arkadaş gibi konuştuğum erkek nişanlanmış benden biriyle konuştuğunu neden sakladı? akıl verin bana

pembea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
119
10
98
35
İzmir
arkadaş gibi konuştuğum biri var bununla uzun zamandır konuşuyorum aslında bundan hoşlanıyorum ama ona açıkca söylemedim hoşlandığımı ama hareketlerimle belli etmeye çalıştım ona ilgimi ona durduk yere hediye aldım iş yerine gittim halini hatırını sordum doğum günü oldu doğum gününü kutladım hediye aldım kötü günler yaşadı kardeşi hastalandı hem maddi hem manevi yanında oldum moral vermeye çalıştım kardeşi hasta üzgün diye her hafta iş yerine gittim moral vermeye çalıştım giderken hediye olarakda bişeyler götürdüm eli dolu gittim bunu 9 aydır yapıyorum ne kadar salağım 9 ay her hafta iş yerine gittim buna moral vermeye çalıştım kardeşi hasta üzgün diye ama bunun bir kaç aydır evlilik amaçlı konuştuğu bir kız varmış bana bundan hiç söz etmedi bende arkadaşız diye iş yerine gidiyorum salak gibi şimdi bir başkasından duydum bir haftadır ortada yoktu beyfendi meğer görüştüğü kıza evlenme teklif etmiş kızda kabul etmiş kızın ailesinin yaşadığı şehre gitmiş söz kesmişler bu benden bunları neden sakladı ? bana yaptığına çok kırıldım bende bişey bilmeden salak gibi iş yerine gidiyorum oturup konuşuyorum bununla bu bana niye söylemedi bunu hala anlamıyorum kızlar akıl verin ne yapayım bununla konuşmaya devam edip nişanını kutlayayımmı yoksa uzakmı durayım görüşmeyi keseyimmi ? aklım durdu bana akıl verin ? bu adama ben ne yapayım ?

kızlar akıl verin ne yapayım bununla konuşmaya devam edip nişanını kutlayayımmı yoksa uzakmı durayım görüşmeyi keseyimmi ? aklım durdu bana akıl verin ? bu adama ben ne yapayım ?

Senden neden sakladi . Otekiyle olmazsa sende yedekte durmalisin ondan. Ayni zamanda ilgin de hosuna gidiyordur. Kes iliskini gitsin. Kutlamak zorunda degilsin.

Cunku kendini tatmin etti.
Ben olsam susup kenarda beklemez hemen arar bunu ona sorar bir daha da asla gorusmezdim. Serefsiz. Kesin kizi sevmiyordur zorla evleniyordur kirgindir kimseyi sevemiyordur mantik evliligidir.. kesin

şimdi sen bunları yaparken hediyeler alırken o ne yapıyordu? yani senin hediyelerini kabul etmesi de gönlü var izlenimi veriyor ama o da sana jestler yapmadıysa boşuna vakit kaybetmişsin. bi de 9 aydır açılsa açılırdı. şimdiye kadar beklentin olmayan bi adamı beklemekle hata yapmışsın.

Adam sadece arkadaş olarak gördü sizi desem arkadaşından ilişkisini neden gizlesin ki? İlginiz hoşuna gitmiş olabilir hem pastam dursun hem karnım doysun hesabı yapmış gibi sanki sizin ilginizi kaybetmek istememiş ama sevgilisi de varmış. Oldukça da ayıp etmiş!! Şimdi konuşmayı kesseniz kesin hoşlanıyordu ondan kesti der hayırlı olsun diye tebrik edin hiç bahsetmedin falan diye bir ağzını yoklayın bakalım ne diyecek. Sonrasında da isterseniz aranızı soğutursunuz ama birden bire muhabbeti kesmeyin bence.

İlginiz hoşuna gitmiş, hoşlandığınızı da fark etmiş. İlginizi kesmemek için saklamış, bu kadar basit. Halk arasında "Egosunu tatmin etmiş" deniyor böylelerine. Ben olsam kinayeli bir şekilde kutlardım. "Nişanlanmışsın tebrik ederim, o kadar derdin arasında bu kadar önemli bir konudan bahsetmeye fırsatın olmadı herhalde" falan gibi. Bir daha da eskisi gibi samimi olmazdım, merhaba merhaba seviyesinde olurdum.

Cok uzamis hoslandigini belli etme donemi sana duygusu olsa coktan acilmisti bunu anlamaliydin malesef 9 ay bosuna mucadele vermissin. Muhtemelen egosunu sisirdigin icin soylememistir. Yada seni o kadar yakin arkadas gormuyodur. Soylemek zorunda degil. Sorduysan ayri o zaman soylemeliydi.

evet çok belli ettim hoşlandığımı o davet etmediği halde her hafta iş yerine gittim ama biraz belli edebilirdi gelme artık yanıma diye ben ne yapayım bu durumda akıl verin nişanını kutlasam dert kutlamasam dert ne yapcam bilmiyorum

ne yapayım akıl verin nişanını kutlasam dert kutlamasam dert

Kutlamayınız efendim, size haber vermemiş ki? Evleniyor olduğunu duymamış olmanız gerekirdi şu an, öyle davranın. Yine arkadaşça biraz hal hatır sorun, kendisi söylerse nazikçe kutlar hediyenizi götürürsünüz. Bundan gayrı artık arkadaş ayağına yatın, bir zamanlar hoşlandığınızı inatla reddedin, havadan sudan haberiniz yokmuş gibi davranın, geçin.

Bence de. Çocuğu suçlayan, bana şöyle umut verdi tarzı bir cümle yok çünkü. Hatta her hafta gittim diyor kınu sahibi. Bi hafta ben gittim bi hafta o geldi, o da bana hediyeler aldı dese neyse. Ama yine de çocuğun madem sevgilisi var, kız kırılacak da olsa söylemeliydi ayağını kesmek için.

ne yapayım akıl verin nişanını kutlasam dert kutlamasam dert

Bence kutlama ve hiç bir şekilde iletişime de geçme. O ulaşmaya çalışırsa konuş bakalım ne diyecek. Sonra da bize yaz

Ama tabiki her türlü muhabbeti kesmelisin

Belki adam özel hayatından bahsetmek istemiyordur, senin önemsediğin gibi önemsemiyordur seni?
Şimdi de ben saflaştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…