Arkadaş çevresi karakteri yansıtır mı?

tum arkadas cevresi mi boyle,
yoksa gruplarinda bir kisi mi.

bir kisi ise insan hemen atamayabilir,
atiyorum grup eski lise arkadaslari,
buyudukce digerleri olgunlasmis, ama iclerinde birisi ergen kalmis hala,
tamam o kisiyi cok dislamiyorlardir hala gorusuyorlardir sorun yok bence.

ama adamin tum cevresi bu sekilde ise kendisinin farkli olduguna inanmak gercekten zorlasiyor.

bir de ne olursa olsun,
arkadaslarinin arkasindan konusan adama da ayrica guvenmem.
Kisi kendisine saygisindan oncelikle, evet benim arkadasim soyle boyle ama ben onu bu sekilde kabul ediyorum demeli.

Bu kız kovalama diye tabir ettiğim şeyi yadırgamasa da kendisinin asla yapmayacağını iddia ediyor, ama arkadaşlarına hayır diyebilmeyi öğrenememiş malesef.
Özetlemek gerekirse arkadaşlarının ısrarı üzerine çöpçatanlık yapmayı kabul etmiş, bir kızın numarasını alabilmek için günlerce uğraşılmış, buluşma ayarlanmış (kızın vazgeçmesi sonucu iptal olmuş) kısaca arkadaş kurbanı olduğunu söylüyor.
Bütün bunlar üzerine beni en çok sinirlendiren şey de olay hakkında döndürdükleri iğrenç muhabbet, tahmin edersiniz

Sen bu kişiyle yolun başındasın anladığım kadarıyla , senin yerinde olsam orta seviye bi sertlikle tepkimi koyardım o zaman .

Değip değmeyeceği sonra belli olur zaten , karı kız muhabbetini böyle pelesenk etmiş bi tipler sanırım.

Boşvermen en güzeli olabilir sanki , yine sen bilirsn .

Doğrudur, erkekler arkadaşlarını karakterine göre değil yanında durup duramıcağına, vakit geçirirken ne kadar eğlendiğine kısaca kendi benzerini değilde dostunu arar.

Sevgili kk kadınları
Bozuk bir arkadaş çevresine sahip ama onların tam aksi olduğunu iddia eden biri sizce doğruyu söylüyor mudur?
Bozuk demekteki en önemli kastım, kız kovalayan, kendi kız arkadaşlarını aldatmayı huy edinmiş bir çevre
Başka önemli hususlar olsa da beni en çok ilgilendiren kısım bu.
Bu kişi, ben onlar gibi değilim diyorsa doğru söyleme ihtimali var mıdır?
Tülay Kök söyle demisti"Bir gün o da arkadaşları gibi davranırsa katlanabilir miyim?" Malesef herkes kendi gibi arkadaşlarla arkadaşlık ediyor özellikle bir durusu yoksa uydumakilli ise arkadaşları ile benzer hallerini sakliyordur sadece

Back
X