Arkadaş bağımlılığı

Evet güveniyorum =) Siz yardım beklerken ben yardım aldım kusura bakmayın =) Ben de tam tersi arkadaşlarımı pek umursamam yani baktım verdiğim değeri alamıyorum sürekli arayan soran benim kestim ilgimi onlar ararsa ne ala aramazlarsa kendileri bilir =)

Çok haklısın cnm içim ferahladı benimde sonuçta tek aranmayan ve arkadaslarından kazık yiyen ben değilim dimi ama önemli olan eşlerimiz ve çocuklarımız sanada Kadir gecesinin bu mübarek saatlerinde dua ediyorum inş çok mutlu olursun bir ömür boyu cnm kendine iyi bak

Emin ol değilsin ben dostum dediklerimden bile kazık yedim boşver dediğin gibi kendi hayatın ailen daha önemli onlarda da bir sorun yok anladığım kadarıyla senden iyisi yok Çok teşekkür ederim duana beni de dahil ettiğin için umarım sende çok mutlu olursun kendine iyi bak iyi geceler =)

Bi arkadaşım dostum kardeşim vardı bnmde. hergun ya o bnde kalır ya bn onda. Sbhtan bulusulur fln. Btn sırlar bilinir. En sevılen ve guvenılendır. Sonuç ; hayatımdaki en büyük kazığı ondan yedim :) bi güzel dövdüm hırsımıda aldım. Sonraaa boşluğa düşülen gunler oldu tabii. ve şimdi yıllaar geçti. Hiç görüşmedik. Gecen ay evlendi. Eskiden deselerdi sen en yakın arkdsının düğününde olamıcan diye asla inanmazdım. hayat işte.. İnsana ne getrcegi belli olmuyor. bana tek getirisi, birdaha kımseye güvenmemek oldu. Tşkkrler kübra arkadaşım :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…