Bölümünüz ve fakülteniz neydi özel olmazsa ?Sınıf kaç kişi
Ben 300 kişilik sınıfta okudum da çoğu kişi okula gelmez gelenler de birbirini tanımazdı
Küçük gruplar olur onlar dağılır yenileri kurulurdu vs
Soru sorun lazım olanı isteyin laf atın
Olağan davranın kimse yamanmaya çalışıyor demez
Notları nereden alacağız
X copy den
o nerede biliyor musunuz
biz de gideceğiz tam bilmiyoruz soracağız oralarda
ben de sizinle geleyim o zaman
Biraz kendine güven sadece hepsi bu. ..
Kendine güvenin olmadığı için böyle.rahat neşeli olursan arkadaşların olur zaten.
Aman boş ver arkadaşı hepsi kuru gürültü
Ben öğrenciyken hic yalniz kalmazdim mutlaka bir iki tane de olsa samimi arkadasim olurdu. Ama uni. Zamanindan kalma bir takinti sindi kimseye guvenmiyorum cevrem de yok yalnızım. Ogrenciyken kolay muhabbet kurukur aslinda. Derslerle ilgili bir soru sor mesela, bizde yemekhane muhabbeti cok olurdu ordakilerle aynu masaya otur konulara dahil ol. Aralarda gozune birini kestir hadi bir kahve alalim de. Cikista gezmeyi falan teklif et. Sabah arkadaslarina slm ver gunaydin nbr falan... biz sinema gunu ayarlardik slmlastigim kizlara teklif ederdim. Gelmezlerse ertesi gun film hakkinda konusurdum. Bide bizim yurdun yemekleri guzeldi kacak arkadas alirdim iceri, odam ders calismaya musaitti . Bir de dersleri iyi olanlar da gozde olur ya da cok eglenceli konuskan tipler. Basit basit tavsiyeler kendi okul yillarimdan. Bir iki kisiyle samimi olunca kendini onlara baglama herkese slm ver .
Şu dediğinizi birebir yaşadım özelden yazabilirsiniz hatta. 1. sınıfta 2 samimi arkadaşım vardi beraber tatile vs gittik sınıfta adını bildiğim insan sayısı 5i geçmez o vaziyetteydi. 2. sınıfta kavga ettik ve herşey değişti birkaç ay sizin gibi düşündüm benle iletişim kurmaya çalışanlar vardı ama birilerine yamaniyor gibi hissetmek istemedim. O sırada da haftasonu çalıştığım yer vardı patron bana arkadaşlarını getir calismaya dedi tek memnun oldugu eleman bendim. Sonra tum sınıfla başta erkekler olmak üzere arkadaş oldum çünkü onlar çalışmaya müsaitti. 3e giderken yeni bir kız grubu olusturduk ve sınıfla iyi geçinerek mezun oldum.
Diyeceğim o ki herşey aksine dönebilir yeter ki sabret
Bence fazla durma bu konunun ustunde...ama derslerle ilgili soru sor ve daha guleryuzle yaklas siniftakilere boylelikle duzelir durumun...ama sirf arkadas olsun diye de frekanslarinin uymadigi kisilerle dr vakit gecirme...o daha cok zarar verir sana
Sınıf kaç kişi
Ben 300 kişilik sınıfta okudum da çoğu kişi okula gelmez gelenler de birbirini tanımazdı
Küçük gruplar olur onlar dağılır yenileri kurulurdu vs
Soru sorun lazım olanı isteyin laf atın
Olağan davranın kimse yamanmaya çalışıyor demez
Notları nereden alacağız
X copy den
o nerede biliyor musunuz
biz de gideceğiz tam bilmiyoruz soracağız oralarda
ben de sizinle geleyim o zaman
Sosyal fobin var galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?