• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadas bulamadim ki..

SexyToiletPaper

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
65
6
36
İstanbul
Merhabalar:26:

Cok konu actim bununla ilgili ama napiyim dertliyim :(

Benim okulum (bolumum mimarlik) baslayali 3 hafta oldu. Arkadas canlisi birisiyimdir ben normalde cok dua ettim guzel arkadasliklarim olsun diye. Fakat bir turlu kafama gore birini bulamadim sinifta (32 kisiyiz). Yani aslinda buldum bulmasina ama kimse benle arkadas , genclerin tabiriyle "kanka" olmak istemiyor gibi. Normal bir sekilde konusuyoruz gulup egleniyoruz ama hani sinifta gruplasmalar olur ya, herkes bir gruba dahil kendi kafasina uyan arkadaslarla takilir, ben bir gruba dahil olamiyorum. Mesela bir olay oluyor kendi aralarinda guluyorlar ben elli kere sorunca duyup da cevap veriyorlar. Erkekler de ayni sekilde, bi kac kisi disinda sanki herkes bana soguk ya da benle yakin arkadas olmak istemiyor. Ben mi abartiyorum onu da bilmiyorum.
Mesela, erkeklerle konusmaya calisiyorum arkadaslik olsun diye ama ben de mi sorun var cozemedim. Niye olmuyor acaba. Kiz lisesinden mezun oldum ondan olabilir mi? :44:

Bir de moralimi cok bozan baska konu, insanlar genelde patavatsiz oldugumu soyler, gercekten oyle biri olmak istemiyorum ben ama farkinda degilim ki. Kimseyi kirmak da istemiyorum ortama uygun olmayan seyler soylemek istemiyorum ama olmuyor :( biri bana aman sexytoiletpaper bu aramizda kalsin sen biraz patavatsizsin dedi gecen ne kadar uzuldum anlatamam:( keske hep susup hoc konusmasam :( su an herkes benden nefret ediyormus gibi hissediyorum :50::50::43: okula gitmek istemiyorum artik sanki herkes benim aptal oldugumu dusunuyormus gibi geliyor

hımmmmm
Lisede okurken de böyle arkadaşsız mıydın?
Herşeyi akışına bırak bekle bakalım biraz daha zaman geçsin
bu süre içerisinde kendini tanıt arkadaşlarına iyi yönlerini göstermeye çalış.
Espriler yap muhabbetlere katıl yeni konular aç vb...
Kantinde falan görürsen masalarına git
Seviyeli ve espirili olmayı dene.
Olmadı başka bölümlerden arkadaş edin kendine.
Seninde koca okulda illa ki çok seveceğin, iyi anlaşacağın birileri vardır ;)
Aynı bölüm olmak zorunda değil ya

Arkadaş edinmek için fazla çaba sarfediyor , fazla samimi davranıyorsan bu insanlara itici gelebilir canım. Hemen çok yakın arkadaşlıklar kurmak zorunda değilsin . Biraz zaman ver kendine. Bırak insanlar seninle muhabbet kurmaya çalışsın. Tabiki de kendini çok arka plana atıp herkesle alakanı kesme.sadece içinden geldiği gibi davran , doğal ol. Her sohbette söz alacam diye bir çaban olmasın.önceleri sadece gülümseyerek selam ver insanlara. Konuşmayı uzatmak , muhabbeti ilerletmek için çabalama.Zamanla istediğin gibi arkadaşlıklar edinirsin umarım:)

Bende üniv başlarken lisede arkadaş çevrem vardı çok da iyi insanlardı yine öyle olur diye düşünmüştüm ama hiç öyle olmadı.Birbirini çekemeyenler, kuyusunu kazanlar,arkasından en yakın arkadaşının dedikodusunu yapanlar filan insanlardan soğutmuşlardı canım.Bende herkesle konuştum ama öyle kanka olmadım biraz mesefa gerekli canım bence.Hiç dert etme konuş hepsiyle geç.

Bende üniv başlarken lisede arkadaş çevrem vardı çok da iyi insanlardı yine öyle olur diye düşünmüştüm ama hiç öyle olmadı.Birbirini çekemeyenler, kuyusunu kazanlar,arkasından en yakın arkadaşının dedikodusunu yapanlar filan insanlardan soğutmuşlardı canım.Bende herkesle konuştum ama öyle kanka olmadım biraz mesafe gerekli canım bence.Hiç dert etme konuş hepsiyle geç.

Back
X