kızlar akıl verin ne yapayım bununla konuşmaya devam edip nişanını kutlayayımmı yoksa uzakmı durayım görüşmeyi keseyimmi ? aklım durdu bana akıl verin ? bu adama ben ne yapayım ?
evet çok belli ettim hoşlandığımı o davet etmediği halde her hafta iş yerine gittim ama biraz belli edebilirdi gelme artık yanıma diye ben ne yapayım bu durumda akıl verin nişanını kutlasam dert kutlamasam dert ne yapcam bilmiyorumAdamcağızdan hoşlandığını epey belli etmişsin. Arkadaş olduğunuzu düşünseydi, sana sevgilisinden filan bahsederdi anacım. Sen onun için "ondan hoşlanan bi' kız"mışsın, sana nasıl açıklayacağını bilememiş.
Adamcağızdan hoşlandığını epey belli etmişsin. Arkadaş olduğunuzu düşünseydi, sana sevgilisinden filan bahsederdi anacım. Sen onun için "ondan hoşlanan bi' kız"mışsın, sana nasıl açıklayacağını bilememiş.
ne yapayım akıl verin nişanını kutlasam dert kutlamasam dertCok uzamis hoslandigini belli etme donemi sana duygusu olsa coktan acilmisti bunu anlamaliydin malesef 9 ay bosuna mucadele vermissin. Muhtemelen egosunu sisirdigin icin soylememistir. Yada seni o kadar yakin arkadas gormuyodur. Soylemek zorunda degil. Sorduysan ayri o zaman soylemeliydi.
Kutlamayınız efendim, size haber vermemiş ki? Evleniyor olduğunu duymamış olmanız gerekirdi şu an, öyle davranın. Yine arkadaşça biraz hal hatır sorun, kendisi söylerse nazikçe kutlar hediyenizi götürürsünüz. Bundan gayrı artık arkadaş ayağına yatın, bir zamanlar hoşlandığınızı inatla reddedin, havadan sudan haberiniz yokmuş gibi davranın, geçin.evet çok belli ettim hoşlandığımı o davet etmediği halde her hafta iş yerine gittim ama biraz belli edebilirdi gelme artık yanıma diye ben ne yapayım bu durumda akıl verin nişanını kutlasam dert kutlamasam dert ne yapcam bilmiyorum
Adamcağızdan hoşlandığını epey belli etmişsin. Arkadaş olduğunuzu düşünseydi, sana sevgilisinden filan bahsederdi anacım. Sen onun için "ondan hoşlanan bi' kız"mışsın, sana nasıl açıklayacağını bilememiş.
ne yapayım akıl verin nişanını kutlasam dert kutlamasam dert
+1Senden biriyle konuştuğunu değil de nişanlısından seninle konuştuğunu saklamis. Başlığı okudum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?