Böyle oldukça kaybetmeye mahkumsunuz kendimden biliyorum..
Ama nedendir ki ben anlayamıyorum insan kendisini kaybetmekten korkan kendisini çok seven bir insanı nasıl bırakır ki yani ben olsam bırakmazdım :)
Evt cnm haklısın kaçan kovalanır diye bosuna dememişler kaçmayı becerebilsem çok iyi olacak ama yalnız kalma korkusu var içimde yani aman akikalin de hiç arkadaşı yok ne geçimsiz kız falan diyecekler diye saçma sapan düşünceler geliyor aklımaBen de bırakmazdım =) ama herkes senin benim gibi düşünmüyor ki bir süre sonra sıkılıyorlar anladığım kadarıyla =)
Evt cnm haklısın kaçan kovalanır diye bosuna dememişler kaçmayı becerebilsem çok iyi olacak ama yalnız kalma korkusu var içimde yani aman akikalin de hiç arkadaşı yok ne geçimsiz kız falan diyecekler diye saçma sapan düşünceler geliyor aklıma
Bende de tam tersi var. Çok kolay unutuyorum..cok ihtiyacim olsa bile. bu da çoğu zaman arkadaşlığımızı zedeliyo. Aramam yani kimseyi onlar beni ararsa ne ala derim. Ben bunu da özgüven eksikliği olarak görsem de ego da olabilir diye düsünuyorum. Seninki daha zor bacim. Allah yardimcin olsun. Bi an once yoluna bakmayi ogren.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben arkadaşlarıma karşı değil daha çok sözlüme karşı öyleyim ki o daha kötüBende kaçmak istiyorum ama yapamıyorum ki en fazla 1 saat
Canım ben esime karşı hiç öyle olmadım ama hep kaçtım o beni kovaladı 9 yıldır tanışıyoruz 4 yıllık evliyim hala hep o alttan alır peşimde koşar diğer insanlara karşı da öyle olabilsem :))) ama benimkide doğru değil yani bazen çok kırıcı olabiliyorum ona karşı baskalarına tepki gösteremiyorum hıncımı en sevdiğim insandan alıp onu üzüyorum(
Teşekkür ederim yorumun için çok haklısın aslında :)Ben de sizin gibiyim insanlari cok kolay cikartiyorum hayatimdan. Sanirim insanlarin kotu ozelliklerini cok cabuk fark ediyorum yada onyargiliyim bilmiyorum. Aslinda halimden cok da sikayetci degilim cunku simdiye kadar hayatimdan cikardigim arkadaslarimin yanlis kisiler olduklarini gordum.
Insanlarin iyi yonlerine odaklanip kusurlarini goz ardi etmeye calisiyorum artik. insanlari cok kirip dokmeye basladim son zamanlarda. herkesin onemli ve ozel oldugu dusuncesini aklima yerlestirmeye calisiyorum. Eger boyle devam edersem guzel ahlaktan ve temiz bir kalpten giderek uzaklasacagimi dusunuyorum :/
Konu sahibi bence benim yaptigimin tam tersini yapmalisin. Herkese olmasa da olur gozuyle bak. Turkiyede 77 milyon insan var 3 5 kisi senin icin ne kadar onemli olabilir ki? Onlar arkadasin olmasa baskasi olur. Yalniz kalman istemedigin surece zor. Seni kiran uzen degersiz hissettiren kisi senin icin de degersiz olmali. Senin icin en onemli ve degerli olan sensin onlar degil. Bunlari dusunerek biraz ego yap bence
Ben de sizin gibiyim insanlari cok kolay cikartiyorum hayatimdan. Sanirim insanlarin kotu ozelliklerini cok cabuk fark ediyorum yada onyargiliyim bilmiyorum. Aslinda halimden cok da sikayetci degilim cunku simdiye kadar hayatimdan cikardigim arkadaslarimin yanlis kisiler olduklarini gordum.
Insanlarin iyi yonlerine odaklanip kusurlarini goz ardi etmeye calisiyorum artik. insanlari cok kirip dokmeye basladim son zamanlarda. herkesin onemli ve ozel oldugu dusuncesini aklima yerlestirmeye calisiyorum. Eger boyle devam edersem guzel ahlaktan ve temiz bir kalpten giderek uzaklasacagimi dusunuyorum :/
Konu sahibi bence benim yaptigimin tam tersini yapmalisin. Herkese olmasa da olur gozuyle bak. Turkiyede 77 milyon insan var 3 5 kisi senin icin ne kadar onemli olabilir ki? Onlar arkadasin olmasa baskasi olur. Yalniz kalman istemedigin surece zor. Seni kiran uzen degersiz hissettiren kisi senin icin de degersiz olmali. Senin icin en onemli ve degerli olan sensin onlar degil. Bunlari dusunerek biraz ego yap bence
Canım yapı meselesi belkide eşim hiç değişmedi hep aynıydı ona çok güvendiğim için içim rahattı beni bırakmayacağını biliyordum ama eşimin peşinde koşup onun her aradığında heyecanlanmayı istediğim zamanlar da oldu ama ben böyle daha huzurlu olduğumu düşünüyorum bence sende herseyi akışına bırak çünkü erkekler bizim gibi düşünmüyorlar onlar için bi kızlar kendisini üzmemeli :)))E ne güzel bana bir kaç taktik verebilirsin o zamanBizde 5 senedir tanışıyoruz 2 sene o kovaladı sonra ben aşık olunca buna bir güven bir rahatlık geldi ki sorma
Canım yapı meselesi belkide eşim hiç değişmedi hep aynıydı ona çok güvendiğim için içim rahattı beni bırakmayacağını biliyordum ama eşimin peşinde koşup onun her aradığında heyecanlanmayı istediğim zamanlar da oldu ama ben böyle daha huzurlu olduğumu düşünüyorum bence sende herseyi akışına bırak çünkü erkekler bizim gibi düşünmüyorlar onlar için bi kızlar kendisini üzmemeli :)))
Geçicek canım o dönemler bir kaç yıl içinde herşey daha güzel olucak ne güzel aşk evliliği yapacaksın bu herkese nasip olmaz bu zamanların keyfini çıkar bence karşındaki insana da güveniyorsan senden iyisi yok :))Bırakabilsem çok huzurlu olacağım farkındayım ama bırakamıyorum ki.. Herşeyde sorun çıkartıyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?