Yaniiii , üzüm üzüme baka baka kararır derler ama karşısınızdaki kişinin olgunluğuna da bağlı bu durum .
Kim nereye çekse oraya giden bir tip değilse , mesafesini koruyabiliyorsa bence sorun olmaz .
( madde bağımlılıkları vs varsa bu kesinlikle çok tehlikeli tabiki , böyle ise kesinlikle sorundur )
Bence .
Hem yansitiyor. Güya yansitmiyorsa adam kisiliksiz cünkü begenmedigi davranislari gösteren insanlarla sirf yalniz kalmamak adina beraber
Zaten herkes kendi karakterinde insanlarla arkadaşlık eder. Suçu arkadaşlara atmamak gerek.
“Bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyleyeyim” diye bosuna denilmemis herhalde.
aile degil ki bu secme sansimiz olmamis olsun.
kisi arkadasinin kendisine ters yanlis gelen bir tavrini davranisini gorunce ister istemez bir mesafe koyma ihtiyaci hisseder.yani ben boyle yaptigim icin yorum yaptim ama herkes ayni davranmazsa bilemem.
Bu kız kovalama diye tabir ettiğim şeyi yadırgamasa da kendisinin asla yapmayacağını iddia ediyor, ama arkadaşlarına hayır diyebilmeyi öğrenememiş malesef.Kesinlikle yansıtıyor. Atalarımız boşuna dememiş bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye.
Gerçekci olun,bir insanın kalitesi çevresindeki insanların ortalamasına eşittir diye bir söz vardır.Sevgili kk kadınları
Bozuk bir arkadaş çevresine sahip ama onların tam aksi olduğunu iddia eden biri sizce doğruyu söylüyor mudur?
Bozuk demekteki en önemli kastım, kız kovalayan, kendi kız arkadaşlarını aldatmayı huy edinmiş bir çevre
Başka önemli hususlar olsa da beni en çok ilgilendiren kısım bu.
Bu kişi, ben onlar gibi değilim diyorsa doğru söyleme ihtimali var mıdır?
Eski erkek arkadaşımın iş arkadaşları o kadar iğrenç o kadar rezil o kadar adi kişilerdi ki,eşlerini sevgililerini aldatmayı marifet sayarak aldatma hikayelerini anlatırlardı,whatsapp gruplarındaki sohbetler hep +18 muhabbetler üzerineydi.Ne işin var bunlarla arkadaşını söyle bana nasıl olduğunu söyleyim sana diye çok üzerine giderdim “yok ben onlar gibi değilimde bilmem ne de”..Tabikide onlar gibi adi biri oldu çıktı...Boşuna dememişler bülbülle arkadaşlığın sonu gül bahçesi kargayla arkadaşlığın sonu çöplük diye..Ahlaksızlık coronadan filan daha da bulaşıcı bence.Sevgili kk kadınları
Bozuk bir arkadaş çevresine sahip ama onların tam aksi olduğunu iddia eden biri sizce doğruyu söylüyor mudur?
Bozuk demekteki en önemli kastım, kız kovalayan, kendi kız arkadaşlarını aldatmayı huy edinmiş bir çevre
Başka önemli hususlar olsa da beni en çok ilgilendiren kısım bu.
Bu kişi, ben onlar gibi değilim diyorsa doğru söyleme ihtimali var mıdır?
Ben onlar gibi değilim en büyük yalanları.Eski erkek arkadaşımın iş arkadaşları o kadar iğrenç o kadar rezil o kadar adi kişilerdi ki,eşlerini sevgililerini aldatmayı marifet sayarak aldatma hikayelerini anlatırlardı,whatsapp gruplarındaki sohbetler hep +18 muhabbetler üzerineydi.Ne işin var bunlarla arkadaşını söyle bana nasıl olduğunu söyleyim sana diye çok üzerine giderdim “yok ben onlar gibi değilimde bilmem ne de”..Tabikide onlar gibi adi biri oldu çıktı...Boşuna dememişler bülbülle arkadaşlığın sonu gül bahçesi kargayla arkadaşlığın sonu çöplük diye..Ahlaksızlık coronadan filan daha da bulaşıcı bence.
Kendi sevgilimden örnek vereyim arkadaş ortamındaki herkes kendisi gibidir. Çoğu arkadaşının düzenli bir ilişkisi vardır, yalnız olanlar ise hiç böyle saçma muhabbetler yapmaz. Bir ara sevgilimin bulunduğu ortamda abaza bir çocuk varmış. Evli barklı kadınlar hakkında bile ahlaksızca konuşuyormuş. O kadar soğumuş ki arkadaşlığını bitirmiş. Erkekler kendi aralarında tabiki kız muhabbeti yapıyordur ama onun da bir dozu var. Ben bahsettiğiniz şahısın arkadaşlarından farklı olduğunu hiç zannetmiyorumBu kız kovalama diye tabir ettiğim şeyi yadırgamasa da kendisinin asla yapmayacağını iddia ediyor, ama arkadaşlarına hayır diyebilmeyi öğrenememiş malesef.
Özetlemek gerekirse arkadaşlarının ısrarı üzerine çöpçatanlık yapmayı kabul etmiş, bir kızın numarasını alabilmek için günlerce uğraşılmış, buluşma ayarlanmış (kızın vazgeçmesi sonucu iptal olmuş) kısaca arkadaş kurbanı olduğunu söylüyor.
Bütün bunlar üzerine beni en çok sinirlendiren şey de olay hakkında döndürdükleri iğrenç muhabbet, tahmin edersiniz
Bu kız kovalama diye tabir ettiğim şeyi yadırgamasa da kendisinin asla yapmayacağını iddia ediyor, ama arkadaşlarına hayır diyebilmeyi öğrenememiş malesef.
Özetlemek gerekirse arkadaşlarının ısrarı üzerine çöpçatanlık yapmayı kabul etmiş, bir kızın numarasını alabilmek için günlerce uğraşılmış, buluşma ayarlanmış (kızın vazgeçmesi sonucu iptal olmuş) kısaca arkadaş kurbanı olduğunu söylüyor.
Bütün bunlar üzerine beni en çok sinirlendiren şey de olay hakkında döndürdükleri iğrenç muhabbet, tahmin edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?