Arkadaş Eşi..

Arkanda iz bırakma o zaman.
Yazarak değil de
Ya yüz yüze
Ya da telde konuş arkadaşınla.
Beyefendi de meraktan çatlasın
Bide derler ki kadınlar dedikoducu vallahi böyle tip erkekler bin kat daha dedikoducu zaten eskiye göre akıllandım çok daha dikkat ediyorum. Zaten eminim ki çatlıyordur

O adamın kişiliğinde sorunlar olabilir fakat siz "kadın gibi dedikodu yapıyor" dediğinizde o adamı değil aksine tüm kadınları aşağılamış oluyorsunuz.

Ve bu durum o kadar sıradanlaşmış ki bu çirkin sözü söylerken rahatsız bile olmuyorsunuz.

Bide derler ki kadınlar dedikoducu vallahi böyle tip erkekler bin kat daha dedikoducu zaten eskiye göre akıllandım çok daha dikkat ediyorum. Zaten eminim ki çatlıyordur

Tabii canım
Benim hakkımda mı konuşuyorlar?
Benden dert yanıyor mu acaba?
Gibi çeşitli sorularla cebelleşiyordur o şimdi

Erkeğin dedikodusu da çok pis oluyor diye bi klasik de ekleyeyim

Kesinlikle benimde eşimde bir kere alıp karıştırdigini görmedim bende onunkini karıştırmam. Eskiye göre daha dikkatli oluyorum dediğiniz gibi kafam daha rahat hiç bir zaman en özelimizi anlatmadım kimseye anlatmam ama insan ister istemez sohbet ediyor günlük şeylerden falan

?

Okuyordur. Eşim benimkileri okumuyor nedense ama ben kisisel telefonu ve iş telefonundaki herbiseyleri okuyorum. Okunmasını istemeyeceginiz seyleri yazmayin. :)

Tam ben yazacaktım, bilinciniz için teşekkürler :)

Valla benim 65 yaşındaki babam 55 yaşındaki annemin telini kurcalıyor, tüm whats up mesajlarını da okuyor annemi gruptan çıkartıyor vs ve bu adam sıfır teknoloji bilgisiyle bunu yapıyor arkadaşınızın eşinin hepsini okuduğuna eminim.

Yani sakıncalı birşey yazmıyorum ama ister istemez sohbet oluyor. Hani vurguluyorum diğer arkadaslarimida katarak msjlarinizi silin diye.

Kadın gibi dedikocu diyerek aşağılamaya çalıştığınız adamla evli arkadaşınız.
Ya böyle kabul edeceksiniz ya uzaklaşacaksınız.
Yüz yüze olmadıkça çok özel hiçbir şey paylaşmayın.

Ayrıca bir kadın platformunda bir erkeğe kötü bir sıfat yakıştırırken bütün hemcinslerinize de aynı kötü sıfatı yakıştırdınız.

Sizin düşünce şeklinizde en az o dedikocular kadar rahatsız edici...

Yeri geliyor telefonda arkadasimiza ozel bir mesele anlatiyoruz bu yuzden nisanli oldugumuz donemde esimle konusmustum telefonumun yada sosyal medya hesaplarimin sifresini vermem senden de istemem. Benim bir ozelim yok belki ama bir suru kiz arkadasim var ozel birsey sorduysa senin okumandan hoslanmam dedim. İkimizde saygi diyuyoruz birbirimize oyle olmali bence. Ama siz madem supheye dustunuz ozelinizi mesaj olarak yazmayin..

O kadar güzel anlamışsınız ki konumu kesinlikle ben hani arkadaşımın eşinin karakterini öğrendiğim için asla anlatmam. Bende mesela eşime dedim bu konuda sonuçta ister istemez resimde atıyor doğru bulmuyorum karistirilmasini. Bende artık zamanla git gide karakterine ister istemez şahit olduğum için çok daha dikkatliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…