• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaş - evli adam - yasak aşk

elmali_kek_yiyemeyen_kiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
9
1
1
39
herkse iyi geceler hanımlar, benim 10 senlik bayan bir arkadaşım var, bu hanımefendi 40 yaşlarında bekar, zamanında uzun ve kısa süreli ilişkileri olmuş, üniversite mezunu kültürlü ve bir şirkette çalışan bir bayan.

bayan arkadaşımın sevgilisi olan adam ise, evli 50 yaşlarında çocuğu olan bir adam. adam da aynı şekilde üniversite mezunu, kültürlü, kibar bir bey, oda başka bir şirkette çalışıyor.

aklımın almadığı nokta ise, arkadaşımın sevgilisi olan evli adamın eşi, kocasının sevgilisini olduğunu biliyor ve bu duruma ses çıkarmıyor. hatta arkadaşım, sevgilisi adamın eşi ile telefonda 4-5 kere görüşmüş, konuşmuşlar, bir birlerine iyi dileklerini iletmişler, sizce bu nasıl bir dünya... tamam bekar, birbirlerini seven iki insanın cinsel ilişkisini anlarım, hatta sevgililerin evli olmadan aynı evleri de paylaşmalarını anlarım, o kadar geri kafalı bir kadın değilim ama bu olay bambaşka.

sormak istediğim sizin görüşleriniz nedir. etrafınızda böyle bir olay olsa, arkadaşınıza nasıl bir tepki verirsiniz.

canım adamın eşi, ilkokul mezunu orta seviye kültürlü, kapalı bir kadın.:eek:
Ee ne oluyor öyle olunca?
Şu insanları kategorize etmekten vazgeçin artık.
İnsan insandır.
Bana göre ikiside karaktersiz.
Bahsettiğiniz kişiyle de arkadaşlığımı keserdim.
Zira böyle ilişkilere affım yok. Bekar olan istediğini yapsın.

Konuya yorumum
Konya ovasi
Screenshot_2017-05-18-02-38-16-1.webp

Ee ne oluyor öyle olunca?
Şu insanları kategorize etmekten vazgeçin artık.
İnsan insandır.
Bana göre ikiside karaktersiz.
Bahsettiğiniz kişiyle de arkadaşlığımı keserdim.
Zira böyle ilişkilere affım yok. Bekar olan istediğini yapsın.

bayan arkadaşım 10 senelik arkadaşım. zamanında birlikte yediğimiz içtiğimiz insan, işte bir anda kesip atmak olmuyor. :(

bayan arkadaşım 10 senelik arkadaşım. zamanında birlikte yediğimiz içtiğimiz insan, işte bir anda kesip atmak olmuyor. :KK43:
İsterse 20 olsun.
Yaptığı doğru birşey değil. Ve bunu bile bile devam ettiriyorsa , üstelik eşiyle bile görüşmüş, birde birbirlerine iyi dileklerini iletmişler . Böyle bir insan benim arkadaşım olamaz. :kusmuk: Kendime saygısızlık olarak görürüm bunu.

İsterse 20 olsun.
Yaptığı doğru birşey değil. Ve bunu bile bile devam ettiriyorsa , üstelik eşiyle bile görüşmüş, birde birbirlerine iyi dileklerini iletmişler . Böyle bir insan benim arkadaşım olamaz. :kusmuk: Kendime saygısızlık olarak görürüm bunu.

arkadaşımı iyi bir insan olarak görüyorum. benimde serbest bir ilişkim var sonuçta. arkadaşım ile aynı evde kalıyoruz. ama yaptığını anlamlandıramıyorum. bakalım ilerleyen zamanlar ne gösterir.

arkadaşımı iyi bir insan olarak görüyorum. benimde serbest bir ilişkim var sonuçta. arkadaşım ile aynı evde kalıyoruz. ama yaptığını anlamlandıramıyorum. bakalım ilerleyen zamanlar ne gösterir.
Serbest ilişki başka birşey.
Metres olmak başka ;)

herhangi bir görüşüm yok, olsa da birşeyi değiştirmez. ben evli birine, sevgilisi olan birine bakamam, oldu ki aşık oldum birşey oldum mesela, duygularıma yenildim diyelim, o kişiyle ilişki kuramazdım. yapamam bunu kimseye yani, kendim acı çekerim daha iyi. zaten aşık bile olmuş olsam benim kaldırabileceğim birşey değil ki gündüz bana seni seviyorum diyen insan gece başkasının koynunda olacak filan, sinirlerim kaldırmaz.

bu kadar yani, dünya yeterince pis, ne yapabilirim böyle ilişkilere...

herkse iyi geceler hanımlar, benim 10 senlik bayan bir arkadaşım var, bu hanımefendi 40 yaşlarında bekar, zamanında uzun ve kısa süreli ilişkileri olmuş, üniversite mezunu kültürlü ve bir şirkette çalışan bir bayan.

Böyle ayrım yapmışsın ama şuan ikiside aynı seviye aynı genişlikte..

Kocam elimden kaçmasın diyedir o zaman, dünyadaki son adamı da o kaptı ya. Ataerkil bakış açısıyla yetişen kadınlarda oluyor bu. "Gezsin takılsın, hevesini alır bırakır nikahı bende" diye düşünenlerin sayısı az değil. Hele de kadının ekonomik özgürlüğü yoksa ve eşin de maddi durumu iyiyse. Arkadaşım dediğiniz kadın da ayrı midesiz, ne kadar "kültürlü" olursa olsun.

Back
X