Arkadaş Çevresi Yalnızlığı

22 yaşındayım 23'e girmek üzereyim.

Bence böyle şeyleri dert ertme kendine daha çok yalnızlık yaşayacaksın. Bak ben annemi kaybettim ne teyzelerim ne kuzenlerim bir daha kapımızı açmadılar. Hatta amcamın kızı tavır aldı bize nedenini bile bilmiyorum.Sadece kardeşlerim var o kadar. Hayatına şükret. Arkadaşlıklarda da kimseye fazla eğilme onlar sana ne kadar yaklaşırsa o kadar yaklaş. kimseye fazla ilgi değer iyi gelmiyor.

Haklısınız, annenize allah rahmet eylesin, başınız sağolun, dediklerinizi tutacağım aklımda.

Benimde öyle arkadaşlarım oldu ve önceleri anlayışlı oldum baktım iyi niyetim suistimal ediliyor hepsini tek tek çıkardım hayatımdan. Konuştuğum bir kaç yakın arkadaşım var fazlasına ihtiyacım yok kafam rahat tavsiye ederim.

Benim yakın gördüğüm arkadaşlarım bile yapıyor ki suistimali sonra ben üzülüyorum

Bunu bende yasadim düğünlerde yardim etti kostüm oradan oraya herşeyi yaptim zira bana gelince düğününe gelmedi gelmedikleri için de ziyaret etmek istediler bende kabul etmedim istemiyorum dedim gittiler işde böle arkadaşlıklar benim hayatimda yer bile yok arkadaş x sehire gelcekmis beni de cagirdi orda bulusalim hamileyim evime gelsin demi oda gelemem diyor kesimde yollamak diyor

Ben kendi adıma şu ana dek az arkadaşlık kursaydım cidden okullarda daha başarılı olurdum, not değil, arkadaşlık önemli diyerek hep kendimi 2.plana attım, bence hiç 2.plana atmamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…