- 8 Mayıs 2015
- 738
- 1.352
- 313
ne yapayım akıl ver nişanını kutlasam dert kutlamasam dert arkadaş gibi konuşunca onunla ne bu durumda ne yapacam bilemiyorumAh bu erkekler!
Sizin ilginiz beyefendinin hoşuna gitti, digeriyle olmazsa siz vardınız. O yüzden asıl görüştüğü kişiyi sizden sakladı. Olur da araları bozulursa siz zaten vardınız, hiçbir efor sarfetmeden yedeği gündeme getirecekti.
Benim son dalgamda da bu oldu. Adam benimle gayet yürümüyor koşuyorken bir baktım beni instagramdan falan silmiş. Hayırdır diyince de biz seninle arkadastık, sevdigim biri var onunla başladık bilmem ne...
muhtemelen siz de açsaydınız böyle bir konuyu size vereceği cevap da biz seninle arkadasça görüştük olacaktı.
Amaaan, aslında kafaya takmaya değmez ama işte, ateş düştüğü yeri yakıyor
Hiçbir şey yapmayın. Azıcık zekası varsa sizşn ona ilginizin farkında zaten o. Daha fazla uğraşmayın. Bu da gol değilmiş, önümüzdeki kısmetlere bakacagız:)ne yapayım akıl ver nişanını kutlasam dert kutlamasam dert arkadaş gibi konuşunca onunla ne bu durumda ne yapacam bilemiyorum
Niye nişanını kutlamayı bu kadar dert ediyorsun ki? Seni çok önemsiyormuş gibi durmuyor, arkadaş olarak diyorum bunu. 9 aydır sen işyerini yol etmişsin, maddi manevi yanında yer almışsın. Peki o senin için ne yaptı? Sen ona arkadaş oldun, hediyelere boğdunda o sana arkadaş oldu mu? Pek öyle durmuyor şöyle bakınca. Yani onun etrafında pervane olan bir kız gibi duruyor arkadaştan çok. O da bunun farkındadır, üzülme diye veya açıkçası seni pekde takmadığından söylememiş. Bence arkadaş olsanız bu tip konuları paylaşırdınız zaten.
Şimdi ne yapacağına gelirsek hiçbişey. Önceden o seni arayıp soruyor muydu? Yoksa hep sen mi arıyordun? Zaten hep sen arıyordusan burdan anlaman lazım. Hoşlanan adam 9 ay beklemez her daim gördüğü birine açılmayı. Herneyse olan olmuş artık. Sen aramıyorsun artık. Oldu ki ararsa sıradanca konuşup kardeş nişanlanmışsım hayırlı olsun de geç ve bitti gitti bu kadar önemseme seni takmayan birini. Nişanını tebrik etmen falan gerekmez, hoşlandığını zaten anladı kutlamayınca bişey değişmiycek. Salla gitsin ya takma kafanı bu kadar.
9 ay nasıl sabrettin, kusura bakma ama saflık sende. seni aramayan adama bir de hediye mi aldın. o seni zaten bir daha aramayacak o yüzden düşünme ne yapsam diyehep ben arayıp soruyordum onu salak gibi
Yani yanlis anlama ama sanki sen pesinde kosmussun gibi olmus.Belki de o senden hoslanmadi ama diyalogu da kesemedi bi turlu ya da istemedigini belki sen farkedemedin.hep ben arayıp soruyordum onu salak gibi
Yani yanlis anlama ama sanki sen pesinde kosmussun gibi olmus.Belki de o senden hoslanmadi ama diyalogu da kesemedi bi turlu ya da istemedigini belki sen farkedemedin.
Bence unut gitsin arayip sorma bile.
evet haklısın beni aramaz9 ay nasıl sabrettin, kusura bakma ama saflık sende. seni aramayan adama bir de hediye mi aldın. o seni zaten bir daha aramayacak o yüzden düşünme ne yapsam diye
Senden ilgi görmüş ama o kızı sevdiği için o kıza gitmiş. Bu kadar pohpohlanmaya kim olsa hayır demez. Üzgünümarkadaş gibi konuştuğum biri var bununla uzun zamandır konuşuyorum aslında bundan hoşlanıyorum ama ona açıkca söylemedim hoşlandığımı ama hareketlerimle belli etmeye çalıştım ona ilgimi ona durduk yere hediye aldım iş yerine gittim halini hatırını sordum doğum günü oldu doğum gününü kutladım hediye aldım kötü günler yaşadı kardeşi hastalandı hem maddi hem manevi yanında oldum moral vermeye çalıştım kardeşi hasta üzgün diye her hafta iş yerine gittim moral vermeye çalıştım giderken hediye olarakda bişeyler götürdüm eli dolu gittim bunu 9 aydır yapıyorum ne kadar salağım 9 ay her hafta iş yerine gittim buna moral vermeye çalıştım kardeşi hasta üzgün diye ama bunun bir kaç aydır evlilik amaçlı konuştuğu bir kız varmış bana bundan hiç söz etmedi bende arkadaşız diye iş yerine gidiyorum salak gibi şimdi bir başkasından duydum bir haftadır ortada yoktu beyfendi meğer görüştüğü kıza evlenme teklif etmiş kızda kabul etmiş kızın ailesinin yaşadığı şehre gitmiş söz kesmişler bu benden bunları neden sakladı ? bana yaptığına çok kırıldım bende bişey bilmeden salak gibi iş yerine gidiyorum oturup konuşuyorum bununla bu bana niye söylemedi bunu hala anlamıyorum kızlar akıl verin ne yapayım bununla konuşmaya devam edip nişanını kutlayayımmı yoksa uzakmı durayım görüşmeyi keseyimmi ? aklım durdu bana akıl verin ? bu adama ben ne yapayım ?
Senden ilgi görmüş ama o kızı sevdiği için o kıza gitmiş. Bu kadar pohpohlanmaya kim olsa hayır demez. Üzgünüm
Sen varken olmuş yani demek ki sende bulamayıp onda bulduğu birşeyler var. Yoksa senin ilgini gördüğü halde onu tercih etmezdi. Başıma bu tarz olaylar geldi biliyorum üzülüyorsunuz amama bu işler nasip kısmet. Hayırlısı bu kişi değilmiş demekkikız hayatına yeni girmiş bir iki aydır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?