- 20 Kasım 2021
- 1.236
- 867
- 73
- Konu Sahibi Mavikelebenk
-
kpssye girmiştim şuan ilanlara başvuru yapıyorum iş için. ailemle haftada 1 ancak görüşebiliyoruz çalışıyorlarİş ortamınız, komşularınız, ailenizle aranız nasıl? Sıcak biri misiniz, soğuk biri mi? Çevre edinecek adımlar atın.
Hangi semtten hangi semte taşındınız arkadaşlarınızı hangi şehirlere yerleşti mesela size çok mu uzakHerkese merhaba. Ankarada oturuyorum oturduğum semtten başka bir semte taşındım. Arkadaşlarımın da çoğu evlendi şehir dışına yerleşti. Üni deseniz ordakilerin de hepsi uzakta anca telefonla iletişim kurabiliyoruzburda gerçekten kafa dengim olan ,beraber kahve içip saatlerce sohbet edebileceğim arkadaşlar edinmek istiyorum önerileriniz nelerdir
çok teşekkürlerMerhaba ben de burada arkadaşlarım evlendiği ve arkadaşsız kaldığım için bir konu paylaşmıştım. Sonra biri özelden bana şu mesajı gönderdi.
Sergiler gezdim, tiyatrolara gittim, okuduğum şehri gezdim, etkinliklere katıldım(ki çoğu kurstu) ve bu şekilde iletişim becerim güçlenmeye başladı. Farklı insanlar ve hayatlar tanıdıkça kendimde insanlara biraz da olsa güvenecek cesareti buldum. Zamanla okuldakilerle de çok samimileştim. 4 sene boyunca gerçekten çok başarılı oldum ve aynı zamanda sosyal bir insana dönüştüm. Şimdi son sınıf öğrencisiyim. Çok daha girişken ve arkadaş çevremde aranan bir insanım. Eskiden bu tür deneyimlerin üstümde böyle bir etki yaratacağını hiç düşünemezdim... Şimdi daha iyi anlıyorum ve iyi ki yapmışım diyorum. Pek çoğunu yalnız yapmam da özgüvenimi arttırmıştı. Bu tür etkinliklere katılmasını teşvik ettiğim ve tanıştığım yeni insanlarla arkadaş olmaya başlamıştım.
Mesajını gönderdi ve bunu eskiden sitede bir üye paylaşmış yardımı olur diye düşündüm diyerek benimle paylaştı ona da buradan teşekkürlerimi iletiyorum.
evet en yakınıyla aramda 4 saat var otobüsle. evli barklı insanlar olunca görüşmek çok zor oluyor şehir dışıHangi semtten hangi semte taşındınız arkadaşlarınızı hangi şehirlere yerleşti mesela size çok mu uzak
etimesguttayımBen de Ankara'da yaşıyorum dediğiniz gibi büyük şehir olunca bir de iletişim kurmak, komşuluk vs. daha zor oluyor. Ben artık iş arkadaşlarımla çok sık vakit geçiriyorum bir işe girerseniz ordaki mesai arkadaşlarınızla bir dostluk kurabilirsiniz. Onun dışında kursları önerebilirim. Hangi semtte yaşıyorsunuz?
çeşitli sosyal aktivitelere girin, üye olun, yardım derneklerine girip gönüllü olarak çalışabilirsiniz. bunlar sizi sosyaleştirir.Herkese merhaba. Ankarada oturuyorum oturduğum semtten başka bir semte taşındım. Arkadaşlarımın da çoğu evlendi şehir dışına yerleşti. Üni deseniz ordakilerin de hepsi uzakta anca telefonla iletişim kurabiliyoruzburda gerçekten kafa dengim olan ,beraber kahve içip saatlerce sohbet edebileceğim arkadaşlar edinmek istiyorum önerileriniz nelerdir
Bende aynı durumdayım şu an atama bekliyorum çalışmıyorum da bir işte. Sosyalleşmek için dikiş kursuna yazıldım ama hep benden çok çok büyük teyzeler ablalar var evli barklı. Ortamı hiç açmadı beniHerkese merhaba. Ankarada oturuyorum oturduğum semtten başka bir semte taşındım. Arkadaşlarımın da çoğu evlendi şehir dışına yerleşti. Üni deseniz ordakilerin de hepsi uzakta anca telefonla iletişim kurabiliyoruzburda gerçekten kafa dengim olan ,beraber kahve içip saatlerce sohbet edebileceğim arkadaşlar edinmek istiyorum önerileriniz nelerdir
Herkese merhaba. Ankarada oturuyorum oturduğum semtten başka bir semte taşındım. Arkadaşlarımın da çoğu evlendi şehir dışına yerleşti. Üni deseniz ordakilerin de hepsi uzakta anca telefonla iletişim kurabiliyoruzburda gerçekten kafa dengim olan ,beraber kahve içip saatlerce sohbet edebileceğim arkadaşlar edinmek istiyorum önerileriniz nelerdir
yaaBende aynı durumdayım şu an atama bekliyorum çalışmıyorum da bir işte. Sosyalleşmek için dikiş kursuna yazıldım ama hep benden çok çok büyük teyzeler ablalar var evli barklı. Ortamı hiç açmadı beni
evet lösevde gönüllüyüm zaten. ama çalışmalara katılım sağlamıyodum. sanırım gidicem artık :)çeşitli sosyal aktivitelere girin, üye olun, yardım derneklerine girip gönüllü olarak çalışabilirsiniz. bunlar sizi sosyaleştirir.
Ankara güzeldir ya ankarada olanlar yazsa tanışır arkadaş oluruz valla güzel olur :)Bu forumda nedense çok fazla ankarada yaşayan var. Onlarla tanışıp arkadaş olabilirsiniz aslında. Yaşaması çok güzel bir şehir sanırım. Kim yazsa Ankara’da çıkıyor
siz etimesgutun neresindesiniz bağlıca taraflarını biliyor musunuz nasıldırAnkara güzeldir ya ankarada olanlar yazsa tanışır arkadaş oluruz valla güzel olur :)
valla çok iyi olur. hem siz yardım etmiş olursunuz hem de siz faydalanmaış olursunuzevet lösevde gönüllüyüm zaten. ama çalışmalara katılım sağlamıyodum. sanırım gidicem artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?