primavera27 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 13 Temmuz 2014 Mesajlar 122 Emoji Skoru 21 Puanlar 98 Yer İstanbul 23 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi primavera27 #1 Arkadaslar aranizda yeniyim ve birini arkadas olarak nasil ekleyecegim;( Veya arkadaslik taleplerimi nerden gorecegim lutfen yardim Acaba telefondan girdigim icin mi sorun yasiyorum Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar aranizda yeniyim ve birini arkadas olarak nasil ekleyecegim;( Veya arkadaslik taleplerimi nerden gorecegim lutfen yardim Acaba telefondan girdigim icin mi sorun yasiyorum Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
M miss piggy Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Ağustos 2014 Mesajlar 13 Emoji Skoru 1 Puanlar 13 5 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi primavera27 #2 aynen arkadaş nasıl ekleyeceğim beeeeeeeeeennnnnn hiç bilmiyorum! ayrıca kimsenin albümlerini vs.vs.lerini göremiyorum !
aynen arkadaş nasıl ekleyeceğim beeeeeeeeeennnnnn hiç bilmiyorum! ayrıca kimsenin albümlerini vs.vs.lerini göremiyorum !
E Esiinnn Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Eylül 2014 Mesajlar 2 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 38 10 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi primavera27 #3 Aynen ben De hem kişi ekleyemiyorum hem de foto ları göremiyorum :/