Arkadaş arkadaşa bunu der mi!

Ben böyle bir görgüsüz buldumcuğu hayatımdan çıkardım, pişman değilim.

Size bir analiz yapayım: bir insan neyden çok bahsediyorsa aslında hayatında en çok o şeyin eksikliğini hissediyor. Tahminimce arkadaşınızın evliliğinde yolunda gitmeyen bir şeyler var ve eksikliğini bu tür hareketlerle kapatmaya çalışıyor.

İçinde ne eksiklikler vardır kim bilir , kocasından hakaret mi işitiyor evde ya da ne bileyim bir sürü kötü şey yaşıyor bile olabilir.Zaten gerçekten Mutlu insanlar hava falan atmıyor kendi hallerinde yaşayıp gidiyorlar kanıtlama derdi olmadan.Umursama ama görüşmeyi de azaltarak bitir.

Senin gibi kocadan degıl kendi alın terimle görüyorum. Sanırım bu görgüsüzlük sende baki kalacak deseydin

Bir laf var İnşallah doğru yazarım:"Güzelliğine güvenme bir sivilce yeter, malına güvenme bir kıvılcım yeter." demeyi hak etmiş arkadaşın

Son düzenleme:
Bu bi arkadaşlık mi önce ona bi karar vermek gerek arkadaşlık terimine uymayan şeyler çünkü bu dedikleri. Kocasının parası ile görgüsüzlük yapması ayrı konu. Size fesat diyen biri ile görüşmeyi kesmeniz en doğrusu. Bu benim fikrim tabi karar sizin.

Son düzenleme:
Oncelikle size dediginden emin misiniz?

Size desin veya demesin bence kendi sagliginiz icin görüşmeyi kesin. Kimsenin sizin ustunuzden egonuzu tatmin etmesine izin vermeyin.

Babadan değil de kocadan olunca böyle oluyor işte ..

Bu arada Allah fesada vermiyor cümlesinde kendine fesat diyor zannettim ne alaka dedim sonradan anladım:)) harbiden arkadaşın kendinin ne kadar fesat olduğunun farkında bile değil bençe buldumcuk olmuş :)

Hakikaten ya gercekten fesat olanlar boyle yasiyor daha dogrusu gorgusuzlere zenginlik daha cok yakisiyor
Sen engelle onu hizmetlisiyle arkadas olsun

O size bunları söyledi siz de sustunuz öyle mi? Amele arkadaşınız şu an "ohh be ne laf soktum hicbir şey diyemedi " falan diye sevuniyordur. Ne terbiyesiz ne iğrenç bir insanmış ya. Geçmişte açlıktan nefesi kokup birden parayı bulan insanlar neden bu hallere giriyorlar anlam veremiyorum. Bazılarına zenginlik hiç yakışmıyor.

Ne kadar tuhaf arkadaşlıklarınız var ya... Dialoglara gel.

Sonradan görme olunca böyle oluyo demekki, mesafeli olmakta fayda var

200000 araba alıyorsa söylemez diye düşünürdüm.

sen buna arkadaş mı diyorsun arkadaş filan değil görgüsüzün önde gideni bu ben her yerden engellerdim.her şeye sahip olmuşsun insan olamamışsın insan kocadan değil babadan göre olacak. sen kocadan görmüşsün diye yazar engellerdim.neden küstüğünü merak eden varsa. yazışmalarını görgüsüz paylaşımlarını gösterirdim.

Çok terbiyesiz biri, sen arkadaşlık etme onla.

Sen mi çok alınganlık yapıyorsun diyenler olmuş arkadaşım evlenince değişti bambaşka biri oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…