- 25 Aralık 2017
- 279
- 292
- 18
- Konu Sahibi Sucuku pasta
-
Öncelikle yanlış anlattım o kısmı sanırım benim şüphem eşinden daha cok arkadaşımın anlatması değil onun kendi telefonu alıp okuması şüphem eşiniz size deseki misal telefonu bi verebilirmisin bişey kullanıcam dese vermeslzmisini o ara alsa okusa her halt kelimesi hoc hoş değil ayrıca tutup mahremiyetimi anlatmıyorum ama insan sohbet ediyor. Eskiye göre ben zaten daha dikkatliyim emin olun bu kadar sert olmanız gerekmezMesafeden kastin her halti anlatmaksa evet. Ozel seylerini anlatma artik. Madem cenesini tutamiyor :/
Benim huzursuz olduğum konu eşi çünkü arkadaşımdan bi zarar görmedim. Mesela örnek vereyim biz arkadaşlarla sohbet ediyorduk arkadasimla evde tartışmiş telefonunu ekinden almış bütün gruplardan çıkarmış ben arkadaşımı cikti sandım neden ciktidedigimde beni arayıp kaba kaba konüstü esi arkadasim mahcup olup özürler diledi bunda arkadaşımın bir suçu olamaz bunun gibi şeylerBana bir zararı olmadı diyorsunuz ama başlıbaşına zarar.
Zararı var ki huzursuz olup konu açıyorsunuz.
Kişiliği kötü biri zaten yoksa ben hiç bir zaman en özelimi anlatmadım ki artık yeni yeni daha çok dikkat ediyorum. Kişiliği düzgün biri olsa bi sıkıntı yok başka arkadaşlarımda evli onlardan asla şüphe duymuyorum rahatça msj atabiliyorum.valla güvenme derim. neden biliyor musun?? benim de eşimin de teli ortada. sırf can sıkıntısından birbirimizin sosyal medya hesaplarında takılıyoruzarkadaşlarımızla ne konuştuk ne yaptık hepsini de anlatıyoruz. derdin arkadaşının eşinin duyma ihtimaliyse duyuyordur. ha herkese yayma ihtimaliyse o da kişiliğine bağlı. biz konuşuruz konuları kapanır gider
Peki mesafe koymalimiyim arkadaşımla sizce aynı yerde olduğumuz için sık sık görüşüyoruz. Ben en özelimi asla anlatmam ama insan konuşması gereken şeyler illa paylaşıyor düzgün bir eşi olsa asla bir sıkıntım olmazdı anlatsa bile gidipte dedikodu yapmazdı diğer arkadasimlarindan hoc böyle. Bir şüphe duymuyorum çünküÇenesıını tutamıyorsa anlatma özelini asla.
Ee size ne? Karikoca aralarinda halletsinlerBenim huzursuz olduğum konu eşi çünkü arkadaşımdan bi zarar görmedim. Mesela örnek vereyim biz arkadaşlarla sohbet ediyorduk arkadasimla evde tartışmiş telefonunu ekinden almış bütün gruplardan çıkarmış ben arkadaşımı cikti sandım neden ciktidedigimde beni arayıp kaba kaba konüstü esi arkadasim mahcup olup özürler diledi bunda arkadaşımın bir suçu olamaz bunun gibi şeyler
Kişiliği kötü biri zaten yoksa ben hiç bir zaman en özelimi anlatmadım ki artık yeni yeni daha çok dikkat ediyorum. Kişiliği düzgün biri olsa bi sıkıntı yok başka arkadaşlarımda evli onlardan asla şüphe duymuyorum rahatça msj atabiliyorum.
Eşinin okumasında mahsur olmayan seylerı yaz . Diğrleriini telefonda ara söyle . Onlarıda mı anlatıyo ?Peki mesafe koymalimiyim arkadaşımla sizce aynı yerde olduğumuz için sık sık görüşüyoruz. Ben en özelimi asla anlatmam ama insan konuşması gereken şeyler illa paylaşıyor düzgün bir eşi olsa asla bir sıkıntım olmazdı anlatsa bile gidipte dedikodu yapmazdı diğer arkadasimlarindan hoc böyle. Bir şüphe duymuyorum çünkü
Teşekkür ederim artık daha çok dikkat ediyorum.madem kişiliksiz bir eşi var sıradan muhabbetin dışına çıkma
Bu cümleden sonra okumadım!Yani adam evde oturup dedikodu yapıyor kadın gibi
Yani şimdi tam olarak basit şeyleri de anlatıyor mu bilemiyorum.Eşinin okumasında mahsur olmayan seylerı yaz . Diğrleriini telefonda ara söyle . Onlarıda mı anlatıyo ?
Off unların başka işi yokmu yaa karı koca karşılıklı oturup dedikodu mu yapıyo
Ne yazık ki böyle çünkü evli ama çalışmıyor Birtane bile arkadaşı yok hergün evde olursa meşguliyet olmayınca böyle şeyler yapar. Hani bu kısmı beni ilgilendirmez ama eşinin arkadaşlarının hayatlarını didikleme peşinde sade rahatsız olan ben değilimBu cümleden sonra okumadım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?