• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaş - evli adam - yasak aşk

arkadaşımı iyi bir insan olarak görüyorum. benimde serbest bir ilişkim var sonuçta. arkadaşım ile aynı evde kalıyoruz. ama yaptığını anlamlandıramıyorum. bakalım ilerleyen zamanlar ne gösterir.
Maşallah mideler genişmiş

Şimdi adamın eşi ilkokul mezunu orta halli bir kadın demişsiniz, haliyle yaşı da 50 ye yakındır, ne kadar tasvip etmesem de nereye gitsin , bu yaştan sonra ne iş yapsın, düzenini nasıl bozsun o kadın. Çocuklar da büyüktür muhtemelen. Belki çocukları evlidir bile, nereye sığsın o kadın şimdi.

Her halükarda arkadaşınız hatalı, bi kere zina yaptığı. 2. Si adama hava hoş , bi arkadaşınızla bi karısıyla , gününü gün ediyor. Arkadaşınız amiyane tabirle metres olmuş ve burda yine aslında farkında olmasa da zararlı taraf kendisi, en ufak sıkıntı da açıkta kalacak olan yine kendi çünkü, diğer kadın ne olursa olsun nikahın kendine verdiği haklara sahip. Arkadaşınız hiçbir zaman yuva kuramayacak, bu şekilde çocuk sahibi de olmayacak. Yuva bozarak güya adı " aşk " altında kötülük yapıyor o kadına ama sonuçta zararda olan yine kendisi . Ben iki tarafta memnun sözünüze katılmıyorum, adamın eşi kendine dayatılan hayatı kabullenmek zorunda bırakılmış büyük ihtimal. Arkadaşınız da o kadının hakkına giriyor, bunun hesabını ödemek zor , bu da kul hakkı çünkü. Arkadaşınız iyi insan demişsiniz, iyi insanlar bunu yapmaz

İhanet zaten affedilmeyecek bir şeydir. Fakat hele ki evli insanların ihaneti gözümde iğrenç ötesi bir şey. Bu iğrençliği anlatacak kelime dahi bulamıyorum. Tiksinç. Kaç yıllık arkadaşınız olursa olsun, bence ilişkinizi kesmelisiniz. Karakteri düzgün olan bir hanım, böyle bir şey asla yapamaz. Arkadaşlarınızı karakteri düzgün olanlardan seçin. Adamın hanımı ise ayrı bir olay. Al birini vur ötekine.. aynı kafa hepsi.. pes.

Bence 'kültürlü' ve 'okumuş' arkadaşınız bu ilişkinin en berbat yerinde duruyor.
Madem kendini bilen, ayakları üzerinde duran çalışan bir kadın kendine layık gördüğü hayat bu olmamalı.
'Resmî eş', 'ilkokul mezunu' , 'kapalı' diye etiketlediginiz kadın bunu asla kabul etmemeli.
Ama Türkiye de yaşıyoruz, kocası zorluyor olabilir, gidecek yeri olmayabilir, utanıyor olabilir, onu yine bir nebze anlarım...
kendi ayakları üzerinde durabilse eyvallah eder miydi acaba? En azından bu kadının soru işareti kadar bir değeri var... arkadaşınız da o da Yok...

Size gelince, herkesin hayatı kendine, hiç bir arkadaşımın ilişkisine karışmam, benim ahlak sınırlarımın ötesine geçenle de mesafe koyar,görüşmem. Selam verse alırım ama o kadar...

Maşallah mideler genişmiş

Şimdi adamın eşi ilkokul mezunu orta halli bir kadın demişsiniz, haliyle yaşı da 50 ye yakındır, ne kadar tasvip etmesem de nereye gitsin , bu yaştan sonra ne iş yapsın, düzenini nasıl bozsun o kadın. Çocuklar da büyüktür muhtemelen. Belki çocukları evlidir bile, nereye sığsın o kadın şimdi.

Her halükarda arkadaşınız hatalı, bi kere zina yaptığı. 2. Si adama hava hoş , bi arkadaşınızla bi karısıyla , gününü gün ediyor. Arkadaşınız amiyane tabirle metres olmuş ve burda yine aslında farkında olmasa da zararlı taraf kendisi, en ufak sıkıntı da açıkta kalacak olan yine kendi çünkü, diğer kadın ne olursa olsun nikahın kendine verdiği haklara sahip. Arkadaşınız hiçbir zaman yuva kuramayacak, bu şekilde çocuk sahibi de olmayacak. Yuva bozarak güya adı " aşk " altında kötülük yapıyor o kadına ama sonuçta zararda olan yine kendisi . Ben iki tarafta memnun sözünüze katılmıyorum, adamın eşi kendine dayatılan hayatı kabullenmek zorunda bırakılmış büyük ihtimal. Arkadaşınız da o kadının hakkına giriyor, bunun hesabını ödemek zor , bu da kul hakkı çünkü. Arkadaşınız iyi insan demişsiniz, iyi insanlar bunu yapmaz

arkadaşımın sevgilisinin eşinin kirada evi ve bahçesi var hanımefendi. yani maddi durumu orta halli. evet çocukları evli ve çocuklarının haberi var durumdan.

arkadaşım açıkta kalacak demişsiniz, ama arkadaşımın dairelerinden kira geliyor, yani yaşantısı iyi. arkadaşımın kendisinin bir oğlu var amerika da okuyor.

ama işte hayat. insanın aklı almıyor bu tür işlere.

arkadaşımın sevgilisinin eşinin kirada evi ve bahçesi var hanımefendi. yani maddi durumu orta halli. evet çocukları evli ve çocuklarının haberi var durumdan.

arkadaşım açıkta kalacak demişsiniz, ama arkadaşımın dairelerinden kira geliyor, yani yaşantısı iyi. arkadaşımın kendisinin bir oğlu var amerika da okuyor.

Ben senin arkadaşını sevip kollamani anlıyorum. Benim de bir arkadaşım benzer durumda ama asla arkadasligimi bitirmem. O onun hayati, yanlış ve dogrulariyla . Anlamadığım buraya neden konu açtın?

vay arkadaş ne hayatlar var

demek ki kadın parayı kaybetmemek için boşanmıyor ve o da aldatıyordur muhtemelen.

ben böyle bir ilişkiyle alakalı olmak istemezdim açıkçası. arkadaş falan bi yere kadar.

Ben bu arkadaş konularını anlamıyorum. Ne yani sen bitiremediğin, 10 yıldır yiyip içtiğin aynı giden insanın dedikodusunu mu yapıyorsun bilmem kaç tane kadınla? Samimi gelmiyor.

Üstelik ortada çözülebilir bir sorun yok. Sizin insanları kategorize eden etiketleriniz dışında. İlk okul mezunu kapalı nasıl bir betimleme? 50 yaşında eli eteği çekmiş kocasından pek takmıyor desen aynı şeyi anlatabilirsin. Gıcık oluyorum böyle ben okudum, çalışıyorum onlar cahil modunda takılanlara. Zira belki o kadın bile arkadaşınızın arkasından dedikodu yapmazken siz yapıyorsunuz rahat rahat. Mis gibiymiş.

Başkasının özel hayatına bu kadar müdahil olmak, kendi ahlak değerlerinizi onlara empoze etmek neden bu kadar önemli?

Siz kadının sevgilisi değilsiniz, arkadaşısınız.

Bu onun sizinle aynı düşünmesi, aynı şeyleri benimsemesi anlamına gelmiyor.

Arkadaş olarak bir sıkıntısını gördüyseniz bir şey diyemem.

Ama kendi özel hayatındaki kararlara sizin müdahil olma hakkınız yok.

canım adamın eşi, ilkokul mezunu orta seviye kültürlü, kapalı bir kadın.:eek:
İnsanlri anlatirken egitim durumu kulturel seviyesi vs gibi ozelliklerinden bahsetmenize gerek yok egitimli kulturlu aldatmis egitimsiz aldatiliyo ve susuyo bnumu anlatmaya clisiosun Allah kimsenin basina vermesin ne insanlr bliorm ailesi geri almiyor veya cocklrini brk gel diyor kadnda katlanior sirf cocklri icin hee tabi bazn parmi versn evine baksn be halt yerse yesin kafasnda insanlrda vr ama solediginz nitelikleri vurgulamanz ck sacma arkdsnz o kafada siz de bu ne diim...

canım adamın eşi, ilkokul mezunu orta seviye kültürlü, kapalı bir kadın.:eek:
Bunun tahsille ,yaş ,kapalı açık olmakla alakası yok ,karakter eksikliği ,okumuş kültürlü bir insan evli bir adamı ayartirken aşırı kültür yüklemesi yuzundenmi yapıyor ??karaktersizlik başka hiç bir şey değil .. alan razı veren razı

Açıkta kalacak derken maddi anlamda demedim, sevgili olarak ilk ortada kalacak o manasında dedim. Yani bırakılacak ilk kişi o.

arkadaşınız bu kadar hatalı iken neden savunuyorsunuz onu da anlamadım, acaba arkadasım dediğiniz kişi kendiniz misiniz. Yani kira geliri vs olması evli adama metres olmasını haklı mı çıkarıyor, çok kültürlü imiş maşallah, ama öbür tarafta kültür sormuyorlar, dünyada ne iyilik ne kötülük yapmışlar onu soruyorlar.

Birde adamın ailesinin bilmesi, kabul etmiş olması normalmi sizce, mecbur kalmış kabullenmişler, bu yine arkadaşınızı ve yaptığı ahlaksızlığı normal göstermez

bence karısınin adamdan sıtkı sıyrılmış yeni gelenle resmen kafa buluyo hayırlı işler diyerek nikah bende sen anca kendini kullandırt modunda kadın :))

Back
X