• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaş edinme sorunu

tatli_cadi_merve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
16
0
36
İzmir
Merhaba, ben 19 yaşında üniversite öğrencisiyim. Arkadaş edinememe problemim var. İnsanlarla çok kolay samimi olamıyorum. Özellikle de erkeklerle. Sevgilim var ama benim sorunum erkeklerle normal arkadaşlık kuramamam. Kızlardan da sayılı görüştüğüm arkadaşım var. Oysa çoğu kişiye bakıyorum büyük arkadaş grupları var çok özeniyorum. Benim çekingen olmamdan mı kaynaklanıyor bu bilmiyorum. Ben de kız erkek bir sürü arkadaşım olsun istiyorum. Kimseyi arayıp sormasam telefonum hiç çalmaz kimseden mesaj gelmez kendimi çok yalnız hissediyorum. Sevgilim hiç benim gibi değil o çok sosyal herkes onu çok sever. Beni de arkadaşlarıyla tanıştırıyor ama ben samimi olamıyorum arkadaşlarıyla ne yapmalıyım?

tanışmaktan ziyade takılmak önemli..sevgilinin sosyalleşiği sürekli görüştüğü arkadaşlarıyla takıl bir konuşmazsın iki sonrasında paylaşımlar arttıkça ortamlara katılman çoğalır..

arkadaşlarını çoğaltabileceğin fırsatlar çıkıyorsa sorun yok=)

sıcakkanlı ve hoşsohbet olmak önemli. çekingenliğinden dolayı oluyordur, biraz rahat olmaya çalış

bende senin gibi çekingenim çok konuşkan sayılmam genelde neşeli espirili ağzı iyi laf yapan insanlar daha kolay arkadaş ediniyorlar ama benden sana bir abla tavsiyesi çok arkadaş sahibi olmaktansa az ve öz dostun olsun daha iyi canım:34:

Kuru kalabalığa özenme derim ben, yani arkadasında dediği gibi az ve öz olsun daha ıyı aksı takdırde basın sıkıstığında kalabalık ıcınde yalnız kalırsın arkadaslarının cok olmasına değil sağlam olmasına bak.. Ben cok sıcakkanlıyım sevecenım espriliyim birisiyle 2 dk muhabbet etsem yeter cok cabuk sevdiririm kendımı zamanında cok arkadas edındım ama zor anımda kımse yoktu yanımda! Şimdi ona göre secıyorum dostlarımı sil bastan kuruyorum cevremi.. Bu da sana bı teselli olsun:)

Önemli olan nekadar saglam dostlugun var..Yanii çogunlugundan ziyade saglam olsun 2 dostun olsun... Herşeyy çıkar ilişkileri olmuş valla..Sosyal yaşamdada iş yaşamındada bazen en yakın çevrende bile. Maalesef böylee:(

Bende:19: özellikle kimse arkadas olmasın diye cok resmi davranırım istesem hemen olurlar ama ben sevmiyorum cok fazla iki tane olsun öz olsun

Back
X