• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaş - evli adam - yasak aşk

Ben sevgililerin aynı evde yaşamalarına pek sıcak bakmam mesela ozaman bende mı geri kafaliyim çok saçma bir cümle lullanmissiniz
herkse iyi geceler hanımlar, benim 10 senlik bayan bir arkadaşım var, bu hanımefendi 40 yaşlarında bekar, zamanında uzun ve kısa süreli ilişkileri olmuş, üniversite mezunu kültürlü ve bir şirkette çalışan bir bayan.

bayan arkadaşımın sevgilisi olan adam ise, evli 50 yaşlarında çocuğu olan bir adam. adam da aynı şekilde üniversite mezunu, kültürlü, kibar bir bey, oda başka bir şirkette çalışıyor.

aklımın almadığı nokta ise, arkadaşımın sevgilisi olan evli adamın eşi, kocasının sevgilisini olduğunu biliyor ve bu duruma ses çıkarmıyor. hatta arkadaşım, sevgilisi adamın eşi ile telefonda 4-5 kere görüşmüş, konuşmuşlar, bir birlerine iyi dileklerini iletmişler, sizce bu nasıl bir dünya... tamam bekar, birbirlerini seven iki insanın cinsel ilişkisini anlarım, hatta sevgililerin evli olmadan aynı evleri de paylaşmalarını anlarım, o kadar geri kafalı bir kadın değilim ama bu olay bambaşka.

sormak istediğim sizin görüşleriniz nedir. etrafınızda böyle bir olay olsa, arkadaşınıza nasıl bir tepki verirsiniz.

Sizin burda yapacağınız şey bu arkadaşınızla olan ilişkinizi bitirmeniz bugün başkasının kocasına yarın sizin Kocanıza .....

Taraflardan biri evliyse yaşanan şeyin adı aldatma ve zinadır. Yaşanan durumu "aşk " diye nitelemek,aşka hakarettir. Bu durumlar çoğaldı mı,millette utanma kalmadı da daha mı çok konuşulmaya başlandı orası muallak.

Belki konuyu açan arkadaşım diye kendini anlatmıştır nerden biliyoruz ki?
Bana da öyle geldi, değişik yani.. Bnö o tarz bi arkadaşım olamaz. İsterse kardeşim olsun.. Tutki arkadaşım, o zaman onun sırrı bnmle ölüme gider. Bu arkadaşlık değilki..

herkse iyi geceler hanımlar, benim 10 senlik bayan bir arkadaşım var, bu hanımefendi 40 yaşlarında bekar, zamanında uzun ve kısa süreli ilişkileri olmuş, üniversite mezunu kültürlü ve bir şirkette çalışan bir bayan.

bayan arkadaşımın sevgilisi olan adam ise, evli 50 yaşlarında çocuğu olan bir adam. adam da aynı şekilde üniversite mezunu, kültürlü, kibar bir bey, oda başka bir şirkette çalışıyor.

aklımın almadığı nokta ise, arkadaşımın sevgilisi olan evli adamın eşi, kocasının sevgilisini olduğunu biliyor ve bu duruma ses çıkarmıyor. hatta arkadaşım, sevgilisi adamın eşi ile telefonda 4-5 kere görüşmüş, konuşmuşlar, bir birlerine iyi dileklerini iletmişler, sizce bu nasıl bir dünya... tamam bekar, birbirlerini seven iki insanın cinsel ilişkisini anlarım, hatta sevgililerin evli olmadan aynı evleri de paylaşmalarını anlarım, o kadar geri kafalı bir kadın değilim ama bu olay bambaşka.

sormak istediğim sizin görüşleriniz nedir. etrafınızda böyle bir olay olsa, arkadaşınıza nasıl bir tepki verirsiniz.
yurt dısında yaygın olan serbest ilişki nedense refah seviyesi yüksek olan kesim de yaygın olmaya başladı.
bunu ciiddi ciddi tez konusu yapardım.
aile yapısı neden para ve kültürel seviye ile bozuluyor

Demekki surdan burdan mezun olunmaklanda birsey degismiyor.
Bana göre olayin basrolleri acayip karaktersiz ve yanindaki eside bir nedenden susuyordur sevmiyordur.
Buna özgürlüktür felan diyemem cok cirkin bir durum.

Eskiden olsa takardim, kinardim, kizardim. Hayatta hicbirseyin göründüğü gibi olmadigini, herkesin kendince haklı olduğunu anlayabilecek olgunluğa eristigimden beri sorgulamiyorum.
Yaaa cevabınıza hayran kaldım. İnşallah hayat bana da böyle cümleler kurdurtur. Ne kadar olgunlaşmak istiyorum orası meçhul olsa da..

Yaşanan bu şey midesizlik Bahsi geçen kişilerin hasta beyinlere sahip olduklarının kanıta ihtiyacı dahi yok
Asla normal bir durum olarak görülmemeli

Olgun olmak yanlışları gözardı etmek değildir yanılmayalım bu konuda da

Ortada bir çocuk var Annenin her şeyden haberi varken Baba böylesine sorunlu biriyken o çocuğun günahı neydi ki böylesine berbat bir ailenin içine düştü?

Eşinle mutsuzsan ayrıl be adam Neyi bekliyorsun? Kafatasının içindeki fındık değil beyin Kemirme onu !
Hem pastam dursun hem karnım doysun dedikçe insanların iğrendiği, uçkur düşkünü diye andıkları biri olmaya devam edeceksin

Allah kimseyi böylesine aciz bir duruma düşürmesin

Back
X