- 25 Aralık 2017
- 279
- 292
- 18
- Konu Sahibi Sucuku pasta
-
Bide derler ki kadınlar dedikoducu vallahi böyle tip erkekler bin kat daha dedikoducu zaten eskiye göre akıllandım çok daha dikkat ediyorum. Zaten eminim ki çatlıyordurArkanda iz bırakma o zaman.
Yazarak değil de
Ya yüz yüze
Ya da telde konuş arkadaşınla.
Beyefendi de meraktan çatlasın
O adamın kişiliğinde sorunlar olabilir fakat siz "kadın gibi dedikodu yapıyor" dediğinizde o adamı değil aksine tüm kadınları aşağılamış oluyorsunuz.Ne yazık ki böyle çünkü evli ama çalışmıyor Birtane bile arkadaşı yok hergün evde olursa meşguliyet olmayınca böyle şeyler yapar. Hani bu kısmı beni ilgilendirmez ama eşinin arkadaşlarının hayatlarını didikleme peşinde sade rahatsız olan ben değilim
Bide derler ki kadınlar dedikoducu vallahi böyle tip erkekler bin kat daha dedikoducu zaten eskiye göre akıllandım çok daha dikkat ediyorum. Zaten eminim ki çatlıyordur
Kesinlikle benimde eşimde bir kere alıp karıştırdigini görmedim bende onunkini karıştırmam. Eskiye göre daha dikkatli oluyorum dediğiniz gibi kafam daha rahat hiç bir zaman en özelimizi anlatmadım kimseye anlatmam ama insan ister istemez sohbet ediyor günlük şeylerden falanBu adamlara guven olmaz okuyabilir
Benim esim telefonumu asla eline almaz ama ben gruplarda ozel birsey konusulduysa cocuklarin dahi olsa resim atildiysa silerim
Ama karsimdakinin yapacagindan emin degilim
Okunmasini istemedigin seyleri yazma en iyisi kafan rahat olur
Kesinlikle çok katılıyorum sizeTabii canım
Benim hakkımda mı konuşuyorlar?
Benden dert yanıyor mu acaba?
Gibi çeşitli sorularla cebelleşiyordur o şimdi
Erkeğin dedikodusu da çok pis oluyor diye bi klasik de ekleyeyim
Aynı şeyi yazıyordum.Bu cümleden sonra okumadım!
?Hayırlı Günler Arkadaşlar, Öncelikle Gününüz Bereketli Geçsin İnşallah..
Benim uzun zamandır aklımı kurcalayan birşey var sizlerin de fikirlerini almak istiyorum.
Uzun olursa eğer hakkınızı helal edin. Benim yakın olduğum bir arkadaşım var lise arkadaşım ikimizde bulunduğumuz şehire evlendik o yüzden sık sık beraber vakit geçiriyoruz. Bu arkadaşımın eşi sorunlu biri karakter olarak işsiz güçsüz daha bir sürü sıkıntılar var. Beni ilgilendiren konusu ise, bizim ortak watsap grubumuz var Yeri geldi herşeyi konuşuluyor ama sonra pişman oluyorum acaba msjlarimizi okur mu die endişe ediyorum çünkü bunu hissettirecegi baya bişeylere şahit oldum. Arkadaşımda sonsuz güvenmiyorum çünkü daha önce bizim hakkımızda ufak birşeyi paylaşmış kocası da saolsun başka bir arkadaşa sosyal medyada eşiyle paylaştıklarını anlatmış. Yani adam evde oturup dedikodu yapıyor kadın gibi evini gecindirip sorumluluk almak yerine. Mesela arkadaşımla kaç kere nereye gittiysek burnundan getiriyor hem msjlar la hemde aramalarla taciz ediyor hayatımda böyle bir insan görmedim daha önce arkadaşımı uyardım bu konuda da hani konuştum arkadaşı olarak söyledim. Daha bir sürü buraya sığdiramayacagim şeyler var. Arkadasligimida kesemiyorum çünkü arkadaşımın bana bir zararı olmadı ama eşinin davranışları da hoşuma gitmiyor. Çünkü bunu arkadaş ortamina yansitiyor yoksa arkadaşımın hayatı beni ilgilendirmez. Söze sormak istediğim arkadaşınla arama mesafe koymalimiyim ?
Tam ben yazacaktım, bilinciniz için teşekkürler :)O adamın kişiliğinde sorunlar olabilir fakat siz "kadın gibi dedikodu yapıyor" dediğinizde o adamı değil aksine tüm kadınları aşağılamış oluyorsunuz.
Ve bu durum o kadar sıradanlaşmış ki bu çirkin sözü söylerken rahatsız bile olmuyorsunuz.
Hayırlı Günler Arkadaşlar, Öncelikle Gününüz Bereketli Geçsin İnşallah..
Benim uzun zamandır aklımı kurcalayan birşey var sizlerin de fikirlerini almak istiyorum.
Uzun olursa eğer hakkınızı helal edin. Benim yakın olduğum bir arkadaşım var lise arkadaşım ikimizde bulunduğumuz şehire evlendik o yüzden sık sık beraber vakit geçiriyoruz. Bu arkadaşımın eşi sorunlu biri karakter olarak işsiz güçsüz daha bir sürü sıkıntılar var. Beni ilgilendiren konusu ise, bizim ortak watsap grubumuz var Yeri geldi herşeyi konuşuluyor ama sonra pişman oluyorum acaba msjlarimizi okur mu die endişe ediyorum çünkü bunu hissettirecegi baya bişeylere şahit oldum. Arkadaşımda sonsuz güvenmiyorum çünkü daha önce bizim hakkımızda ufak birşeyi paylaşmış kocası da saolsun başka bir arkadaşa sosyal medyada eşiyle paylaştıklarını anlatmış. Yani adam evde oturup dedikodu yapıyor kadın gibi evini gecindirip sorumluluk almak yerine. Mesela arkadaşımla kaç kere nereye gittiysek burnundan getiriyor hem msjlar la hemde aramalarla taciz ediyor hayatımda böyle bir insan görmedim daha önce arkadaşımı uyardım bu konuda da hani konuştum arkadaşı olarak söyledim. Daha bir sürü buraya sığdiramayacagim şeyler var. Arkadasligimida kesemiyorum çünkü arkadaşımın bana bir zararı olmadı ama eşinin davranışları da hoşuma gitmiyor. Çünkü bunu arkadaş ortamina yansitiyor yoksa arkadaşımın hayatı beni ilgilendirmez. Söze sormak istediğim arkadaşınla arama mesafe koymalimiyim ?
O adamın kişiliğinde sorunlar olabilir fakat siz "kadın gibi dedikodu yapıyor" dediğinizde o adamı değil aksine tüm kadınları aşağılamış oluyorsunuz.
Ve bu durum o kadar sıradanlaşmış ki bu çirkin sözü söylerken rahatsız bile olmuyorsunuz.
Yani sakıncalı birşey yazmıyorum ama ister istemez sohbet oluyor. Hani vurguluyorum diğer arkadaslarimida katarak msjlarinizi silin diye.Valla benim 65 yaşındaki babam 55 yaşındaki annemin telini kurcalıyor, tüm whats up mesajlarını da okuyor annemi gruptan çıkartıyor vs ve bu adam sıfır teknoloji bilgisiyle bunu yapıyor arkadaşınızın eşinin hepsini okuduğuna eminim.
Kendi aşırı özelimi asla anlatmam ama ister istemez arkadaşımın birşey sorduğu oluyor cvp vermesem olmuyor eskiye göre daha tedbirli ve dikkatliyim tabikideKendi özelini anlatma ya da yüzyüze geldiğinizde anlat
Dikkati elden bırakmadan arkadaşınla ilişkini o şekilde dizayn etKendi aşırı özelimi asla anlatmam ama ister istemez arkadaşımın birşey sorduğu oluyor cvp vermesem olmuyor eskiye göre daha tedbirli ve dikkatliyim tabikide
Kesinlikle artık daha dikkatli olucam.Dikkati elden bırakmadan arkadaşınla ilişkini o şekilde dizayn et
Çok teşekkür ederim daha dikkatli olucam artıkOkuyordur. Eşim benimkileri okumuyor nedense ama ben kisisel telefonu ve iş telefonundaki herbiseyleri okuyorum.Okunmasını istemeyeceginiz seyleri yazmayin. :)
O kadar güzel anlamışsınız ki konumu kesinlikle ben hani arkadaşımın eşinin karakterini öğrendiğim için asla anlatmam. Bende mesela eşime dedim bu konuda sonuçta ister istemez resimde atıyor doğru bulmuyorum karistirilmasini. Bende artık zamanla git gide karakterine ister istemez şahit olduğum için çok daha dikkatliyimYeri geliyor telefonda arkadasimiza ozel bir mesele anlatiyoruz bu yuzden nisanli oldugumuz donemde esimle konusmustum telefonumun yada sosyal medya hesaplarimin sifresini vermem senden de istemem. Benim bir ozelim yok belki ama bir suru kiz arkadasim var ozel birsey sorduysa senin okumandan hoslanmam dedim. İkimizde saygi diyuyoruz birbirimize oyle olmali bence. Ama siz madem supheye dustunuz ozelinizi mesaj olarak yazmayin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?