- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi elmali_kek_yiyemeyen_kiz
Maşallah mideler genişmişarkadaşımı iyi bir insan olarak görüyorum. benimde serbest bir ilişkim var sonuçta. arkadaşım ile aynı evde kalıyoruz. ama yaptığını anlamlandıramıyorum. bakalım ilerleyen zamanlar ne gösterir.
Şimdi adamın eşi ilkokul mezunu orta halli bir kadın demişsiniz, haliyle yaşı da 50 ye yakındır, ne kadar tasvip etmesem de nereye gitsin , bu yaştan sonra ne iş yapsın, düzenini nasıl bozsun o kadın. Çocuklar da büyüktür muhtemelen. Belki çocukları evlidir bile, nereye sığsın o kadın şimdi.
Her halükarda arkadaşınız hatalı, bi kere zina yaptığı. 2. Si adama hava hoş , bi arkadaşınızla bi karısıyla , gününü gün ediyor. Arkadaşınız amiyane tabirle metres olmuş ve burda yine aslında farkında olmasa da zararlı taraf kendisi, en ufak sıkıntı da açıkta kalacak olan yine kendi çünkü, diğer kadın ne olursa olsun nikahın kendine verdiği haklara sahip. Arkadaşınız hiçbir zaman yuva kuramayacak, bu şekilde çocuk sahibi de olmayacak. Yuva bozarak güya adı " aşk " altında kötülük yapıyor o kadına ama sonuçta zararda olan yine kendisi . Ben iki tarafta memnun sözünüze katılmıyorum, adamın eşi kendine dayatılan hayatı kabullenmek zorunda bırakılmış büyük ihtimal. Arkadaşınız da o kadının hakkına giriyor, bunun hesabını ödemek zor , bu da kul hakkı çünkü. Arkadaşınız iyi insan demişsiniz, iyi insanlar bunu yapmaz