arkadaş gibi konuştuğum erkek nişanlanmış benden biriyle konuştuğunu neden sakladı? akıl verin bana

Erkek milleti işte! Pastam dursun, karnım doysun hesabı. Ben olsam muhabbet açar 'evleniyormuşsun, haberimiz de olmadı, kutlardık' diye laf atar bidaha da muhatap olmazdım.

ondan hoşlansamda arkadaş gibi konuştum onunla ama bu yaptığına kırıldım ben onun iş yerine gidiyorum onunla konuşmak için söyle evlilik amaçlı bir kızla konuşuyorum diye benden neden saklıyorsun kendisi özel bir firmada çalışıyor aylarca gittim iş yerine bunun ve oradaki iş arkadaşları benim için ne düşündüler kim bilir

Ah bu erkekler!
Sizin ilginiz beyefendinin hoşuna gitti, digeriyle olmazsa siz vardınız. O yüzden asıl görüştüğü kişiyi sizden sakladı. Olur da araları bozulursa siz zaten vardınız, hiçbir efor sarfetmeden yedeği gündeme getirecekti.
Benim son dalgamda da bu oldu. Adam benimle gayet yürümüyor koşuyorken bir baktım beni instagramdan falan silmiş. Hayırdır diyince de biz seninle arkadastık, sevdigim biri var onunla başladık bilmem ne...
muhtemelen siz de açsaydınız böyle bir konuyu size vereceği cevap da biz seninle arkadasça görüştük olacaktı.
Amaaan, aslında kafaya takmaya değmez ama işte, ateş düştüğü yeri yakıyor

ne yapayım akıl ver nişanını kutlasam dert kutlamasam dert arkadaş gibi konuşunca onunla ne bu durumda ne yapacam bilemiyorum

Bunca 'iyiliği' sizi sevmesi için mi yaptınız?Eğer öyleyse bunun daha kısa yolları vardı.

ne yapayım akıl ver nişanını kutlasam dert kutlamasam dert arkadaş gibi konuşunca onunla ne bu durumda ne yapacam bilemiyorum
Hiçbir şey yapmayın. Azıcık zekası varsa sizşn ona ilginizin farkında zaten o. Daha fazla uğraşmayın. Bu da gol değilmiş, önümüzdeki kısmetlere bakacagız:)

trip falan atmayın sakın.
bir daha görüşme falan denmiş ama adam size aşk ilan etmemiş, kandırmamış.
sadece konuşmuşsunuz.
o yüzden sakince güler yüzle tebrik edin gitsin.
hiç de söylemiyorsun falan diye şaka yollu sitem edin o kadar. kırıldığınızı belli etmeyin.
sizden etkilense hoşlansa zaten bence böyle şeyler olmazdı. üzülmeyin yani bu kadar.

Ya tamam kötü niyetlice buna yormak istemiyorum ama bazı erkekler karşı cinsten aldıkları ilgiden hoşlandığı için bazen kadınlara ilişkide olduklarını vs. söylemiyorlar... Çünkü kadınlar ilişkide olduklarını bilince arkadaşça konuşuyor olsalar bile kendilerini bir adım geriye çekerler (tabi bunu yapmayan pislik kadınlar da az değil, hatta inatla daha da yakın olanlar). Eğer en iyi niyetle yoracak olursak sebebi budur... Dedikleri gibi güleryüzle tebrik edip geçin, çok da takılacak bir mevzu değil altı üstü hoşlanmışsınız.

ılgınızı kullanmıs resmen
kotu kalplı adam
bence bı anda ıletısımı kesın engelleyın ıstesede ulasamasın

Niye nişanını kutlamayı bu kadar dert ediyorsun ki? Seni çok önemsiyormuş gibi durmuyor, arkadaş olarak diyorum bunu. 9 aydır sen işyerini yol etmişsin, maddi manevi yanında yer almışsın. Peki o senin için ne yaptı? Sen ona arkadaş oldun, hediyelere boğdunda o sana arkadaş oldu mu? Pek öyle durmuyor şöyle bakınca. Yani onun etrafında pervane olan bir kız gibi duruyor arkadaştan çok. O da bunun farkındadır, üzülme diye veya açıkçası seni pekde takmadığından söylememiş. Bence arkadaş olsanız bu tip konuları paylaşırdınız zaten.
Şimdi ne yapacağına gelirsek hiçbişey. Önceden o seni arayıp soruyor muydu? Yoksa hep sen mi arıyordun? Zaten hep sen arıyordusan burdan anlaman lazım. Hoşlanan adam 9 ay beklemez her daim gördüğü birine açılmayı. Herneyse olan olmuş artık. Sen aramıyorsun artık. Oldu ki ararsa sıradanca konuşup kardeş nişanlanmışsım hayırlı olsun de geç ve bitti gitti bu kadar önemseme seni takmayan birini. Nişanını tebrik etmen falan gerekmez, hoşlandığını zaten anladı kutlamayınca bişey değişmiycek. Salla gitsin ya takma kafanı bu kadar.

Bence sen ona bi gol at direk sanki siradan bi arkadasinmis gibi ... sana cok onemli bisey soylemek istiyorum de... ben biriyle tanistim ve ona asik oldum de... gul bırak o şok olsun... hani bu kiz benden hoslaniydu diye afallasin kendini bi bok zannettigini hissetsin sonrada sevdigim cok kiskanc falan de görüşme..

hep ben arayıp soruyordum onu salak gibi

hep ben arayıp soruyordum onu salak gibi
Yani yanlis anlama ama sanki sen pesinde kosmussun gibi olmus.Belki de o senden hoslanmadi ama diyalogu da kesemedi bi turlu ya da istemedigini belki sen farkedemedin.

Bence unut gitsin arayip sorma bile.

Nişanlanacağını sana söylememiş ki tebrik edesin. Bence tamamen görüşmeyi kes. Bundan sonra da kimseye maddi olarak birsey yapma. Adam seninle çıkarları için görüşmüş sadece. Arkadaş olarak bile görmemiş seni.

Senden ilgi görmüş ama o kızı sevdiği için o kıza gitmiş. Bu kadar pohpohlanmaya kim olsa hayır demez. Üzgünüm

kız hayatına yeni girmiş bir iki aydır
Sen varken olmuş yani demek ki sende bulamayıp onda bulduğu birşeyler var. Yoksa senin ilgini gördüğü halde onu tercih etmezdi. Başıma bu tarz olaylar geldi biliyorum üzülüyorsunuz amama bu işler nasip kısmet. Hayırlısı bu kişi değilmiş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…