmen yalan söylüyorsun anlattığın şeylerde yanında olduğum halde sanki ben yokmuşum gibi yanımda millete yalan söylüyorsun eğer tekarrlarsa yanında olursam görürsem seni milletin ortasında affetmem bozarım yalan söylediğini ortaya çıkarrım çocukta kabul etmiş abi birdaha söylemeyecem bende biliyorum yalan söylediğimi diye kabul etmiş birdaha söylemeyecem demiş sonra birkaç defa söyler gibi oldu diyor sevgilim sadece gözüne baktım anlatmayı kesip doğruları anlattı diyor sende böyle yapacaksın erkekler daha merttir birde erkeğin yalan söylediğini düşününsene nekadar iğrenç bişi

artık konuşmuyor diyor yalan felan hiçte kırılmadı bana üstelik sevindi bile düzeldiği için onunda böyle açıkça konuşacak birine ihtiyacı var

Benim de böyle 1-2 arkadaşım vardı..Üstüne üstelik etrafa bu yalanları uydururlarken beni de işin içine karıştırmaya çalışıyorlardı bu yalanlarını...Şimdi biri ile ilişkimi kestim,yıllardır görmüyorum.Diğeri ile de uzun yıllar konuşmadım şimdi çok mesafeli olarak 40 yılda bir selamlaşıyoruz o kadar...
Sebep bu tarz insanlar kompleksli oluyorlar ve içinde bulundukları hayat şartlarını,aileyi beğenmediklerinden bir takım yalanlarla avunarak etrafa hava atmaya çalışıyorlar..Tabi sadece kendilerini kandırıyorlar...

beim bi arkadasımın aynısı :D
o da marka duskunu ayrı biri...
yok mangodan sunu aldm yok vakkodan bunu aldm.giy diyoruz.okulda niye giyeyim kız kirlenir diyor :D
yakın olmucaksın gorusmueksın kmbilir dha ne yalanlar sölüyo da bilmiyorsn..

aaaaaaaa okuduklarima inanamiyorum aynen bu durumda olan bir kiz arkadasim vardi 12 senelik bir kac kere uyardim kendisini agladi kizdi bagirdi nasil inanmazsin diye sonunda suclu olan ben olmustum artik öyle bir hal almistiki her söylediiigini icimden hesap yapiyordum acaba dogrumudur yalanmidir yok is teklifleri geldi yok sevgilim su bu gereksiz ve sacma sapan yalanlar yanimda avukattan telefon geliyormus gibi yapmalar sonradan bakiyorum telefonuna gelen giden birsey yok yani bir ton sacmalik ona tahammül edemedim sonunda ve 12 senelik arkadasligimi bitirdim bu bir hastalik cünki dayanilmaz yani

bence arkadaşına bi sevgili bul zaten o onla ilgilenirken sende kendi işine bakarsın yapmak istedklerini yapamayan insanlar bazen böle oluo

Back
X