• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaş - evli adam - yasak aşk

herkse iyi geceler hanımlar, benim 10 senlik bayan bir arkadaşım var, bu hanımefendi 40 yaşlarında bekar, zamanında uzun ve kısa süreli ilişkileri olmuş, üniversite mezunu kültürlü ve bir şirkette çalışan bir bayan.

bayan arkadaşımın sevgilisi olan adam ise, evli 50 yaşlarında çocuğu olan bir adam. adam da aynı şekilde üniversite mezunu, kültürlü, kibar bir bey, oda başka bir şirkette çalışıyor.

aklımın almadığı nokta ise, arkadaşımın sevgilisi olan evli adamın eşi, kocasının sevgilisini olduğunu biliyor ve bu duruma ses çıkarmıyor. hatta arkadaşım, sevgilisi adamın eşi ile telefonda 4-5 kere görüşmüş, konuşmuşlar, bir birlerine iyi dileklerini iletmişler, sizce bu nasıl bir dünya... tamam bekar, birbirlerini seven iki insanın cinsel ilişkisini anlarım, hatta sevgililerin evli olmadan aynı evleri de paylaşmalarını anlarım, o kadar geri kafalı bir kadın değilim ama bu olay bambaşka.

sormak istediğim sizin görüşleriniz nedir. etrafınızda böyle bir olay olsa, arkadaşınıza nasıl bir tepki verirsiniz.
yaptıgının yanlıs oldugunu soyler gerısıne karısmam.. ama adamın esı de bır tuhafmıs sanırım eş olan para ıcın bırlıkte olmaya devam edıyor evlılık bırlıgı temelınde sarsılmıs buyuk ıhtımal es ıle duygusal yada cınsel bır munasebet yoktur ama yınede yanlıs cunku ortada kagıt uzerındede olsa bır ımza ve nıkah var , adam boşansın oyle gelsın bence ılla arkadasınızla bırlıkte olmak ıstıyorsa..

Okumak cahilliği alır da eşeklik baki kalır tarzı bir söz vardı aha da senin arkadaşın ondan. Yani o kategorize ettiğin kültürlü/orta kültürlü hanımefendilerin ikisi de omurgasızca hareket ediyorlar. Hani yaptın eyvallahta kadınla hasbihal etmek ne allasen?
hoşlandigi pozisyonlari falan sordu heralde bizim kültürlü bacımız

midesizlik almış başını yürümüş.
ve siz bu kadınla hala arkadaşlık mı yapıyorsunuz?
konu ile ilgili görüşüm şu; milletin kocasına göz diken bi kadınla arkadaşlık yapmam! m.çarım ağzına bırakırım!

Bir tek bana mi tuhaf geliyor 10 senelik arkadasindan bu kadar resmiyetle soz etmesi? Ne bileyim ben daha birkac aylik arkadasim hakkinda bile iki kelime de bir bayan arkadasim demezdim sanirim. Konunun icerigi kadar anlatim da oldukca ilginc geldi bana.

Bir tek bana mi tuhaf geliyor 10 senelik arkadasindan bu kadar resmiyetle soz etmesi? Ne bileyim ben daha birkac aylik arkadasim hakkinda bile iki kelime de bir bayan arkadasim demezdim sanirim. Konunun icerigi kadar anlatim da oldukca ilginc geldi bana.
Fake kokusu geliyor banada

canım adamın eşi, ilkokul mezunu orta seviye kültürlü, kapalı bir kadın.:eek:
Evli bir beyefendi ile seviyesi bizi bağlamayan arkadaşınızı gözden geçirmeniz gerek bence :işsiz:
Esas kızın ne mezuniyeti ne kültür seviyesi kimseyi alâkadar etmez .

Eşler arası diyaloğu kimse bilemez belki adam tehdit ediyor belki çıkar ilişkisi
Siz arkadaşınızı düşünün .

Ayy her konuda bir eğitim alınganlığıdır gidiyor.

Yok aöflülere laf mı ediyorsun sen, yok ilkokullulara mı çarpıtıyorsun sen

Ne takıntı yapmışsınız arkadaş

Gidin okuyun madem

Okumak bedava hem de her yaşta yapılabilen bir eylem
Evet bir kk klasiği. Üniversite mezunlarını yerip ilkokul mezunlarını goklere çıkarmak. Geçen bi konuda kız üniv. Mezunuymus sevdiği ilkokul, denk olmaz dedim diye demediklerini birakmadilar. Ünv. Mezunu karısini döven profesorle başladılar, ilkokul mezunu mükemmel kocalariyla devam ettiler.

Evet bir kk klasiği. Üniversite mezunlarını yerip ilkokul mezunlarını goklere çıkarmak. Geçen bi konuda kız üniv. Mezunuymus sevdiği ilkokul, denk olmaz dedim diye demediklerini birakmadilar. Ünv. Mezunu karısini döven profesorle başladılar, ilkokul mezunu mükemmel kocalariyla devam ettiler.

Herkesin her şeye alındığı bir çağdayız :işsiz:

arkadaşımın sevgilisinin eşinin kirada evi ve bahçesi var hanımefendi. yani maddi durumu orta halli. evet çocukları evli ve çocuklarının haberi var durumdan.

arkadaşım açıkta kalacak demişsiniz, ama arkadaşımın dairelerinden kira geliyor, yani yaşantısı iyi. arkadaşımın kendisinin bir oğlu var amerika da okuyor.

ama işte hayat. insanın aklı almıyor bu tür işlere.
ooovvv bu kadar ayrıntı vermeseymişsiniz keşke, çunku galiba tanıyorum böyle birini..

herkse iyi geceler hanımlar, benim 10 senlik bayan bir arkadaşım var, bu hanımefendi 40 yaşlarında bekar, zamanında uzun ve kısa süreli ilişkileri olmuş, üniversite mezunu kültürlü ve bir şirkette çalışan bir bayan.

bayan arkadaşımın sevgilisi olan adam ise, evli 50 yaşlarında çocuğu olan bir adam. adam da aynı şekilde üniversite mezunu, kültürlü, kibar bir bey, oda başka bir şirkette çalışıyor.

aklımın almadığı nokta ise, arkadaşımın sevgilisi olan evli adamın eşi, kocasının sevgilisini olduğunu biliyor ve bu duruma ses çıkarmıyor. hatta arkadaşım, sevgilisi adamın eşi ile telefonda 4-5 kere görüşmüş, konuşmuşlar, bir birlerine iyi dileklerini iletmişler, sizce bu nasıl bir dünya... tamam bekar, birbirlerini seven iki insanın cinsel ilişkisini anlarım, hatta sevgililerin evli olmadan aynı evleri de paylaşmalarını anlarım, o kadar geri kafalı bir kadın değilim ama bu olay bambaşka.

sormak istediğim sizin görüşleriniz nedir. etrafınızda böyle bir olay olsa, arkadaşınıza nasıl bir tepki verirsiniz.
Seni ilgilendirmez !

Al çekirdeğini ,kolanı,uzaktan izle ..yuva yıkanın yuvası olmaz klişesi burda devreye giriyor ..

Back
X