Arkadaş çevresi karakteri yansıtır mı?

manikkk

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
2.175
2.306
333
Sevgili kk kadınları
Bozuk bir arkadaş çevresine sahip ama onların tam aksi olduğunu iddia eden biri sizce doğruyu söylüyor mudur?
Bozuk demekteki en önemli kastım, kız kovalayan, kendi kız arkadaşlarını aldatmayı huy edinmiş bir çevre
Başka önemli hususlar olsa da beni en çok ilgilendiren kısım bu.
Bu kişi, ben onlar gibi değilim diyorsa doğru söyleme ihtimali var mıdır?

Birkac tane olabilir bence boyle arkadas

Okul arkadasidir, cocukluk arkadasidir.

Ozel hayat baska, arkadaslik iliskileri baska. Bu sekilde iliskiler kurmasi o kisinin kotu oldugu anlamina gelmeyebiliyor bazen

Ex-flortum boga burcu, evicmen, ev hayati seven, sadik bir erkekti. Yakin arkadasiyla universiteden beri arkadas. O adam da bosanmis, bosanana kadar gayet efeniydmis, bosandiktan sonra gunubirlik iliskiler yasamaya baslamis. Ne yapsin bizimki arkadasini bosandi tozuttu diye atsin mi

Ama velakin tum arkadaslari tum cevresi bu sekildeyse, bence bu karakteri yansitir pekala. Surekli hoppa tiplerle gezen erkek de hoppadir buyuk olasilik, onlarin yaptigi muhabbetlerden hoslaniyordur, beraber kiz kesme mekanlarina gidiyordur ... kaciniz yani

Son düzenleme:
Yaniiii , üzüm üzüme baka baka kararır derler ama karşısınızdaki kişinin olgunluğuna da bağlı bu durum .
Kim nereye çekse oraya giden bir tip değilse , mesafesini koruyabiliyorsa bence sorun olmaz .
( madde bağımlılıkları vs varsa bu kesinlikle çok tehlikeli tabiki , böyle ise kesinlikle sorundur )

Bence .

“Bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim” diye bosuna denilmemis herhalde.
aile degil ki bu secme sansimiz olmamis olsun.

kisi arkadasinin kendisine ters yanlis gelen bir tavrini davranisini gorunce ister istemez bir mesafe koyma ihtiyaci hisseder.yani ben boyle yaptigim icin yorum yaptim ama herkes ayni davranmazsa bilemem.

Tabiki yansıtır.
Mesela düzgün, işinde gücünde olan bir insan yanında kız muhabbeti yapan, sürekli kız kovalayan insan barındırmaz, rahatsız olur. Düzgün adamın düzgün çevresi olur.

Hem yansitiyor. Güya yansitmiyorsa adam kisiliksiz cünkü begenmedigi davranislari gösteren insanlarla sirf yalniz kalmamak adina beraber

Hem yansitiyor. Güya yansitmiyorsa adam kisiliksiz cünkü begenmedigi davranislari gösteren insanlarla sirf yalniz kalmamak adina beraber

Zaten herkes kendi karakterinde insanlarla arkadaşlık eder. Suçu arkadaşlara atmamak gerek.
Kesinlikle yansıtıyor. Atalarımız boşuna dememiş bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye.
Bu kız kovalama diye tabir ettiğim şeyi yadırgamasa da kendisinin asla yapmayacağını iddia ediyor, ama arkadaşlarına hayır diyebilmeyi öğrenememiş malesef.
Özetlemek gerekirse arkadaşlarının ısrarı üzerine çöpçatanlık yapmayı kabul etmiş, bir kızın numarasını alabilmek için günlerce uğraşılmış, buluşma ayarlanmış (kızın vazgeçmesi sonucu iptal olmuş) kısaca arkadaş kurbanı olduğunu söylüyor.
Bütün bunlar üzerine beni en çok sinirlendiren şey de olay hakkında döndürdükleri iğrenç muhabbet, tahmin edersiniz

Benim her çevreden arkadaşım vardır. Dindar, bohem, rahat, evcimen, eve girmeyen,duygusal ama çoğu beni yansıtmaz. Sohbetlerinden zevk aldığım ve “bana olan” tavırlarını sevdiğim için arkadaş olurum.

Gerçekci olun,bir insanın kalitesi çevresindeki insanların ortalamasına eşittir diye bir söz vardır.

Eski erkek arkadaşımın iş arkadaşları o kadar iğrenç o kadar rezil o kadar adi kişilerdi ki,eşlerini sevgililerini aldatmayı marifet sayarak aldatma hikayelerini anlatırlardı,whatsapp gruplarındaki sohbetler hep +18 muhabbetler üzerineydi.Ne işin var bunlarla arkadaşını söyle bana nasıl olduğunu söyleyim sana diye çok üzerine giderdim “yok ben onlar gibi değilimde bilmem ne de”..Tabikide onlar gibi adi biri oldu çıktı...Boşuna dememişler bülbülle arkadaşlığın sonu gül bahçesi kargayla arkadaşlığın sonu çöplük diye..Ahlaksızlık coronadan filan daha da bulaşıcı bence.

Bence yansıtır ben kendım gıbı olmayan bırıyle arkadaslık etmem esımde oyle en samımı arkadasları aynı kendı gıbı hatta herseylerı aynı bırbırlerıyle zaman gecıre gecıre benzemısler. Dıger kendı gıbı olmayanlarla gorusmek ıstemez mesela ben sevmıyorum onu ne konusacaz ne yapacaz gıbı gıbı

Bana arkadasinin soyle, sana kim oldugunu soyleyim diye bosuna soylemiyorlar. Bir de su var etrafindaki en cok gorustugun 5 kisi kimse sen de onlar gibisin diye bir soz de okumustum. Evet kisi nasilsa, kendine benzeyen kisilerle arkadaslik kurar, daha iyi anlasir.

Ben onlar gibi değilim en büyük yalanları.

İnsanlar sürekli görüştüğü 5 kişinin ortalamasıdır diye bir söz okumuştum. Şahsen ben karakterini sevmediğim bir insanı etrafımda tutmam. Hee iş arkadaşımdır akrabamdır mecbur görüşmem gereken biridir o zaman da mesafeli olurum.

Kendi sevgilimden örnek vereyim arkadaş ortamındaki herkes kendisi gibidir. Çoğu arkadaşının düzenli bir ilişkisi vardır, yalnız olanlar ise hiç böyle saçma muhabbetler yapmaz. Bir ara sevgilimin bulunduğu ortamda abaza bir çocuk varmış. Evli barklı kadınlar hakkında bile ahlaksızca konuşuyormuş. O kadar soğumuş ki arkadaşlığını bitirmiş. Erkekler kendi aralarında tabiki kız muhabbeti yapıyordur ama onun da bir dozu var. Ben bahsettiğiniz şahısın arkadaşlarından farklı olduğunu hiç zannetmiyorum

Rezillik

Daha toy bir gençken bi sevgilim olmuştu. Sürekli böyle anlatıyordu işte bizim çocuklar şöyle çapkın böyle zampara ben öyle değilim. Meğerse benim konuştuğum çocuk ele başları, en azılılarıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…